Audi Q7 e-tron

Audi Q7 e-tron autójához ajánljuk

Audi Q7 e-tron hybrid autójához ajánljuk, válassza ki az Önnek megfelelőt!

eCABLE gyorstöltők 199.800,- Ft-tól

A gyári töltőnél legalább 30-40 %-kal gyorsabb töltés, 11 kW teljesítmény. A töltőbe épített kábellel tudja autóját a töltőponthoz csatlakoztatni.

Ha Ön otthon tölti Audi Q7 e-tron autóját, akkor a legegyszerűbben és leggyorsabban a töltőbe fixen beépített kábellel tudja azt csatlakoztatni a fali töltőhöz. Ebben az esetben az eCABLE töltőpont a legjobb választás. A töltőbe épített kábel végére a járműve típusának megfelelő (Type2) csatlakozó van szerelve. Amikor nem használja, akkor a csatlakozót a készülék előlapjára szerelt tartóba tudja helyezni, megvédve ezzel a szennyeződésektől, sérülésektől. Az eCABLE töltővel autóját legalább 30-40 %-kal, de akár többször gyorsabban is tudja tölteni, mint az autó gyári töltőjével. A készülék beltéren és kültéren egyaránt felszerelhető.

ePLUG gyorstöltők 197.800,- Ft-tól

A gyári töltőnél legalább 30-40 %-kal gyorsabb töltés, 11 kW teljesítmény. Szabványos töltőkábellel tudja autóját a töltőponthoz csatlakoztatni. Ugyanazzal a kábellel, amit a nyilvános töltőknél is használ.

Ha Ön nem csak otthon tölti Audi Q7 e-tron autóját, hanem gyakran használ nyilvános töltőket is, akkor célszerű rendelkeznie egy töltőkábellel, amellyel valamennyi szabványos európai töltőponthoz csatlakozni tud. Az ePLUG készülékhez is ezzel a kábellel tudja csatlakoztatni autóját. (Ha nem rendelkezik töltőkábellel, akkor nálunk azt is beszerezheti.) Ha szeretné autóját legalább 30-40 %-kal, de akár többször gyorsabban tölteni, mint az autó gyári töltőjével és autóját nemcsak otthon, hanem gyakran más helyeken is tölti, akkor az ePLUG töltőpont a legjobb választás! Az ePLUG akkor is ideális megoldás, ha a töltőt nem csak Ön, hanem többen, különböző típusú járművekhez használják (pl. társasházak parkolójába, munkahelyi parkolókba, stb.)

eSTART - 59.900 Ft-tól

Szabványos, 230 V-os csatlakozó az autó gyári töltőjéhez, beépített fogyasztásmérővel és áramütés elleni védelemmel. Minden garázsba javasoljuk felszerelni.

A ViatorPower eSTART nem töltőkészülék. Egy olyan elektromos hálózati csatlakozó, amelyhez autója gyári töltőjét csatlakoztathatja (ú.n. Mode2 töltőket). A háztartásokban található csatlakozók ugyanis nem az elektromos járművek töltői okozta hosszú és megterhelő igénybevételre készültek és baleset veszélyesek lehetnek. Az eSTART viszont olyan konnektoros csatlakozó, amely biztosítja a legmagasabb fokú biztonságot az Ön, családja és autója számára. Úgy alakítottuk ki, hogy az egy upgrade csomaggal a későbbiekben bármikor továbbfejleszthető Mode3 gyorstöltő készülékké, ha szeretné autóját nagyobb elektromos teljesítménnyel, gyorsabban tölteni. Ha Ön elégedett autója gyári hálózati töltőjének teljesítményével, de azt biztonságosan akarja használni, akkor az eSTART készüléket válassza.

Elektromos autó Type2-Type2 töltőkábel 78.900 Ft-tól

A töltőkábel segítségével tudja a töltőkészülék csatlakozó pontját, autója töltőbemenetével összekapcsolni. Ekkor arra kell figyelni, hogy a kábel végén a csatlakozó dugó ugyanolyan típusú legyen, mint autójának töltőbemenetén a csatlakozó aljzat.

Ha olyan töltőponthoz szeretne csatlakozni, amelyben nincs beépített kábel, csak egy csatlakozó aljzat, akkor egy külön töltőkábelt kell használnia. Annak, aki Audi Q7 e-tron autóval rendelkezik mindenképpen érdemes egy ilyen töltőkábelt beszereznie, mert a nyilvános töltőpontok többségéhez csak ezzel tudja autóját hozzákapcsolni. A töltőpontok csatlakozója egész Európában szabványos, így ugyanazzal a kábellel bármely töltőponthoz kapcsolódhat belföldön és külföldön egyaránt. A töltőkábelen nagy áramerősség folyik át, amikor tölti a járművet. Ezért a kábelek fontos paramétere, hogy mekkora maximális töltőáramra vannak méretezve. Nagyon fontos, hogy csak minőségi, megbízható forrásból származó töltőkábelt használjon. A házilag barkácsolt töltőkábelek nagyon veszélyesek. A ViatoPower töltőpontokhoz az egyik legnagyobb nemzetközi gyártó töltőkábeleit kínáljuk. A kábelek standard hossza 5 m, de egyedi megrendelésre 10 m hosszú kábelt is szállítunk.