eCABLE töltőpont BMW i3

Type2 eCABLE töltőpont BMW i3 elektromos autó gyors töltéséhez

168.900 Ft199.800 Ft

Az eCABLE egy olyan fali gyorstöltő, amelybe az 5 m hosszú töltőkábel fixen be van építve. A kábel végén az elektromos autója típusának megfelelő Type2 csatlakozó van. Ezzel tudja csatlakoztatni a töltőt járműhöz. A BMW i3 és i3REX kétféle akkumulátor csomaggal van forgalomban: a 21,6 kWh-ás változatokhoz az 1 fázisú, 32 A töltőáramot biztosító, 7,4 kW teljesítményű töltőpont, míg a 33,2 kWh-ás akkumulátorral szerelt változatokhoz a 3 fázisú, 3 x 16 A, 11 kW teljesítményű töltő biztosítja a töltést.

Kiürítés
Cikkszám: CAB-xx-X-5T2-i3 Kategória: Címke:

Leírás

Type2 eCABLE töltőpont BMW i3 elektromos autó gyors töltéséhez

Type2 eCABLE töltőpont BMW i3 autóhoz való készüléket alapesetben 1 fázisú, 32 A maximális töltőáramú, 7,4 kW teljesítményű változatban ajánljuk, ami biztosítja az optimális töltést és a rövidebb töltési időt. Ugyanakkor a 33,2 kWh-ás akkumulátorral szerelt változatokhoz a 3 fázisú, 3 x 16 A, 11 kW teljesítményű töltő biztosítja az optimális és gyors töltést. Ennek megfelelően érdemes választania gyorstöltőt. Opcionálisan választhat olyan kivitelt is, amelyben beépített érintésvédelmi áram-védőkapcsoló is van. A fali gyorstöltő IP54 védettségű, beltéren és kültéren egyaránt felszerelhető.

A maximális töltőáram nagysága az üzembe helyezés során egy amperes lépésekben állítható a telepítés helyén rendelkezésre álló elektromos energia függvényében. Így elkerülhető, hogy az elektromos jármű töltése túlterhelést okozzon az ingatlan elektromos rendszerében. A telepítést végző villanyszerelő - típustól függően 6 A és 16 A, illetve 6 A és 32 A között - Amperenként be tudja állítani a maximális töltőáramot. Akár már a megrendeléskor is kérheti, hogy a töltőt az Ön által meghatározott maximális áramerősségre – a beprogramozott 16 A-től, illetve 32 A-től eltérő értékre – beállítva szállítsuk. Ha ilyen igénye van, kérjük jelezze megrendeléskor a megjegyzés rovatban.

A készülékhez választható összes opció leírását a letölthető termékleírásban találja.

Cikkszám: CAB-32-1, CAB-16-3*
Névleges feszültség: 1 - 3 fázis, 1 - 3 x 230 V AC*
Maximális töltőáram: max. 16 A vagy 32 A*
Töltő teljesítmény: 7,4 kW, 11 kW *
Beépített túláram és áramütés elleni védelem: Opcionális*
Töltőkábel: 5 m
Csatlakozó: Type2
Kijelző: 3 színű LED
Készülékház: Láng- és ütésálló, üvegszál-erősítésű préselt poliészter, festett
IP védettség: IP54
Működési hőmérséklet: - 20 ... + 70 ºC
Befoglaló méretek: 160 x 260 x 120 mm
Tömeg: kb. 7 kg
Jótállás: 2 év

* Típustól függően

Az eCABLE töltőpont készülék függőleges (fal)felületre, vagy opcionálisan megrendelhető tartóoszlopra szerelhető fel, célszerűen ott, ahol járműve parkolni szokott – garázsban, beállóban, parkolóhelyen – egyaránt. Fontos, hogy a töltőcsatlakozót mindig teljesen, ütközésig tolja be a töltendő autó aljzatába, mert a kontaktusok csak akkor érintkeznek megfelelően. Ha nem megfelelő a csatlakozás, akkor a töltés nem fog elindulni.

Felhívjuk figyelmét, hogy a készülék telepítését és szerelését kizárólag szakképzett villanyszerelő végezheti!

Figyelem! A maximális töltőáram (maximális teljesítmény) csak azt jelöli, hogy a töltőkészülék milyen maximális teljesítmény leadására képes. Azonban az, hogy ezt a maximális töltési teljesítményt teljesen ki tudja-e használni, az a jármű fedélzeti berendezésétől függ. Ezt a megfelelő töltőkészülék kiválasztásánál célszerű figyelembe venni.

Érdekelhetnek még…