eCABLE töltőpont BMW i3

Type2 eCABLE töltőpont BMW i3 autókhoz

168.900 Ft275.900 Ft

A ViatorPower eCABLE egy olyan ú.n. Mode3 fali gyorstöltő, amelybe az 5m hosszú töltőkábel fixen be van építve. A kábel végén az autója típusának megfelelő csatlakozó Type2 van. Ezzel tudja csatlakoztatni a töltőt járműhöz.

A BMW i3 és i3REX kétféle akkumulátor csomaggal van forgalomban: a 21,6kWh-ás változatokhoz az 1 fázisú, 1 x 32A töltőáramot biztosító, 7,4kW teljesítményű töltőpont, míg a 33,2kWh-ás akkumulátorral szerelt változatokhoz a 3 fázisú, 3 x 16A, 11kW teljesítményű töltő biztosítja az optimális és gyors töltést.

Ezen kívül opcionálisan választhat olyan kivitelt is, amelyben beépített érintésvédelmi áram-védőkapcsoló is van (eCABLE Plus).

 

Törlés
Cikkszám: CAX-xx-1-5T2-i3 Kategória: Címke:

Leírás

Type2 eCABLE töltőpont BMW i3 autókhoz

Type2 eCABLE töltőpont BMW i3 autóhoz való készüléket alapesetben 1 fázisú, 32A maximális töltőáramú, 7,4kW teljesítményű változatban ajánljuk, ami biztosítja az optimális töltést és a rövidebb töltési időt. Ugyanakkor a 33,2kWh-ás akkumulátorral szerelt változatokhoz a 3 fázisú, 3 x 16A, 11kW teljesítményű töltő biztosítja az optimális és gyors töltést. Ennek megfelelően érdemes választania gyorstöltőt.

Opcionálisan választhat olyan kivitelt is, amelyben beépített érintésvédelmi áram-védőkapcsoló is van (eCABLE Plus), így olyan helyekre is telepítheti, ahol az ingatlan elektromos elosztószekrényében ez nincs kiépítve (elsősorban régebbi építésű ingatlanok esetén fordulhat ez elő). Ekkor a készülék előlapjára egy felhajtható kezelőablak kerül, ami hozzáférést biztosít a kapcsolóhoz. A fali gyorstöltő IP54 védettségű, beltéren és kültéren egyaránt felszerelhető.

A készülékhez választható összes opció leírását a letölthető termékleírásban találja.

Műszaki adatok:

Cikkszám: CAB-32-1, CAB-16-3, CAP-32-1, CAP-16-3*
Névleges feszültség: 230V AC (1 fázis) - 400V AC (3 fázis)*
Maximális töltőáram: max. 16A vagy 32A*
Töltő teljesítmény: 7,4kW, 11kW *
Beépített túláram és áramütés elleni védelem: Opcionális*
Töltőkábel: 5m
Csatlakozó: Type2
Kijelző: 3 színű LED
Készülékház: Láng- és ütésálló, üvegszál-erősítésű préselt poliészter, festett
IP védettség: IP54
Működési hőmérséklet: - 20 ... + 70ºC
Befoglaló méretek: 160 x 260 x 120mm
Tömeg: kb. 7kg
Jótállás: 2év

* Típustól függően

Az eCABLE töltőpont készülék függőleges (fal)felületre, vagy opcionálisan megrendelhető tartóoszlopra szerelhető fel, célszerűen ott, ahol járműve parkolni szokott – garázsban, beállóban, parkolóhelyen – egyaránt. Fontos, hogy a töltőcsatlakozót mindig teljesen, ütközésig tolja be a töltendő autó aljzatába, mert a kontaktusok csak akkor érintkeznek megfelelően. Ha nem megfelelő a csatlakozás, akkor a töltés nem fog elindulni.

Felhívjuk figyelmét, hogy a készülék telepítését és szerelését kizárólag szakképzett villanyszerelő végezheti!

Figyelem! A maximális töltőáram (maximális teljesítmény) csak azt jelöli, hogy a töltőkészülék milyen maximális teljesítmény leadására képes. Azonban az, hogy ezt a maximális töltési teljesítményt teljesen ki tudja-e használni, az a jármű fedélzeti berendezésétől függ. Ezt a megfelelő töltőkészülék kiválasztásánál célszerű figyelembe venni.

Érdekelhetnek még…