töltőpont BMW i3

ePLUG fali töltőpont BMW i3 autókhoz

195.800 Ft279.800 Ft

Az ePLUG gyorstöltőbe egy Type2 típusú csatlakozó aljzat van beépítve, ezen keresztül tudja csatlakoztatni a töltőt járműhöz szabványos töltőkábellel. (Ha nem rendelkezik töltőkábellel, akkor nálunk azt is beszerezheti.)

A BMW i3 és i3REX kétféle akkumulátor csomaggal van forgalomban: a 21,6kWh-ás változatokhoz az 1 fázisú, 1 x 32A töltőáramot biztosító, 7,4kW teljesítményű töltőpont, míg a 33,2kWh-ás akkumulátorral szerelt változatokhoz a 3 fázisú, 3 x 16A, 11kW teljesítményű töltő biztosítja az optimális és gyors töltést. 

Választhat olyan kivitelt is, amelyben beépített érintésvédelmi áram-védőkapcsoló is van (ePLUG Plus).

Törlés
Cikkszám: PLX-xx-X-i3 Kategória: Címke:

Leírás

ePLUG fali töltőpont BMW i3 elektromos autókhoz

Az ePLUG fali töltőpont BMW i3 elektromos autóhoz ajánlott készülék, az elektromos autók akkumulátorainak gyors töltésére szolgáló ú.n. Mode3 töltő. Az ePLUG nem rendelkezik saját töltőkábellel, hanem egy Type2 (female) csatlakozó aljzatot tartalmaz, amelyhez szabványos töltőkábel csatlakoztatható. (Ha nem rendelkezik töltőkábellel, akkor nálunk azt is beszerezheti.)

A BMW i3 és i3REX kétféle akkumulátor csomaggal van forgalomban: a 21,6kWh-ás változatokhoz az 1 fázisú, 32A töltőáramot biztosító, 7,4kW teljesítményű töltőpont, míg a 33,2kWh-ás akkumulátorral szerelt változatokhoz a 3 fázisú, 3 x 16A, 11kW teljesítményű töltő biztosítja az optimális és gyors töltést. 

Ezen kívül opcionálisan választhat olyan kivitelt is, amelyben beépített érintésvédelmi áram-védőkapcsoló is van (ePLUG Plus), így olyan helyekre is telepíthető, ahol az ingatlan elektromos elosztószekrényében ez nincs kiépítve (elsősorban régebbi építésű ingatlanok esetén fordulhat ez elő). Ekkor a készülék előlapjára egy felhajtható kezelőablak kerül, ami hozzáférést biztosít a kapcsolóhoz. Az ePLUG fali gyorstöltő IP54 védettségű, bel- és kültéren egyaránt felszerelhető.

A ePLUG töltő készülék választható opcióinak leírását a letölthető termékleírásban találja.

Műszaki adatok:

Cikkszám: PLU-32-1, PLU-16-3, PLP-32-1, PLP-16-3*
Névleges feszültség: 230V AC (1 fázis), 400V AC (3 fázis)*
Maximális töltőáram: max. 16A vagy 32A*
Töltő teljesítmény: 7,4 kW, 11 kW*
Beépített túláram és áramütés elleni védelem: Opcionális*
Töltőkábel: nem tartozék
Csatlakozó: Type2 (female) aljzat
Kijelző: 3 színű LED
Készülékház: Láng- és ütésálló, üvegszál-erősítésű préselt poliészter, festett
IP védettség: IP54
Működési hőmérséklet: - 20 ... + 70ºC
Befoglaló méretek: 160 x 260 x 120mm
Tömeg: kb. 5kg
Jótállás: 2év

* Típustól függően

Az ePLUG töltő olyan hálózatba köthető, ahol a készülék áramkörének túláram- és áramütés elleni védelme az ingatlan elektromos elosztószekrényében megoldott. A készülék függőleges (fal)felületre, vagy opcionálisan megrendelhető tartóoszlopra szerelhető fel, célszerűen ott, ahol járműve parkolni szokott – garázsban, beállóban, parkolóhelyen – egyaránt.

A készülék telepítését és szerelését kizárólag szakképzett villanyszerelő végezheti!

Figyelem! A maximális töltőáram (maximális teljesítmény) csak azt jelöli, hogy a töltőkészülék milyen maximális teljesítmény leadására képes. Azonban az, hogy ezt a maximális töltési teljesítményt teljesen ki tudja-e használni, az a jármű fedélzeti berendezésétől függ. Ezt a megfelelő töltőkészülék kiválasztásánál célszerű figyelembe venni.

Érdekelhetnek még…