töltőpont BMW i3

ePLUG fali töltőpont BMW i3 elektromos autó gyors töltéséhez

195.800 Ft197.800 Ft

Az ePLUG töltőbe Type2 csatlakozó aljzat van beépítve, ezen keresztül tudja csatlakoztatni a járműhöz szabványos töltőkábellel. A BMW i3 és i3 REX kétféle akkumulátor csomaggal van forgalomban: a 21,6 kWh-ás változatokhoz az egyfázisú, 32 A töltőáramú, 7,4 kW teljesítményű, míg a 33,2 kWh-ás akkumulátorral szerelt változatokhoz a 3 fázisú, 3 x 16A, 11 kW teljesítményű töltőpont biztosítja az optimális és gyors töltést.

Kiürítés
Cikkszám: PLX-xx-X-i3 Kategória: Címke:

Leírás

ePLUG fali töltőpont BMW i3 elektromos autó gyors töltéséhez

Az ePLUG fali töltőpont BMW i3 elektromos autóhoz ajánlott készülék, az elektromos autók akkumulátorainak gyors töltésére szolgáló ú.n. Mode3 töltő. Az ePLUG nem rendelkezik saját töltőkábellel, hanem egy Type2 (female) csatlakozó aljzatot tartalmaz, amelyhez szabványos töltőkábel csatlakoztatható. (Ha nem rendelkezik töltőkábellel, akkor nálunk azt is beszerezheti.)

A BMW i3 és i3 REX kétféle akkumulátor csomaggal van forgalomban: a 21,6 kWh-ás változatokhoz az egyfázisú, 32 A töltőáramot biztosító, 7,4 kW teljesítményű töltőpont, míg a 33,2 kWh-ás akkumulátorral szerelt változatokhoz a 3 fázisú, 3 x 16 A, 11 kW teljesítményű töltő biztosítja az optimális és gyors töltést. Ezen kívül opcionálisan választhat olyan kivitelt is, amelyben beépített érintésvédelmi áram-védőkapcsoló is van. Az ePLUG fali gyorstöltő IP54 védettségű, bel- és kültéren egyaránt felszerelhető.

A maximális töltőáram nagysága az üzembe helyezés során egy amperes lépésekben állítható a telepítés helyén rendelkezésre álló elektromos energia függvényében. Így elkerülhető, hogy az elektromos jármű töltése túlterhelést okozzon az ingatlan elektromos rendszerében. A telepítést végző villanyszerelő - típustól függően 6 A és 16 A, illetve 6 A és 32 A között - Amperenként be tudja állítani a maximális töltőáramot. Akár már a megrendeléskor is kérheti, hogy a töltőt az Ön által meghatározott maximális áramerősségre – a beprogramozott 16 A-től, illetve 32 A-től eltérő értékre – beállítva szállítsuk. Ha ilyen igénye van, kérjük jelezze megrendeléskor a megjegyzés rovatban.

A ePLUG készülék választható opcióinak leírását a letölthető termékleírásban találja.

Cikkszám: PLU-32-1, PLU-16-3*
Névleges feszültség: 230 V AC (1 fázis), 3 x 230 V AC (3 fázis)*
Maximális töltőáram: max. 16 A vagy 32 A*
Töltő teljesítmény: 7,4 kW, 11 kW*
Beépített túláram és áramütés elleni védelem: Opcionális*
Töltőkábel: nem tartozék
Csatlakozó: Type2 (female) aljzat
Kijelző: 3 színű LED
Készülékház: Láng- és ütésálló, üvegszál-erősítésű préselt poliészter, festett
IP védettség: IP54
Működési hőmérséklet: - 20 ... + 70 ºC
Befoglaló méretek: 160 x 260 x 120 mm
Tömeg: kb. 5 kg
Jótállás: 2 év

* Típustól függően

Az ePLUG töltő olyan hálózatba köthető, ahol a készülék áramkörének túláram- és áramütés elleni védelme az ingatlan elektromos elosztószekrényében megoldott. A készülék függőleges (fal)felületre, vagy opcionálisan megrendelhető tartóoszlopra szerelhető fel, célszerűen ott, ahol járműve parkolni szokott – garázsban, beállóban, parkolóhelyen – egyaránt.

A készülék telepítését és szerelését kizárólag szakképzett villanyszerelő végezheti!

Figyelem! A maximális töltőáram (maximális teljesítmény) csak azt jelöli, hogy a töltőkészülék milyen maximális teljesítmény leadására képes. Azonban az, hogy ezt a maximális töltési teljesítményt teljesen ki tudja-e használni, az a jármű fedélzeti berendezésétől függ. Ezt a megfelelő töltőkészülék kiválasztásánál célszerű figyelembe venni.

Érdekelhetnek még…