töltőpont KIA Soul EV

eCABLE Type1 töltőpont KIA Soul EV autóhoz

168.900 Ft198.500 Ft

A ViatorPower eCABLE egy olyan ú.n. Mode3 fali gyors töltő, amelybe az 5m hosszú töltőkábel fixen be van építve. A kábel végén az autója típusának megfelelő csatlakozó (Type1) van. Ezzel tudja csatlakoztatni a töltőt járműhöz.

Az optimális töltést és a legrövidebb töltési időt az egyfázisú, 1 x 32A töltőáramú (7,4kW teljesítményű) töltővel tudja biztosítani.

Választhat olyan kivitelt is, amelyben beépített érintésvédelmi áram-védőkapcsoló is van (eCABLE Plus), így olyan helyekre is telepítheti, ahol az ingatlan elektromos elosztószekrényében ez nincs kiépítve.

Törlés
Cikkszám: CAX-32-1-5T1-KIAS Kategória: Címke:

Leírás

eCABLE Type1 fali töltőpont KIA Soul EV autókhoz

Az eCABLE Type1 fali töltőpont KIA Soul EV autóhoz való készüléket 1 fázisú, 32A maximális töltőáramú, 7,4kW teljesítményű változatban ajánljuk, ami biztosítja az optimális töltést és a rövidebb töltési időt. A ViatorPower töltőkészülék rendelkezik saját töltőkábellel, mely egy szabványos Type1 csatlakozót tartalmaz.

Opcionálisan választhat olyan kivitelt is, amelyben beépített érintésvédelmi áram-védőkapcsoló is van (eCABLE Plus), így olyan helyekre is telepítheti, ahol az ingatlan elektromos elosztószekrényében ez nincs kiépítve (elsősorban régebbi építésű ingatlanok esetén fordulhat ez elő). Ekkor a készülék előlapjára egy felhajtható kezelőablak kerül, ami hozzáférést biztosít a kapcsolóhoz. A fali gyorstöltő IP54 védettségű, bel- és kültéren egyaránt felszerelhető.

A készülékhez választható összes opció leírását a letölthető termékleírásban találja.

Műszaki adatok:

Cikkszám: CAB-32-1, CAP-32-1*
Névleges feszültség: 230V AC (1 fázis)
Maximális töltőáram: max. 32A
Töltő teljesítmény: 7,4kW
Beépített túláram és áramütés elleni védelem: Opcionális*
Töltőkábel: 5m
Csatlakozó: Type1
Kijelző: 3 színű LED
Készülékház: Láng- és ütésálló, üvegszál-erősítésű préselt poliészter, festett
IP védettség: IP54
Működési hőmérséklet: - 20 ... + 70ºC
Befoglaló méretek: 160 x 260 x 120mm
Tömeg: kb. 7kg
Jótállás: 2év

* Típustól függően

Az eCABLE fali gyors töltő készülék kizárólag olyan hálózatba köthető, ahol az eszköz áramkörének túláram- és áramütés elleni védelme az ingatlan elektromos elosztószekrényében megoldott. Ellenkező esetben a telepítés során az elektromos elosztószekrényben a töltőkészülék áramköréhez azt ki kell építeni. A készülék függőleges (fal)felületre, vagy opcionálisan megrendelhető tartóoszlopra szerelhető fel, célszerűen ott, ahol járműve parkolni szokott – garázsban, beállóban, parkolóhelyen – egyaránt.

Felhívjuk figyelmét, hogy a készülék telepítését és szerelését kizárólag szakképzett villanyszerelő végezheti!

Figyelem! A maximális töltőáram (maximális teljesítmény) csak azt jelöli, hogy a töltőkészülék milyen maximális teljesítmény leadására képes. Azonban az, hogy ezt a maximális töltési teljesítményt teljesen ki tudja-e használni, az a jármű fedélzeti berendezésétől függ. Ezt a megfelelő töltőkészülék kiválasztásánál célszerű figyelembe venni.

Érdekelhetnek még…