eCABLE töltőpont Nissan

Elektromos autó Type1 eCABLE töltőpont Nissan LEAF (2017) autókhoz

159.900 Ft168.900 Ft

eCABLE fali gyorstöltő, amelybe 5 m töltőkábel fixen be van építve. A kábel végén Type1 csatlakozó van, ezzel csatlakoztatható a járműhöz. A Nissan Leaf (2017) alapesetben 3,3 kW-os fedélzeti töltővel rendelkezik. Ehhez a 16 A töltőáramú (3,7 kW teljesítményű) töltőpont az optimális választás. Ugyanakkor opcionálisan rendelhető 6,6 kW-os fedélzeti töltő is. Ekkor a 32 A töltőáramú (7,4 kW teljesítményű) töltőt javasoljuk.

Kiürítés
Cikkszám: CAX-XX-1-5T1-NL Kategória: Címke:

Leírás

Elektromos autó eCABLE töltőpont Nissan LEAF (2017) autók töltéséhez: 3,7 - 7,4 kW.

Type1 eCABLE töltőpont Nissan LEAF autóhoz való készüléket alapesetben 1 fázisú, 16 A maximális töltőáramú, 3,7 kW teljesítményű változatban ajánljuk, ami biztosítja az optimális töltést és a rövidebb töltési időt. Ugyanakkor az autóhoz opcionálisan rendelhető 6,6 kW-os fedélzeti töltő is. Ebben az esetben az egyfázisú, 32 A maximális töltőáramú (7,4 kW teljesítményű) fali töltőt javasoljuk, ami már a gyorsabb töltést biztosítja. Opcionálisan választhat olyan kivitelt is, amelyben beépített érintésvédelmi áram-védőkapcsoló is van. A fali gyorstöltő IP54 védettségű, beltéren és kültéren egyaránt felszerelhető.

A maximális töltőáram nagysága az üzembe helyezés során egy amperes lépésekben állítható a telepítés helyén rendelkezésre álló elektromos energia függvényében. Így elkerülhető, hogy az elektromos jármű töltése túlterhelést okozzon az ingatlan elektromos rendszerében. A telepítést végző villanyszerelő - típustól függően 6 A és 16 A, illetve 6 A és 32 A között - Amperenként be tudja állítani a maximális töltőáramot. Akár már a megrendeléskor is kérheti, hogy a töltőt az Ön által meghatározott maximális áramerősségre – a beprogramozott 16 A-től, illetve 32 A-től eltérő értékre – beállítva szállítsuk. Ha ilyen igénye van, kérjük jelezze megrendeléskor a megjegyzés rovatban.

A készülékhez választható összes opció leírását a letölthető termékleírásban találja.

Cikkszám: CAB-16-1, CAB-32-1*
Névleges feszültség: 230 V AC (1 fázis)
Maximális töltőáram: max. 16A vagy 32A*
Töltő teljesítmény: 3,7 kW, 7,4 kW*
Beépített túláram és áramütés elleni védelem: Opcionális*
Töltőkábel: 5 m
Csatlakozó: Type1
Kijelző: 3 színű LED
Készülékház: Láng- és ütésálló, üvegszál-erősítésű préselt poliészter, festett
IP védettség: IP54
Működési hőmérséklet: - 20 ... + 70 ºC
Befoglaló méretek: 160 x 260 x 120 mm
Tömeg: kb. 7 kg
Jótállás: 2 év

* Típustól függően

Az eCABLE töltőpont készülék függőleges (fal)felületre, vagy opcionálisan megrendelhető tartóoszlopra szerelhető fel, célszerűen ott, ahol járműve parkolni szokott – garázsban, beállóban, parkolóhelyen – egyaránt. Fontos, hogy a töltőcsatlakozót mindig teljesen, ütközésig tolja be a töltendő autó aljzatába, mert a kontaktusok csak akkor érintkeznek megfelelően. Ha nem megfelelő a csatlakozás, akkor a töltés nem fog elindulni.

Felhívjuk figyelmét, hogy a készülék telepítését és szerelését kizárólag szakképzett villanyszerelő végezheti!

Figyelem! A maximális töltőáram (maximális teljesítmény) csak azt jelöli, hogy a töltőkészülék milyen maximális teljesítmény leadására képes. Azonban az, hogy ezt a maximális töltési teljesítményt teljesen ki tudja-e használni, az a jármű fedélzeti berendezésétől függ. Ezt a megfelelő töltőkészülék kiválasztásánál célszerű figyelembe venni.

Érdekelhetnek még…