eCABLE töltőpont Nissan

Type1 eCABLE töltőpont Nissan LEAF autókhoz

159.900 Ft198.500 Ft

A ViatorPower eCABLE egy olyan fali gyorstöltő, amelybe az 5 m hosszú töltőkábel fixen be van építve. A kábel végén az autója típusának megfelelő csatlakozó (Type1) van. Ezzel tudja csatlakoztatni a töltőt járműhöz. A Nissan Leaf elektromos autót alapesetben 3,3 kW-os fedélzeti töltővel szállítja a gyártó. Ehhez a változathoz az egyfázisú, 16 A maximális töltőáramú (3,7 kW teljesítményű) töltő az optimális választás. Ugyanakkor az autóhoz opcionálisan rendelhető 6,6 kW-os fedélzeti töltő is. Ebben az esetben az egyfázisú, 32 A maximális töltőáramú (7,4 kW teljesítményű) fali töltőt javasoljuk, ami a leggyorsabb töltést biztosítja.

Törlés
Cikkszám: CAX-XX-1-5T1-NL Kategória: Címke:

Leírás

Type1 eCABLE töltőpont Nissan LEAF autókhoz

Type1 eCABLE töltőpont Nissan LEAF autóhoz való készüléket alapesetben 1 fázisú, 16A maximális töltőáramú, 3,7kW teljesítményű változatban ajánljuk, ami biztosítja az optimális töltést és a rövidebb töltési időt. Ugyanakkor az autóhoz opcionálisan rendelhető 6,6kW-os fedélzeti töltő is. Ebben az esetben az egyfázisú, 32A maximális töltőáramú (7,4kW teljesítményű) falitöltőt javasoljuk, ami már a gyorsabb töltést biztosítja.

Opcionálisan választhat olyan kivitelt is, amelyben beépített érintésvédelmi áram-védőkapcsoló is van (eCABLE Plus), így olyan helyekre is telepítheti, ahol az ingatlan elektromos elosztószekrényében ez nincs kiépítve (elsősorban régebbi építésű ingatlanok esetén fordulhat ez elő). Ekkor a készülék előlapjára egy felhajtható kezelőablak kerül, ami hozzáférést biztosít a kapcsolóhoz. A fali gyorstöltő IP54 védettségű, beltéren és kültéren egyaránt felszerelhető.

A készülékhez választható összes opció leírását a letölthető termékleírásban találja.

Műszaki adatok:

Cikkszám: CAB-16-1, CAB-32-1, CAP-16-1, CAP-32-1*
Névleges feszültség: 230V AC (1 fázis)
Maximális töltőáram: max. 16A vagy 32A*
Töltő teljesítmény: 3,7 kW, 7,4 kW*
Beépített túláram és áramütés elleni védelem: Opcionális*
Töltőkábel: 5m
Csatlakozó: Type1
Kijelző: 3 színű LED
Készülékház: Láng- és ütésálló, üvegszál-erősítésű préselt poliészter, festett
IP védettség: IP54
Működési hőmérséklet: - 20 ... + 70ºC
Befoglaló méretek: 160 x 260 x 120mm
Tömeg: kb. 7kg
Jótállás: 2év

* Típustól függően

Az eCABLE töltőpont készülék függőleges (fal)felületre, vagy opcionálisan megrendelhető tartóoszlopra szerelhető fel, célszerűen ott, ahol járműve parkolni szokott – garázsban, beállóban, parkolóhelyen – egyaránt. Fontos, hogy a töltőcsatlakozót mindig teljesen, ütközésig tolja be a töltendő autó aljzatába, mert a kontaktusok csak akkor érintkeznek megfelelően. Ha nem megfelelő a csatlakozás, akkor a töltés nem fog elindulni.

Felhívjuk figyelmét, hogy a készülék telepítését és szerelését kizárólag szakképzett villanyszerelő végezheti!

Figyelem! A maximális töltőáram (maximális teljesítmény) csak azt jelöli, hogy a töltőkészülék milyen maximális teljesítmény leadására képes. Azonban az, hogy ezt a maximális töltési teljesítményt teljesen ki tudja-e használni, az a jármű fedélzeti berendezésétől függ. Ezt a megfelelő töltőkészülék kiválasztásánál célszerű figyelembe venni.

Érdekelhetnek még…