töltőpont Nissan LEAF

ePLUG töltőpont Nissan LEAF elektromos autóhoz

188.900 Ft223.800 Ft

Az ePLUG gyorstöltőbe egy Type2 típusú csatlakozó aljzat van beépítve, ezen keresztül tudja csatlakoztatni a töltőt járműhöz szabványos töltőkábellel. (Ha nem rendelkezik töltőkábellel, akkor nálunk azt is beszerezheti.)

Az elektromos autót alapesetben 3,3kW-os fedélzeti töltővel szállítja a gyártó. Ehhez a változathoz az egyfázisú, 16A maximális töltőáramú (3,7kW teljesítményű) falitöltő az optimális választás. Ugyanakkor az autóhoz opcionálisan rendelhető 6,6kW-os fedélzeti töltő is. Ebben az esetben az egyfázisú, 32A maximális töltőáramú (7,4kW teljesítményű) falitöltőt javasoljuk, ami a leggyorsabb töltést biztosítja.

Választhat olyan kivitelt is, amelyben beépített érintésvédelmi áram-védőkapcsoló is van (ePLUG Plus).

Törlés
Cikkszám: PLX-xx-1-NL Kategória: Címke:

Leírás

ePLUG töltőpont Nissan LEAF elektromos autóhoz

Az ePLUG töltőpont Nissan LEAF elektromos autóhoz ajánlott készülék, az elektromos autók akkumulátorainak gyors töltésére szolgáló ú.n. Mode3 töltő. Az ePLUG nem rendelkezik saját töltőkábellel, hanem egy Type2 (female) csatlakozó aljzatot tartalmaz, amelyhez szabványos töltőkábel csatlakoztatható. (Ha nem rendelkezik töltőkábellel, akkor nálunk azt is beszerezheti.)

Az autót alapesetben 3,3kW-os fedélzeti töltővel szállítja a gyártó. Ehhez a változathoz az egyfázisú, 16A maximális töltőáramú (3,7kW teljesítményű) az optimális választás. Ugyanakkor az autóhoz opcionálisan rendelhető 6,6kW-os fedélzeti töltő is. Ebben az esetben az egyfázisú, 32A maximális töltőáramú (7,4kW teljesítményű) töltőt javasoljuk, ami a leggyorsabb töltést biztosítja.

Ezen kívül opcionálisan választhat olyan kivitelt is, amelyben beépített érintésvédelmi áram-védőkapcsoló is van (ePLUG Plus), így olyan helyekre is telepíthető, ahol az ingatlan elektromos elosztószekrényében ez nincs kiépítve (elsősorban régebbi építésű ingatlanok esetén fordulhat ez elő). Ekkor a készülék előlapjára egy felhajtható kezelőablak kerül, ami hozzáférést biztosít a kapcsolóhoz. Az ePLUG fali gyorstöltő IP54 védettségű, bel- és kültéren egyaránt felszerelhető.

A ePLUG töltő készülék választható opcióinak leírását a letölthető termékleírásban találja.

Műszaki adatok:

Cikkszám: PLU-16(32)-1, PLP-16(32)-1*
Névleges feszültség: 230V AC (1 fázis)
Maximális töltőáram: max. 16A vagy 32A*
Töltő teljesítmény: 3,7 kW, 7,4 kW*
Beépített túláram és áramütés elleni védelem: Opcionális*
Töltőkábel: nem tartozék
Csatlakozó: Type2 (female) aljzat
Kijelző: 3 színű LED
Készülékház: Láng- és ütésálló, üvegszál-erősítésű préselt poliészter, festett
IP védettség: IP54
Működési hőmérséklet: - 20 ... + 70ºC
Befoglaló méretek: 160 x 260 x 120mm
Tömeg: kb. 5kg
Jótállás: 2év

* Típustól függően

Az ePLUG töltő olyan hálózatba köthető, ahol a készülék áramkörének túláram- és áramütés elleni védelme az ingatlan elektromos elosztószekrényében megoldott. A készülék függőleges (fal)felületre, vagy opcionálisan megrendelhető tartóoszlopra szerelhető fel, célszerűen ott, ahol járműve parkolni szokott – garázsban, beállóban, parkolóhelyen – egyaránt.

A készülék telepítését és szerelését kizárólag szakképzett villanyszerelő végezheti!

Figyelem! A maximális töltőáram (maximális teljesítmény) csak azt jelöli, hogy a töltőkészülék milyen maximális teljesítmény leadására képes. Azonban az, hogy ezt a maximális töltési teljesítményt teljesen ki tudja-e használni, az a jármű fedélzeti berendezésétől függ. Ezt a megfelelő töltőkészülék kiválasztásánál célszerű figyelembe venni.

Érdekelhetnek még…