töltőpont Renault ZOE

Type2 eCABLE fali töltőpont Renault ZOE autókhoz

205.800 Ft278.900 Ft

A ViatorPower eCABLE egy olyan ú.n. Mode3 fali gyorstöltő, amelybe az 5 m hosszú töltőkábel fixen be van építve. A kábel végén az autója típusának megfelelő csatlakozó (Type2) van. Ezzel tudja csatlakoztatni a töltőt járműhöz. Az optimális töltést és a legrövidebb töltési időt a háromfázisú, 3 x 32 A töltőáramú (22 kW teljesítményű) töltővel tudja biztosítani.

Törlés
Cikkszám: CAX-32-3-5T2-ZOE Kategória: Címke:

Leírás

Type2 eCABLE fali töltőpont Renault ZOE autókhoz

A ViatorPower eCABLE töltőpont töltőpont Renault ZOE autókhoz való készüléket 3 fázisú, 3 x 32A maximális töltőáramú, 22kW teljesítményű változatban ajánljuk, ami biztosítja az optimális töltést és a rövidebb töltési időt. A ViatorPower gyorstöltő készülék rendelkezik saját töltőkábellel, mely egy szabványos Type2 csatlakozót tartalmaz.

Opcionálisan választhat olyan kivitelt is, amelyben beépített érintésvédelmi áram-védőkapcsoló is van (eCABLE Plus), így olyan helyekre is telepítheti, ahol az ingatlan elektromos elosztószekrényében ez nincs kiépítve (elsősorban régebbi építésű ingatlanok esetén fordulhat ez elő). Ekkor a készülék előlapjára egy felhajtható kezelőablak kerül, ami hozzáférést biztosít a kapcsolóhoz. A ViatorPower fali gyorstöltő IP54 védettségű, beltéren és kültéren egyaránt felszerelhető.

A készülékhez választható összes opció leírását a letölthető termékleírásban találja.

Műszaki adatok:

Cikkszám: CAB-32-3, CAP-32-3*
Névleges feszültség: 3 x 230V AC (3 fázis)
Maximális töltőáram: 32 A
Töltő teljesítmény: 22 kW
Beépített túláram és áramütés elleni védelem: Opcionális*
Töltőkábel: 5 m
Csatlakozó: Type2
Kijelző: 3 színű LED
Készülékház: Láng- és ütésálló, üvegszál-erősítésű préselt poliészter, festett
IP védettség: IP54
Működési hőmérséklet: - 20 ... + 70ºC
Befoglaló méretek: 160 x 260 x 120 mm
Tömeg: kb. 7 kg
Jótállás: 2 év

* Típustól függően

A ViatorPower eCABLE fali gyors töltő készülék kizárólag olyan hálózatba köthető, ahol az eszköz áramkörének túláram védelme és áramütés elleni védelme az ingatlan elektromos elosztószekrényében megoldott. Ellenkező esetben a telepítés során az elektromos elosztószekrényben a töltőkészülék áramköréhez azt ki kell építeni. A készülék függőleges (fal)felületre, vagy opcionálisan megrendelhető tartóoszlopra szerelhető fel, célszerűen ott, ahol járműve parkolni szokott – garázsban, beállóban, parkolóhelyen – egyaránt.

Felhívjuk figyelmét, hogy a készülék telepítését és szerelését kizárólag szakképzett villanyszerelő végezheti!

Figyelem! A maximális töltőáram (maximális teljesítmény) csak azt jelöli, hogy a töltőkészülék milyen maximális teljesítmény leadására képes. Azonban az, hogy ezt a maximális töltési teljesítményt teljesen ki tudja-e használni, az a jármű fedélzeti berendezésétől függ. Ezt a megfelelő töltőkészülék kiválasztásánál célszerű figyelembe venni.

Érdekelhetnek még…