Akció!

ViatorPower eCABLE Type2 fali töltő BYD e6 elektromos autók gyors töltéséhez ~ 22 kW

239.800 Ft 198.900 Ft

Segítünk a választásban: +36 30 394 5456

Az eCABLE fali töltőbe 5 m hosszú töltőkábel van beépítve. A kábel végén az autója típusának megfelelő csatlakozó (Type2) van. Ezzel tudja csatlakoztatni a töltőt járműhöz. A legrövidebb töltési időt a háromfázisú, 3 x 32 A töltőáramú (22 kW teljesítményű) töltő biztosítja.

Cikkszám: CAB-32-3-5T2-BY6 Kategóriák: , Címke:

Leírás

Az eCABLE fali gyorstöltő BYD e6 elektromos autóhoz való készüléket egyfázisú, 32 A maximális töltőáramú, 7,4 kW teljesítményű változatban ajánljuk, ami biztosítja az optimális töltést és a rövidebb töltési időt. A ViatorPower töltőkészülék rendelkezik saját töltőkábellel, mely egy szabványos Type2 csatlakozót tartalmaz. A fali gyorstöltő IP54 védettségű, bel- és kültéren egyaránt felszerelhető. A maximális töltőáram nagysága az üzembe helyezés során egy amperes lépésekben állítható a telepítés helyén rendelkezésre álló elektromos energia függvényében.

Elkerülendő, hogy az elektromos jármű töltése túlterhelést okozzon az ingatlan elektromos rendszerében. A telepítést végző villanyszerelő - típustól függően 6 A és 16 A, illetve 6 A és 32 A között - Amperenként be tudja állítani a maximális töltőáramot. Akár már a megrendeléskor is kérheti, hogy a töltőt az Ön által meghatározott maximális áramerősségre – a beprogramozott 16 A-től, illetve 32 A-től eltérő értékre – beállítva szállítsuk. Ha ilyen igénye van, kérjük jelezze megrendeléskor a megjegyzés rovatban.

Cikkszám: CAB-32-3-5T2-BY6
Töltőfeszültség: 400 V AC (3 fázis)
Maximális töltőáram: 32 A
Töltő teljesítmény: 22 kW
Töltőkábel: 5 m
Csatlakozó: Type2
Kijelző: 3 színű LED
Készülékház: Láng- és ütésálló, üvegszál-erősítésű préselt poliészter, festett
IP védettség: IP54
Működési hőmérséklet: - 20 ... + 70 ºC
Befoglaló méretek: 160 x 260 x 120 mm
Tömeg: kb. 7 kg
Jótállás: 2 év

A készülék telepítését és szerelését szakképzett villanyszerelő végezheti!

Az elektromos autó gyorstöltő BYD e6 autókhoz ajánlott készülék ezen típusába, a vonatkozó szabvány által előírt érintésvédelmi áram-védőkapcsoló és túláram-védelem nincs beépítve. Azt a felszerelés helyén, a telepítést végző villanyszerelőnek kell a töltőkészülék áramkörébe bekötnie. Ezek az eszközök nem részei a készletnek, azokat külön kell megvásárolni. Figyelmébe ajánljuk az elektromos autó töltőhöz kínált, külön megrendelhető installációs készletet, amely ezeket a biztonsági eszközöket tartalmazza. Ezek a töltőkhöz a vonatkozó szabvány által kötelezően előírt, széles körben használt villanyszerelési eszközök természetesen más forrásból is beszerezhetők.

A készülék függőleges (fal)felületre, vagy opcionálisan megrendelhető tartóoszlopra szerelhető fel, célszerűen ott, ahol járműve parkolni szokott – garázsban, beállóban, parkolóhelyen – egyaránt. Figyelem! A maximális töltőáram (maximális teljesítmény) csak azt jelöli, hogy a töltőkészülék milyen maximális teljesítmény leadására képes. Azonban az, hogy ezt a maximális töltési teljesítményt teljesen ki tudja-e használni, az a jármű fedélzeti berendezésétől függ. Ezt a megfelelő töltőkészülék kiválasztásánál célszerű figyelembe venni.

<<  BYD oldalra                                                                 Termékkatalógus letöltése >>

Érdekelhetnek még…