Hordozható Type2 töltő elektromos autók mobil töltéséhez ~ 2,3 kW

138.900 Ft

Segítünk a választásban: +36 30 394 5456

A ZEN-T2 hordozható töltőkészülék a legtöbb Type2 töltőcsatlakozóval rendelkező elektromos autó, bármilyen védőföldeléssel rendelkező 230 V-os háztartási konnektorból való töltéséhez használható. A készülék 10 A töltőáramot, 2,3 kW töltési teljesítményt (nem változtathatót) biztosít.

Cikkszám: ZE-T2-10A Kategóriák: , Címke:

Leírás

Hordozható Type2 töltő elektromos autók mobil töltéséhez

A ZEN-T2 hordozható Type2 töltő, a legtöbb Type2 töltőcsatlakozóval rendelkező elektromos autó, bármilyen védőföldeléssel rendelkező 230 V-os háztartási konnektorból való töltéséhez használható. A készülék 10 A töltőáramot, 2,3 kW töltési teljesítményt (nem változtathatót) biztosít.

Egyszerűen csak csatlakoztassa a hordozható töltőt a hálózati konnektorba. A csatlakoztatás után a készülékben egy inicializálási folyamat indul el. Ez néhány másodpercig tart és az előlapon lévő három LED kijelző mindegyike fel fog villanni. Ezután a zöld LED folyamatosan világítani fog, ami azt jelzi, hogy a készülék használatra kész.

A folyadékkristályos kijelzőn nyomon követheti a következőket: a töltőkészülék hőmérsékletét, a töltőfeszültséget, a töltőáram nagyságát, a töltési teljesítményt, a töltéshez felhasznált energia mennyiségét, a töltés során eltelt időt.

Felhívjuk figyelmét, hogy a készülék kizárólag megfelelő védőföldeléssel rendelkező hálózati konnektorról használható. Ha a védőföldelés nem megfelelő, a töltő nem fog megfelelően működni!

Fontosabb műszaki adatok:

- Beltéren és kültéren egyaránt - akár esőben, hóban is - használható (fröccsenő víz ellen védett, IP54 kivitel).
- Hordozható, de a falra fixen is felszerelhető, felcsavarozható.
- Type2 töltőcsatlakozó, a töltőkábel hossza 5 méter.
- Háromszínű LED és folyadékkristályos kijelző mutatja a töltés aktuális állapotát.
- Az IEC 61851 (az elektromos autók töltésére vonatkozó) szabvány előírásainak mindenben megfelel.
- Feszültség: 230 V AC / 10 A (bármilyen védőföldeléssel rendelkező háztartási konnektorról használható).
- Működési hőmérséklet-tartomány -30…+50 °C.
- Túlmelegedés elleni védelem, túlfeszültség- és villámcsapás elleni védelem.
- Hálózati feszültségkimaradás esetén a töltés automatikusan újraindul.

A készülék többek között a következő elektromos autókkal kompatibilis (a felsorolás nem teljes):

Audi A3 e-Tron, BMW összes elektromos és Plug-in Hybrid típusa, Fiat 500e (EU), Ford Focus Electric (2017), Hyundai Ionic Electric, Hyundai Ionic PHEV, Hyuindai Kona Electric, Kia Niro PHEV, Mercedes összes elektromos és Plug-inHybrid típusa, Nissan Leaf (2018), Porsche Panamera PHEV, Porsche Cayenne PHEV, Renault Kangoo Maxi ZE (2015-től), Renault ZOE, Smart For2 Electric Drive, Volvo összes PHEV típusa, Volkswagen összes elektromos és Plug-in Hybrid típusa.

Érdekelhetnek még…