Type2 eCABLE töltőpont Hyundai Kona Electric gyors töltéséhez – 7,4 kW

189.900 Ft

Az eCABLE fali gyorstöltő, melybe az 5 m hosszú töltőkábel fixen be van építve. A kábel végén az elektromos autó típusának megfelelő csatlakozó, Type2 van. Ezzel tudja csatlakoztatni a töltőt járműhöz. Az optimális töltést és a legrövidebb töltési időt az egyfázisú, 32 A töltőáramú (7,4 kW teljesítményű) töltőpont tudja biztosítani.

Cikkszám: CAB-32-1-5T2-HKE Kategória: Címke:

Leírás

eCABLE Type2 fali töltőpont Hyundai Kona Electric gyors töltéséhez

Az eCABLE Type2 fali töltő Hyundai Kona Electric autóhoz való készüléket egyfázisú, 32 A maximális töltőáramú, 7,4 kW teljesítményű változatban ajánljuk, ami biztosítja az optimális töltést és a rövidebb töltési időt. A ViatorPower gyorstöltő készülék rendelkezik saját töltőkábellel, mely egy szabványos Type2 csatlakozót tartalmaz. Opcionálisan választhat olyan kivitelt is, amelyben beépített érintésvédelmi áram-védőkapcsoló is van. A fali gyorstöltő IP54 védettségű, beltéren és kültéren egyaránt felszerelhető.

A maximális töltőáram nagysága az üzembe helyezés során egy amperes lépésekben állítható a telepítés helyén rendelkezésre álló elektromos energia függvényében. Így elkerülhető, hogy az elektromos jármű töltése túlterhelést okozzon az ingatlan elektromos rendszerében. A telepítést végző villanyszerelő - típustól függően 6 A és 16 A, illetve 6 A és 32 A között - Amperenként be tudja állítani a maximális töltőáramot. Akár már a megrendeléskor is kérheti, hogy a töltőt az Ön által meghatározott maximális áramerősségre – a beprogramozott 16 A-től, illetve 32 A-től eltérő értékre – beállítva szállítsuk. Ha ilyen igénye van, kérjük jelezze megrendeléskor a megjegyzés rovatban.

A készülékhez választható összes opció leírását a letölthető termékleírásban találja.

Cikkszám: CAB-32-1-5T2
Névleges feszültség: 230 V AC (1 fázis)
Maximális töltőáram: max. 32 A
Töltő teljesítmény: 7,4 kW
Beépített túláram és áramütés elleni védelem: Opcionális
Töltőkábel: 5 m
Csatlakozó: Type2
Kijelző: 3 színű LED
Készülékház: Láng- és ütésálló, üvegszál-erősítésű préselt poliészter, festett
IP védettség: IP 54
Működési hőmérséklet: - 20 ... + 70 ºC
Befoglaló méretek: 160 x 260 x 120 mm
Tömeg: kb. 5 kg
Jótállás: 2 év

Az eCABLE fali gyors töltő készülék kizárólag olyan hálózatba köthető, ahol az eszköz áramkörének túláram védelme és áramütés elleni védelme az ingatlan elektromos elosztószekrényében megoldott. Ellenkező esetben a telepítés során az elektromos elosztószekrényben a töltőkészülék áramköréhez azt ki kell építeni. A készülék függőleges (fal)felületre, vagy opcionálisan megrendelhető tartóoszlopra szerelhető fel, célszerűen ott, ahol járműve parkolni szokott – garázsban, beállóban, parkolóhelyen – egyaránt.

Felhívjuk figyelmét, hogy a készülék telepítését és szerelését kizárólag szakképzett villanyszerelő végezheti!

Figyelem! A maximális töltőáram (maximális teljesítmény) csak azt jelöli, hogy a töltőkészülék milyen maximális teljesítmény leadására képes. Azonban az, hogy ezt a maximális töltési teljesítményt teljesen ki tudja-e használni, az a jármű fedélzeti berendezésétől függ. Ezt a megfelelő töltőkészülék kiválasztásánál célszerű figyelembe venni.

Érdekelhetnek még…