Fali kábeltartó hibrid és elektromos autók Type1 vagy Type2 töltőkábeleihez

14.900 Ft

Segítünk a választásban: +36 30 394 5456

Az autó töltőkábelének rendezett és biztonságos tárolását teszi lehetővé a masszív és robusztus falitartó. Az acéllemezből készült, fekete porfestéssel felületkezelt tartóra fel tudja akasztani a töltőkábelt, a műanyag vak-aljzatba pedig be tudja illeszteni a töltő-csatlakozót. Nem szennyeződik, nem sérül, véletlenül sem hajt rá.

Törlés
Cikkszám: CTADY Tx Kategória:

Leírás

FALI KÁBELTARTÓ TÖLTŐKÁBELHEZ

CTADY T1 – fali kábeltartó Type1 töltőkábelhez
CTADY T2 – fali kábeltartó Type2 töltőkábelhez

Az elektromos autók töltőkábelének rendezett és biztonságos tárolását teszi lehetővé ez a masszív és robusztus fali kábeltartó. Az erős acéllemezből készült, fekete porfestéssel felületkezelt tartóra fel tudja akasztani a töltőkábelt, a hozzá tartozó műanyag vak-aljzatba pedig be tudja illeszteni a töltő-csatlakozót.

A kábelt így rendezetten tudja tárolni, az nem szennyeződik, nem sérül, autójával véletlenül sem hajt rá. A precízen kialakított műanyag vak-aljzat megvédi a csatlakozót a szennyeződésektől, sérülésektől. A lefelé döntött tartószerkezet azt is megakadályozza, hogy a csatlakozóba víz, vagy szennyeződés kerüljön. Ezen kívül helytakarékos is, mert a töltő-csatlakozó kevésbé áll ki a falfelülettől, mint az egyenes kialakítású aljzatok esetén.

A fali-tartót négy csavarral lehet a függőleges felületre rögzíteni. Kültéren és beltéren egyaránt használható. Rendelhető Type1 és Type2 csatlakozóhoz való aljzattal – válassza az ön töltőkábelének megfelelő típust. Ezt a fali kábeltartót a nálunk rendelt ViatorPower eCABLE töltőkészülékekhez ajándékba adjuk, azokhoz nem kell külön rendelnie.

További információkat olvashat termékeinkről a letölthető termékkatalógusunkban.

További információk

Töltőkábel csatlakozó

Type1 >, Type2 >

Érdekelhetnek még…