Tartóoszlop védőtetővel – elektromos töltőponthoz

Ft

Előfordulhat, hogy ViatorPower töltőpontját olyan helyen szeretné elhelyezni, ahol nincs lehetőség falra felszerelni – kertben, gépkocsi beállókban, közös pincegarázsokban, stb. Ebben az esetben azt tartóoszlopra kell szerelni. Töltőpontjához gyorsan és egyszerűen felállítható galvanizált tartóoszlopot kínálunk. Az oszlop beton aljazatra acél-dübelekkel rögzíthető.

Elfogyott

Cikkszám: OSZLOPSZINX Kategória:

Leírás

Tartóoszlop védőtetővel. Előfordulhat, hogy ViatorPower töltőpontját olyan helyen szeretné elhelyezni, ahol nincs lehetőség falra felszerelni - kertben, gépkocsi beállókban, közös pincegarázsokban, stb. Ebben az esetben azt tartóoszlopra kell szerelni.  Töltőpontjához gyorsan és egyszerűen felállítható tartóoszlopot kínálunk. Az oszlop beton aljazatra acél-dübelekkel rögzíthető. Az oszlophoz védőtetőt is adunk, ami nemcsak mechanikai védelmet nyújt, de óvja is töltőjét. A védőtetőt az oszlopra rögzíteni és erre tudja csavarozni a töltőkészüléket.

A tartóoszlopos telepítésnél a villamos hálózat kábelét az aljzat alatt kell a töltőhöz kiépíteni és az oszlop belsejében lehet a töltőponthoz vezetni. Az oszlop magassága 1,25 m, így autóból is jól látható, de mozgásukban korlátozott személyek is kényelmesen hozzáférnek minden funkcióhoz. Egy oszlopra csavarozható kábeltartót is mellékelünk, amelyre biztonságosan fel tudja akasztani a töltőkábelt. A tartóoszlop bel- és kültéren egyaránt felszerelhető. Anyaga hegesztett acél, por-festett (színterezett) felülettel.