Akció!

ViatorPower – Ampera Edition fali töltő Opel hibrid autók gyors töltéséhez 16 A – 3,7 kW

188.900 Ft 159.900 Ft

Segítünk a választásban: +36 30 394 5456

Az Ampera Edition fali gyorstöltőt Ön is üzembe tudja helyezni, nem kell villanyszerelőt hívnia! A berendezést az egyre népszerűbb Opel Ampera autók tulajdonosainak ajánljuk figyelmébe. A készülék egy ViatorPower eCABLE töltő, amelynek felirata az Ampera klasszikussá vált logóját idézi fel.

Cikkszám: CAB-16-1-5T1-AE Kategóriák: , Címke:

Leírás

Műszaki adatok:

Megnevezés: Ampera Edition töltő
Cikkszám: CAB-16-1-5T1-AE
Névleges feszültség: 230 V AC (1 fázis)
Maximális töltőáram: 16 A
Töltő teljesítmény: 3,7 kW
Beépített túláram elleni védelem: Nincs
Áramütés elleni védelem: A lengőaljzatba épített
Töltőkábel: Fixen beépített
Csatlakozó: Type1
Kijelző: 3 színű LED
Készülékház: Láng- és ütésálló, üvegszál-erősítésű préselt poliészter, festett
IP védettség: IP54
Működési hőmérséklet: - 20 ... + 50 ºC
Befoglaló méretek: kb. 160 x 260 x 90 mm
Tömeg: kb. 5 kg
Jótállás: 2 év

Az Ampera Edition töltőkészülék különlegessége, hogy hálózati csatlakozóval rendelkezik, így nem kell szakképzett villanyszerelő annak üzembe helyezéséhez. A készülék felszerelését egy fúrógép és egy csavarhúzó segítségével bárki el tudja végezni (részletes üzembe helyezési útmutatót mellékelünk). Az Opel Ampera Edition töltő egységet az elektromos hálózathoz pedig egy speciális konnektoros csatlakozóval lehet csatlakoztatni, amelybe be van építve az életvédelmi kapcsoló (FI-relé) is. Bármilyen védőföldeléssel ellátott, 16A-rel terhelhető konnektorhoz csatlakoztatható.

A töltőkábel a készülékbe fixen be van építve és az Ampera töltő-bemenetének megfelelően Type1 csatlakozóval van szerelve. (Bár a készülék dizájnja Opel Ampera autókhoz készült, de bármilyen Type1 csatlakozású elektromos autó tölthető vele.) A töltőkábelt csak csatlakoztatni kell a járműhöz és a töltés automatikusan elindul, illetve – amikor a töltés befejeződött – leáll.

A beépített LED indikátor mindig mutatja a készülék és a töltési folyamat állapotát.

Elektromos járművét az Ampera Edition töltő készülékhez a beépített töltőkábellel tudja csatlakoztatni. A töltőkábel végén (ami a járműhöz csatlakozik) - autója típusának megfelelően - Type1 csatlakozó van. A töltőkészülék Opel Ampera gépkocsihoz optimalizált, de azzal bármilyen Type1 töltőbemenettel rendelkező elektromos autó tölthető. A készülékhez egy falra szerelhető vak-aljzatot is adunk, amelybe a töltő-csatlakozót be lehet helyezni, amikor használaton kívül van. Ez megvédi a csatlakozót a szennyeződésektől és sérülésektől.

Figyelem! A töltőkészülék hálózati csatlakozóját közvetlenül a fali csatlakozó aljzatba (konnektorba) dugja be, soha ne csatlakoztassa hosszabbítón, vagy elosztón keresztül! A töltőt kizárólag megbízhatóan működő védőföldeléssel rendelkező csatlakozó aljzatba szabad csatlakoztatni!  Hasonlóan a többi ViatorPower gyorstöltőhöz, e készülék hibátlan működésére is 2 év jótállást vállalunk.

 

Használati útmutató >>                                                                            Termékkatalógus letöltése  >>

Érdekelhetnek még…