ePLUG+ Home Premium Edition három fázisú Type2 csatlakozós fali töltőpont elektromos autók gyors töltéséhez 11 ~ 22 kW

359.900 Ft389.900 Ft

Segítünk a választásban: +36 30 394 5456

Az alsó kapcsolóval kiválaszthatja, hogy a készülékbe fogyasztásmérőt is beépítsünk, amivel nyomon tudja követni az elektromos autó energiafelhasználását. Ez hasznos opció lehet akkor is, ha elektromos autója üzemanyag fogyasztását vállalkozásában, vagy egy közös tulajdonú ingatlanban pontosan szeretné elszámolni.

Kiürítés
Cikkszám: PLP-xx-3-HP Kategória: Címke:

Leírás

A ViatorPower ePLUG+ Home Premium az elektromos autók akkumulátorainak gyors töltésére szolgáló csatlakozós fali gyorstöltő berendezés (angol elnevezése: EVSE – Electric Vehicle Supply Equipment). Az ePLUG+ Home Premium beépített szabványos csatlakozó aljzattal rendelkezik, amelyhez szabványos töltőkábelt tud csatlakoztatni és így minden – az európai szabványoknak megfelelő – elektromos autót tud tölteni a megfelelő töltőkábelt használva. Az ePLUG+ Home Premium Edition töltőpont ideális otthoni töltési megoldás, ha gyorsan és kényelmesen akarja feltölteni elektromos autóját. Különösen optimális megoldás, ha a családban több elektromos autó is van, amelyek különböző töltőcsatlakozóval (Type1, illetve Type2) vannak szerelve.

Az ePLUG+ Home Premium Edition csatlakozós fali gyorstöltő kétféle 11 kW (3 fázis / 400 V / 3 x 16 A) és 22 kW (3 fázis / 400 V / 3 x 32 A) teljesítményű változatban készül. A készülékkel bármilyen elektromos- és plug-in-hybrid autó tölthető, de a három fázisú töltést kezelni képes elektromos járművek esetén lehet a töltési teljesítményt maximálisan kihasználni. Az ePLUG+ Home Premium Edition készülékbe kiemelkedően nagy biztonságot nyújtó, ú.n. „B” típusú áram-védőkapcsoló (FI-relé) és megfelelő túláram-védelem van beépítve, a legszigorúbb érintésvédelmi elvárásoknak,valamennyi az elektromos autók töltésére vonatkozó hazai és európai szabvány előírásainak megfelel. A készülék valamennyi biztonsági kapcsolója a felhasználó számára hozzáférhető a kezelőablakon keresztül.

Névleges feszültség: 400 V AC (3 fázis)
Maximális töltőáram: 3 x 16 A vagy 3 x 32 A *
Töltő teljesítmény: 11 kW, vagy 22 kW *
Túláram- és áramütés elleni védelem: Beépített áram-védőkapcsoló 4 pol., 40 A/30 mA/”B” típus és C32 A, 4 pol. kismegszakító
Csatlakozó: Type2 (female) aljzat
Kijelző: 3 színű LED
Készülékház: Láng- és ütésálló, ABS
IP védettség: IP 54
Működési hőmérséklet: - 20 ... + 50 ºC
Befoglaló méretek: kb. 330 x 330 x 120 mm
Tömeg: kb. 5 kg
Jótállás: 2 év                * Típustól függően.

A készülék telepítését és szerelését kizárólag villanyszerelő végezheti!

Az ePLUG+ Home Premium Edition csatlakozós fali gyorstöltő készülékbe opcionálisan 3 fázisú fogyasztásmérő is beépíthető, ami lehetővé teszi az elektromos jármű töltésére fordított elektromos energia mennyiségének nyomon követését, illetve szükség szerinti elszámolását. Az ePLUG+ Home Premium Edition készülék egy kulcsos kapcsolóval is rendelkezik, ami megakadályozza a töltő illetéktelen használatát. Az ePLUG+ Home Premium Edition töltőkészülék függőleges (fal)felületre szerelhető fel, bel- és kültéren egyaránt (IP 54 – por- és frecssenő víz ellen védett)

Figyelem: a maximális töltőáram (maximális teljesítmény) csak azt jelöli, hogy a kábeles fali gyorstöltő készülék milyen maximális teljesítmény leadására képes. Azonban az, hogy ezt a maximális töltési teljesítményt teljesen ki tudja-e használni, az a jármű fedélzeti töltőberendezésétől függ.

Ugyanígy fontos figyelembe venni, hogy egy ingatlan elektromos hálózata és a közmű-bekötés a háztartás általános igényeire méretezettek és nem biztos, hogy van a rendszerben elegendő tartalék ahhoz, hogy egy olyan nagy teljesítményű fogyasztót, mint a töltőkészülék, bővítés nélkül be lehet a hálózatba kötni. Ezért a töltő felszerelése előtt feltétlenül nézesse át szakemberrel az ingatlan elektromos rendszerét. Az is előfordulhat, hogy az áramszolgáltatónál kérnie kell az ingatlan elektromos teljesítményének bővítését.

 

További információkat olvashat termékeinkről a letölthető termékkatalógusunkban.

További információk

Típusváltozat

3 x 16 A – 11 kW, 3 x 32 A – 22 kW

Beépített fogyasztásmérő

Háromfázisú mérő, Nincs

Érdekelhetnek még…