Home Premium Edition 3 fázisú csatlakozós elektromos autó fali töltőpont, beépített fogyasztás mérővel is ~ ePLUG+ 11 ~ 22 kW

359.900 Ft389.900 Ft

Segítünk a választásban: +36 30 394 5456

Az alsó kapcsolóval kiválaszthatja, hogy a készülékbe fogyasztásmérőt is beépítsünk, amivel nyomon követheti az elektromos autó energiafelhasználását. Hasznos lehet akkor is, ha elektromos autója üzemanyag fogyasztását szeretné pontosan elszámolni.

Törlés
Cikkszám: PLP-xx-3-HP Kategória: Címke:

Leírás

A ViatorPower ePLUG+ Home Premium az elektromos autók akkumulátorainak gyors töltésére szolgáló csatlakozós fali gyorstöltő berendezés (angol elnevezése: EVSE – Electric Vehicle Supply Equipment). Az ePLUG+ Home Premium beépített szabványos csatlakozó aljzattal rendelkezik, amelyhez szabványos töltőkábelt tud csatlakoztatni és így minden – az európai szabványoknak megfelelő – elektromos autót tud tölteni a megfelelő töltőkábelt használva. Az ePLUG+ Home Premium Edition töltőpont ideális otthoni töltési megoldás, ha gyorsan és kényelmesen akarja feltölteni elektromos autóját. Különösen optimális megoldás, ha a családban több elektromos autó is van, amelyek különböző töltőcsatlakozóval (Type1, illetve Type2) vannak szerelve.

Az ePLUG+ Home Premium Edition csatlakozós fali gyorstöltő kétféle 11 kW (3 fázis / 400 V / 3 x 16 A) és 22 kW (3 fázis / 400 V / 3 x 32 A) teljesítményű változatban készül. A készülékkel bármilyen elektromos- és plug-in-hybrid autó tölthető, de a három fázisú töltést kezelni képes elektromos járművek esetén lehet a töltési teljesítményt maximálisan kihasználni. Az ePLUG+ Home Premium Edition készülékbe kiemelkedően nagy biztonságot nyújtó, ú.n. „B” típusú áram-védőkapcsoló (FI-relé) és megfelelő túláram-védelem van beépítve, a legszigorúbb érintésvédelmi elvárásoknak,valamennyi az elektromos autók töltésére vonatkozó hazai és európai szabvány előírásainak megfelel. A készülék valamennyi biztonsági kapcsolója a felhasználó számára hozzáférhető a kezelőablakon keresztül.

Névleges feszültség: 400 V AC (3 fázis)
Maximális töltőáram: 3 x 16 A vagy 3 x 32 A *
Töltő teljesítmény: 11 kW, vagy 22 kW *
Túláram- és áramütés elleni védelem: Beépített áram-védőkapcsoló 4 pol., 40 A/30 mA/”B” típus és C32 A, 4 pol. kismegszakító
Csatlakozó: Type2 (female) aljzat
Kijelző: 3 színű LED
Készülékház: Láng- és ütésálló, ABS
IP védettség: IP 54
Működési hőmérséklet: - 20 ... + 50 ºC
Befoglaló méretek: kb. 330 x 330 x 120 mm
Tömeg: kb. 5 kg
Jótállás: 2 év                * Típustól függően.

A készülék telepítését és szerelését kizárólag villanyszerelő végezheti!

Az ePLUG+ Home Premium Edition csatlakozós fali gyorstöltő készülékbe opcionálisan 3 fázisú fogyasztásmérő is beépíthető, ami lehetővé teszi az elektromos jármű töltésére fordított elektromos energia mennyiségének nyomon követését, illetve szükség szerinti elszámolását. Az ePLUG+ Home Premium Edition készülék egy kulcsos kapcsolóval is rendelkezik, ami megakadályozza a töltő illetéktelen használatát. Az ePLUG+ Home Premium Edition töltőkészülék függőleges (fal)felületre szerelhető fel, bel- és kültéren egyaránt (IP 54 – por- és frecssenő víz ellen védett)

Figyelem: a maximális töltőáram (maximális teljesítmény) csak azt jelöli, hogy a kábeles fali gyorstöltő készülék milyen maximális teljesítmény leadására képes. Azonban az, hogy ezt a maximális töltési teljesítményt teljesen ki tudja-e használni, az a jármű fedélzeti töltőberendezésétől függ.

Ugyanígy fontos figyelembe venni, hogy egy ingatlan elektromos hálózata és a közmű-bekötés a háztartás általános igényeire méretezettek és nem biztos, hogy van a rendszerben elegendő tartalék ahhoz, hogy egy olyan nagy teljesítményű fogyasztót, mint a töltőkészülék, bővítés nélkül be lehet a hálózatba kötni. Ezért a töltő felszerelése előtt feltétlenül nézesse át szakemberrel az ingatlan elektromos rendszerét. Az is előfordulhat, hogy az áramszolgáltatónál kérnie kell az ingatlan elektromos teljesítményének bővítését.

 

További információkat olvashat termékeinkről a letölthető termékkatalógusunkban.

További információk

Típusváltozat

3 x 16 A – 11 kW, 3 x 32 A – 22 kW

Beépített fogyasztásmérő

Háromfázisú mérő, Nincs

Érdekelhetnek még…