eCABLE+ Home Premium Edition fix kábeles háromfázisú elektromos autó töltő 11 ~ 22 kW

359.900 Ft

Segítünk a választásban: +36 30 394 5456

Az eCABLE+ Home Premium az autók gyors töltésére szolgáló 3 fázisú töltő. Beépített töltőkábellel rendelkezik, a másik végén pedig Type2 csatlakozó van. A készülékbe a nagy biztonságot nyújtó, „B” típusú áram-védőkapcsoló (FI-relé) és megfelelő túláram-védelem van beépítve.

Kiürítés
Cikkszám: CAP-xx-3-5T2-HP Kategória: Címke:

Leírás

A ViatorPower eCABLE+ Home Premium az elektromos autók akkumulátorainak gyors töltésére szolgáló háromfázisú elektromos autó töltő (angol elnevezése: EVSE – Electric Vehicle Supply Equipment). Az eCABLE+ Home Premium saját töltőkábellel rendelkezik, amely fixen be van építve a készülékbe, a másik végén pedig a szabványnak megfelelő Type2 csatlakozó van. Az eCABLE+ Home Premium Edition töltőpont ideális otthoni töltési megoldás, ha gyorsan és kényelmesen akarja feltölteni elektromos autóját.

Az eCABLE+ Home Premium Edition háromfázisú elektromos autó töltő (400 V) fixkábeles fali gyorstöltő kétféle 11 kW (3 x 16 A) és 22 kW (3 x 32 A) teljesítményű változatban készül. A készülékkel bármilyen – a töltőkábel Type2 csatlakozójával kompatibilis – elektromos- és plug-in-hybrid autó tölthető, de a három fázisú töltést kezelni képes elektromos járművek esetén lehet a töltési teljesítményt maximálisan kihasználni.

A háromfázisú elektromos autó töltő készülékbe kiemelkedően nagy biztonságot nyújtó, ú.n. „B” típusú áram-védőkapcsoló (FI-relé) és megfelelő túláram-védelem van beépítve, a legszigorúbb érintésvédelmi elvárásoknak, valamennyi az elektromos autók töltésére vonatkozó hazai és európai szabvány előírásainak megfelel. A készülék valamennyi biztonsági kapcsolója a felhasználó számára hozzáférhető a kezelőablakon keresztül.

Névleges feszültség: 400 V AC (3 fázis)
Maximális töltőáram: 3 x 16 A vagy 3 x 32 A *
Töltő teljesítmény: 11 kW, vagy 22 kW *
Túláram- és áramütés elleni védelem: Beépített áram-védőkapcsoló 4 pol., 40 A/30 mA/”B” típus és C32 A, 4 pol. kismegszakító
Töltőkábel: Fixen beépített, kb. 5 m hosszú
Csatlakozó: Type2 (female)
Kijelző: 3 színű LED
Készülékház: Láng- és ütésálló, ABS
IP védettség: IP 54
Működési hőmérséklet: - 20 ... + 50 ºC
Befoglaló méretek: kb. 330 x 330 x 120 mm
Tömeg: kb. 6 kg
Jótállás: 2 év                        * Típustól függően

Az elektromos autó töltő telepítését kizárólag villanyszerelő végezheti!

Az eCABLE+ Home Premium Edition háromfázisú elektromos autó töltő készülékbe opcionálisan 3 fázisú fogyasztásmérő is beépíthető, ami lehetővé teszi az elektromos jármű töltésére fordított elektromos energia mennyiségének nyomon követését, illetve szükség szerinti elszámolását. Az eCABLE+ Home Premium Edition készülék egy kulcsos kapcsolóval is rendelkezik, ami megakadályozza a töltő illetéktelen használatát. Az eCABLE+ Home Premium Edition töltőkészülék függőleges (fal)felületre szerelhető fel, bel- és kültéren egyaránt (IP 54 – por- és csepegő víz ellen védett).

Figyelem: a maximális töltőáram (maximális teljesítmény) csak azt jelöli, hogy a kábeles fali gyorstöltő készülék milyen maximális teljesítmény leadására képes. Azonban az, hogy ezt a maximális töltési teljesítményt teljesen ki tudja-e használni, az a jármű fedélzeti töltőberendezésétől függ. Ugyanígy fontos figyelembe venni, hogy egy ingatlan elektromos hálózata és a közmű-bekötés a háztartás általános igényeire méretezettek és nem biztos, hogy van a rendszerben elegendő tartalék ahhoz, hogy egy olyan nagy teljesítményű fogyasztót, mint a töltőkészülék, bővítés nélkül be lehet a hálózatba kötni. Ezért a háromfázisú elektromos autó töltő felszerelése előtt feltétlenül nézesse át szakemberrel az ingatlan elektromos rendszerét. Az is előfordulhat, hogy az áramszolgáltatónál kérnie kell az ingatlan elektromos teljesítményének bővítését.

 

Termékkatalógus letöltése  >>

További információk

Típusváltozat

3 x 16 A – 11 kW, 3 x 32 A – 22 kW

Érdekelhetnek még…