eCABLE+ Plug-in Edition elektromos autó töltő – Type1 kábeles töltéshez ~ 3,7 kW

188.900 Ft

Segítünk a választásban: +36 30 394 5456

Az Az eCABLE + Plug-in Edition fali gyorstöltőt Ön üzembe helyezi, nem kell villanyszerelőt hívni! A készülékkel könnyű – Type1 töltőcsatlakozóval kompatibilis – elektromos autó tölthető. Elektromos autó változtatás esetén kicserélhető és beépített töltőkábel.

Cikkszám: CAP-16-1-5T1-PE Kategória: Címke:

Leírás

A beépíthető elektromos autó töltőkészüléket üzembe helyezheti, nem kell villanyszerelőt hívni!

Bármily - töltőcsatlakozóval kompatibilis - elektromos autó tölthető, de elsősorban 3,7 kW teljesítménnyel (230 V / 16 A) tölthető plug-in-hibrid autókhoz optimalizált. A plug-in autó töltés ideális megoldást, ha hibrid autóját gyors, kényelmesen akarja tölteni. Az elektromos- és a plug-in-hibrid autók tartozék töltője és a járművet csak rövid időn keresztül megnöveli, mivel teljes energiafelhasználás szükséges, mint 2 kW. Az eCABLE + PE készülék nagyobb - 3,7 kW teljesítményű, felhasználható autóját gyorsabban, rövidebb idő alatt teljes mértékben érezve.

A töltőkészüléket egy garázsban, a védőkapcsolatot a falra rögzített szerelékben, valamint egy töltött autójához történő csatlakoztatásban kell végrehajtani. Fixen beépített töltőkábellel, amely az 1. típusú jármű csatlakozóval van szerelve. Alapesetben 5 m hosszú töltőkábel, de megrendelhető tetszőleges méretben tudjuk szállítani . A beépíthető elektromos autó töltő készülék üzembe helyezéséhez nincs szükség villanyszerelőt hívnia. Ön, vagy egy ügyesebb ezermester barátja, egy fúrógép és egy csavarhúzó segítségével felvehető szerelni. Az elektromos csatlakoztatás lehetővé teszi, hogy egy megfelelő 16 A-es konnektorra van szükség .

Fontosabb műszaki adatok:

Használati útmutató letöltése  >>

A készülék üzembe helyezése:

Cikkszám: CAP-16-1-5T1-PE (Type1 csatlakozó)
Névleges feszültség: 230 V AC (1 fázis),
Áramfelvétel: (max. töltőáram) 16 A
Töltő teljesítmény: 3,7 kW,
Áramütés elleni védelem: A lengőaljzatba épített 230 V / 16 A / 30 mA / A típ. áram-védőkapcsolóval (túláram elleni védelem nincs beépítve).
Töltőkábel: 5 m fixen beépített (más méretben is rendelhető).
Csatlakozó: Type1 (típustól függően)
Kijelző: 3 színű LED
Készülékház: ABS műanyagház
IP védettség: IP 54
Működési hőmérséklet: -20... + 50 ºC
Befoglaló méretek: kb. 185 x 215 x 100 mm
Tömeg: kb. 5 kg

A Plug-in elektromos autó töltő olyan védőföldeléssel rendelkező csatlakozó aljzatba tudja közvetlenül csatlakoztatni, amely 16 A áramerősségre méretezett (az elektromos elosztó szekrényben 16A-es kismegszakítóval védett) és a töltőn kívül más fogyasztó az áramkörre nem csatlakozik. A Plug-in elektromos autó töltő minden olyan biztonsági funkcióval rendelkezik, amit a vonatkozó szabvány az elektromos autók töltőire előír. A gyorstöltő készülék valamennyi, az elektromos autók töltőire vonatkozó hazai és európai szabványnak megfelel. Felszerelhető beltéren és kültéren egyaránt, használható akár esőben, hóban is. A hibamentes működésre a gyártó 2 év jótállást vállal.

Az eCABLE+ autó töltő egy professzionális fali gyorstöltő, amellyel gyorsabban és kényelmesebben tudja feltölteni elektromos- és plug-in-hybrid autóját, mint a legtöbb hordozható konnektoros töltővel. Ha valóban megbízható, biztonságos és üzembiztos megoldást szeretne a töltéshez, akkor ezt a készüléket szerelje fel garázsába, vagy a gépkocsi beállóba. A töltőt raktárról szállítjuk. A Plug-in elektromos autó töltő többek között a következő Type1 autókkal kompatibilis (a felsorolás nem teljes):

Citroen C-Zero, Citroen Berlingo Electric, Ford C-Max Hybrid (2016), Mitsubishi Outlander PHEV, Mitsubishi i-Miev, Nissan e-NV200 (3,7kW), Nissan Leaf 3,7kW (2017 előtti modell), Opel Ampera, Peugeot iOn, Peugeot Partner Electric, Renault Fluence Electric ZE, Renault Kangoo Maxi ZE 3,7kW (2015 előtti modellek), Toyota Prius PHEV (2012).

Érdekelhetnek még…