Mini autókhoz ajánljuk

Mini Countryman Cooper
Mini Cooper Hibrid autójához ajánljuk

Mini Cooper hibrid (2017 - ) autókhoz

Autó töltők Volvo S90

A töltőt Ön is üzembe tudja helyezni, nem kell villanyszerelőt hívnia! 16 A áramerősség, 3,7 kW teljesítmény. A lengőaljzatban lévő A típ. áram-védőkapcsolóval és beépített 5 m-es Type2 töltőkábellel rendelkezik.

Az egyfázisú 16 A-es, 3.7 kW-os fali töltőkészülékbe 5 m töltőkábel van beépítve. A kábel végén Type2 csatlakozó van. (Több színben és kábelhosszal rendelhető.)

fali gyorstöltő BYD e6

Az egyfázisú 16 A-es, 3.7 kW-os készülék Type2 csatlakozó aljzatot tartalmaz, amelyhez a töltőkábel csatlakoztatható. (Több színben rendelhető.)

Segítünk a választásban: +36 30 394 5456

töltőkábel BMW hibrid

Az egyfázisú 32 A-es, 7.4 kW-os, 5 m-es töltőkábellel tudja a töltőpontot az autó Type2 töltőbemenetével összekapcsolni. (Opció: többféle méretben rendelhető.)

Hordozható, egyfázisú, aktív kábeles töltő, az autók 230 V-os hálózati konnektorról történő töltéséhez. A készülék egyik kábelének a végén a csatlakozó villásdugó, a másik végén pedig a Type2 töltőcsatlakozó van.

elektromos autó töltés

16 A-es, 3,7 kW-os biztonságos elektromos hálózati csatlakozás, amelyhez a hálózati konnektorról működő töltőt lehet csatlakoztatni.

További információkat olvashat termékeinkről a letölthető termékkatalógusunkban.