Nissan Leaf E-Plus

Nissan Leaf E-Plus (2019) elektromos autókhoz ajánljuk

Nissan Leaf E-Plus (2019) elektromos autókhoz ajánljuk:

A hordozható aktív kábeles töltőknél legalább 30~40 %-kal gyorsabb, 7,4 kW teljesítmény. A beépített töltőkábellel tudja autóját a  fali töltőponthoz csatlakoztatni.

Ha Ön otthon is tölti új Nissan Leaf EPlus elektromos autóját, akkor a legegyszerűbben és leggyorsabban a töltőbe fixen beépített kábellel tudja azt csatlakoztatni a fali töltőhöz. Ebben az esetben az eCABLE töltőpont a legjobb választás. A töltőbe épített kábel végére a járműve típusának megfelelő (Type2) csatlakozó van szerelve. Amikor nem használja, akkor a csatlakozót a készülék előlapjára szerelt tartóba tudja helyezni, megvédve ezzel a szennyeződésektől, sérülésektől. Az eCABLE töltővel Nissan LEAF elektromos autóját legalább 30-40 %-kal, de akár gyorsabban is tudja tölteni, mint az autó aktív kábeles töltőjével. A készülék beltéren és kültéren egyaránt felszerelhető.

A hordozható aktív kábeles töltőknél legalább 30~40 %-kal gyorsabb, 7,4 kW teljesítmény. Szabványos töltőkábellel tudja autóját a töltőponthoz csatlakoztatni. Azzal a kábellel, amit a nyilvános töltőpontoknál is használ.

Ha Ön nem csak otthon tölti új Nissan Leaf EPlus elektromos autóját, hanem gyakran használ nyilvános töltőket is, akkor célszerű rendelkeznie egy töltőkábellel, amellyel valamennyi szabványos európai töltőponthoz csatlakozni tud. Az ePLUG készülékhez is ezzel a kábellel tudja csatlakoztatni autóját. (Ha nem rendelkezik töltőkábellel, akkor nálunk azt is beszerezheti.) Ha szeretné autóját legalább 30-40 %-kal, de akár gyorsabban tölteni, mint az aktív kábeles töltőjével és a Nissan elektromos autóját nemcsak otthon, hanem gyakran más helyeken is tölti, akkor az ePLUG töltőpont a legjobb választás! Az ePLUG akkor is ideális megoldás, ha a töltőpontot nem csak Ön, hanem többen, különböző típusú járművekhez használják (pl. kisközösségi és munkahelyi parkolókba, stb.)

A hordozható 2,3 kW-os mobil töltő, a védőföldeléssel rendelkező, 230 V-os háztartási konnektorból való töltéshez használható.

A hordozható mobil töltő, az elektromos autók 230 V-os háztartási konnektorról történő közvetlen töltéséhez használható. A készülék tulajdonképpen egy aktív töltőkábel, amelynek egyik végén egy hagyományos fali konnektorba csatlakozó dugó, a másik végén pedig az autó típusának megfelelő töltőcsatlakozó van szerelve. A kábelen egy vízmentesen záró kis dobozba van építve a töltő elektronikus része. A készülék teljesen automatikusan működik - 10 A töltőáramot, 2,3 kW töltési teljesítményt biztosít és bárhol, bármilyen védőföldeléssel rendelkező 230 V-os fali konnektorról használható.

Ha olyan töltőponthoz szeretne csatlakozni, amelyben nincs beépített kábel, csak egy csatlakozó aljzat, akkor egy külön töltőkábelt kell használnia. Annak, aki Nissan LEAF EPlus elektromos autóval rendelkezik mindenképpen érdemes egy ilyen töltőkábelt beszereznie, mert a nyilvános töltőpontok többségéhez csak ezzel tudja autóját hozzákapcsolni. A töltőpontok csatlakozója egész Európában szabványos, így ugyanazzal a kábellel bármely töltőponthoz kapcsolódhat belföldön és külföldön egyaránt. A töltőkábelen nagy áramerősség folyik át, amikor tölti a járművet. Ezért a kábelek fontos paramétere, hogy mekkora maximális töltőáramra vannak méretezve. Nagyon fontos, hogy csak minőségi, megbízható forrásból származó töltőkábelt használjon. A házilag barkácsolt töltőkábelek nagyon veszélyesek. A ViatorPower töltőpontokhoz az egyik legnagyobb nemzetközi gyártó töltőkábeleit kínáljuk. A kábelek standard hossza 5 m, de megrendelésre 10 m hosszú kábelt is szállítunk.