Elektromos autó fali gyorstöltő termékeink

Válassza ki az Önnek megfelelőt!

Elektromos autó - eCABLE - fali töltőpontok

Az aktív kábeles töltőknél legalább 30-40%-kal gyorsabb töltés, 3,7…22 kW teljesítmény. A töltőbe fixen beépített kábellel tudja autóját a töltőponthoz csatlakoztatni.

Elektromos autó - ePLUG - fali töltőpontok

Az aktív kábeles töltőnél 30-40 %-kal gyorsabb töltés, 3,7…22 kW teljesítmény. Azzal a kábellel tud a töltőponthoz csatlakozni, amit a nyilvános töltőknél is használ.

Elektromos autó Type2-Type1 töltőkábel

A töltőkábellel tudja a töltőpont csatlakozóját, autó töltőbemenetével összekapcsolni. Figyelni kell, hogy a kábel csatlakozója olyan típusú legyen, mint autóján az aljzat.

Elektromos autó Type2-Type2 töltőkábel

A töltőkábellel tudja a töltőpont csatlakozóját, autó töltőbemenetével összekapcsolni. Figyelni kell, hogy a kábel csatlakozója olyan típusú legyen, mint autóján az aljzat.

Fali kábeltartó töltőkábelhez

Az elektromos autók töltőkábelének rendezett és biztonságos tárolását teszi lehetővé ez a masszív és robusztus falitartó. A kábelt így rendezetten tudja tárolni, az nem szennyeződik, nem sérül, autójával véletlenül sem hajt rá.

Hordozható mobil töltők

A hordozható töltő, az autók 230 V-os konnektorról történő töltéséhez használható. Ez egy aktív töltőkábel, amelynek egyik végén a konnektorba csatlakozó dugó, a másik végén pedig az autó típusának megfelelő töltőcsatlakozó van.

ViatorPower egyedi szín

A termékeink egyedi és különleges megjelenéséhez közel 60 színből választhat. A készülékeket alapáron azúrkék színben szállítjuk.

Tartóoszlop védőtetővel

A töltőpontokhoz egyszerűen felállítható tartóoszlopot kínálunk, mely acél-dübelekkel rögzíthető.

e-START elektromos csatlakozó pont

Szabványos, 230 V-os csatlakozó a hibrid és az elektromos autó gyári töltőjéhez, beépített fogyasztásmérővel és áramütés elleni védelemmel. Minden garázsba javasoljuk felszerelni.