Barion Pixel

Referenciák:

A ViatorPower töltőpontok a tisztán elektromos és plug-in-hybrid autók akkumulátorainak az elektromos hálózatról történő töltésére szolgáló berendezések (angol elnevezése: EVSE – Electric Vehicle Supply Equipment). A készülékek szabványos töltőkábellel csatlakoztathatók az elektromos járművekhez. A töltőkábel – az autó bemeneti csatlakozója típusától függően – lehet ú.n. Type1, vagy Type2 típusú. A töltőpontok univerzálisan használhatók bármely, az európai szabványoknak megfelelő autótípushoz. Ideális megoldás nemcsak otthoni használatra, munkahelyi parkolókba, garázsokba is.

Néhány készülékünkbe egy kb. 4,5 m hosszú töltőkábel van fixen beépítve, amelynek másik végén egy Type2 (female) csatlakozó található – az adott elektromos jármű töltő-csatlakozójának megfelelően. A készülék megvásárlásakor meg kell határozni, hogy milyen típusú. (Jelenleg Európában már szinte kivétel nélkül olyan autókat hoznak forgalomba, amelyek az európai szabványnak megfelelő Type2 töltőcsatlakozással rendelkeznek.)

A termékeinket (amint azt a referenciák fotóin is látható), függőleges (fal) felületre  lehet szerelni, célszerűen oda, ahol az elektromos járművel parkolni szoktak – garázsban, beállóban, parkolóhelyen – bel- és kültéren egyaránt. A készülék egyszerűen, gyorsan üzembe helyezhető. Javasoljuk, hogy a készülék felszerelését, üzembe helyezését bízza szakképzett villanyszerelőre, aki a felszerelés helyén az elektromos hálózat biztonsági ellenőrzését is el tudja végezni.

Bízunk benne, hogy a termékeink hosszú távon hozzásegíti Önt ahhoz, hogy élvezze az elektromos autózás örömét és mindig elegendő energia álljon rendelkezésére ahhoz, hogy biztonságosan elérje célját. További hasznos információkat talál az elektromos járművek töltésével és készülékével kapcsolatban a ViatorPower használati útmutatók oldalon. Ha a készülékek használatával, működésével kapcsolatban kérdése merülne fel, akkor forduljon a gyártó ügyfélszolgálatához az info @ viatorpower.com e-mail címen, ahol készségesen válaszolunk kérdéseire.