Termékek

Segítünk a választásban: +36 30 394 5456

Újdonságok:

ViatorPower Advanced tőpontok

A ViatorPower Advanced elektromos autó töltőpontok a hazai gyártású ViatorPower elektromos autó fali töltőkészülék-család legújabb tagjai. Az Advanced nem csak a fali töltők formai megújítását jelentik, hanem sok új műszaki megoldást is tartalmaz. 7,4 kW-os, 11 kW-os, 22 kW-os változatban rendelhető.

Akciós fali töltők:

Az eCABLE fali gyorstöltő készülék, amelybe az 5 m hosszú töltőkábel fixen be van építve. A kábel végén az autónak megfelelő Type1, vagy Type2 csatlakozó van. A termékek 16 és 32 A maximális töltőáramú (3,7 kW, 7,4 kW, 11 kW, 22 kW teljesítményű) változatokban rendelhetők.

Az ePLUG fali gyorstöltő készülék, melybe szabványos Type2 csatlakozó aljat van beépítve. Ebbe kell illeszteni az autónak megfelelő Type1, vagy Type2 töltőkábelt. A termékek 16 és 32 A maximális töltőáramú (3,7 kW, 7,4 kW, 11 kW, 22 kW teljesítményű) változatokban rendelhetők.

e-START-3×32 hálózati csatlakozó, autója háromfázisú töltőjéhez! Szabványos, 400 V AC, 3 x 32 A-es csatlakozó a hibrid és elektromos autók aktív kábeles töltőjéhez, beépített kombinált túláram és áramütés elleni védelemmel és opcionális fogyasztásmérővel.

e-START-32 hálózati csatlakozó, autója egy fázisú töltőjéhez! Szabványos, 230 V, 32 A-es csatlakozó a hibrid és elektromos autók aktív kábeles töltőjéhez, beépített kombinált túláram és áramütés elleni védelemmel és opcionális fogyasztás mérővel.

e-START-16 hálózati csatlakozó, autója egyfázisú töltőjéhez! Szabványos, 230 V, 16 A-es csatlakozó a hibrid és elektromos autók aktív kábeles töltőjéhez, beépített kombinált túláram és áramütés elleni védelemmel és akár fogyasztásmérővel.

A Plug-in Edition fali töltőt Ön is üzembe tudja helyezni, nem kell villanyszerelőt hívnia! Max. 16 A áramerősség, 3,7 kW teljesítmény. A lengőaljzatban lévő A típ. áram-védő kapcsolóval rendelkezik.

Az elektromos könnyű-járművek töltéséhez (kerékpárok, robogók, stb.) ú.n. „Shuko” csatlakozót használnak. Az e-Bike egy olyan hálózati csatlakozó pont, amely megfelel az érintésvédelmi előírásoknak és biztosítja az ilyen töltőt használó járművek tulajdonosainak a biztonságot.

Az elektromos könnyű-járművek töltéséhez (kerékpárok, robogók, stb.) ú.n. „Shuko” csatlakozót használnak. Az eBike egy olyan hálózati csatlakozó pont, amely megfelel az érintésvédelmi előírásoknak és biztosítja az ilyen töltőt használó járművek tulajdonosainak a biztonságot.

Az eCABLE+ Home Premium az elektromos autók gyors töltésére szolgáló 3 fázisú töltőberendezés. Saját töltőkábellel rendelkezik, amely végén a szabványnak megfelelő Type2 csatlakozó van. A készülékbe kiemelkedően nagy biztonságot nyújtó, „B” típusú áram-védőkapcsoló (FI-relé) és megfelelő túláram-védelem van beépítve.

Az ePLUG+ Home Premium beépített Type2 csatlakozó aljzattal rendelkezik. Optimális megoldás, ha több tölthető autó van, amelyek különböző töltőcsatlakozóval (Type1, illetve Type2) vannak szerelve. A készülékbe kiemelkedően nagy biztonságot nyújtó, „B” típusú áram-védőkapcsoló (FI-relé) és megfelelő túláram-védelem van beépítve.

A töltőkábellel tudja a töltőpontot az autó töltőbemenetével összekapcsolni. Figyelni kell, hogy a kábel csatlakozója olyan típusú legyen, mint autóján a Type1 töltő aljzat.

A töltőkábellel tudja a töltőpontot az autó töltőbemenetével összekapcsolni. Figyelni kell, hogy a kábel csatlakozója olyan típusú legyen, mint autóján a Type2 töltő aljzat.

Ez a hordozható aktív kábeles Type1 töltő, az elektromos és hibrid autók 230 V-os hálózati konnektorról történő töltéséhez használható. A készülék egyik kábelének a végén a konnektorba csatlakozó villásdugó, a másik végén pedig az autó típusának megfelelő Type1 töltőcsatlakozó van.

Ez a hordozható aktív kábeles Type2 töltő, az elektromos és hibrid autók 230 V-os hálózati konnektorról történő töltéséhez használható. A készülék egyik kábelének a végén a konnektorba csatlakozó villásdugó, a másik végén pedig az autó típusának megfelelő Type2 töltőcsatlakozó van.

Elsősorban nyilvános-, kisközösségi- és munkahelyi parkolókba, mélygarázsokba telepített elektromos autó töltőpontokhoz ajánljuk információs jelzőtábláinkat. A táblák figyelemfelkeltő módon, jól láthatóan jelzik az elektromos autóval érkezőknek a töltőpont helyét. 

Termékek: Egy és többfázisú installációs készletek, egyedi szín, fali kábeltartó, kulcsos kapcsoló stb. Egyes töltőkészülékeink egyedi és különleges megjelenéséhez közel 60 RAL színből választhat. Ezen készülékeket alapáron azúrkék színben szállítjuk.

További információkat olvashat termékeinkről a letölthető termékkatalógusunkban.