Termékek

Segítünk a választásban: +36 30 394 5456

Az eCABLE fali gyorstöltő készülék, amelybe az 5 m hosszú töltőkábel fixen be van építve. A kábel végén az autónak megfelelő Type1, vagy Type2 csatlakozó van. A készülék 16 és 32 A maximális töltőáramú (3,7 kW, 7,4 kW, 11 kW, 22 kW teljesítményű) változatokban rendelhető.

Az ePLUG fali gyorstöltő készülék egy szabványos Type2 (female) csatlakozó aljzatot tartalmaz, amelyhez az autó töltőkábele csatlakoztatható. A készülék 16 és 32 A maximális töltőáramú (3,7 kW, 7,4 kW, 11 kW, 22 kW teljesítményű) változatokban rendelhető.

A Plug-in Edition fali töltőt Ön is üzembe tudja helyezni, nem kell villanyszerelőt hívnia! Az aktív kábeles töltőknél gyorsabb töltés, max. 16 A áramerősség, 3,7 kW teljesítmény. A lengőaljzatban lévő A típ. áram-védőkapcsolóval rendelkezik és a beépített Type1 töltőkábellel tudja autóját csatlakoztatni.

A Plug-in Edition fali töltőt Ön is üzembe tudja helyezni, nem kell villanyszerelőt hívnia! Az aktív kábeles töltőknél gyorsabb töltés, max. 16 A áramerősség, 3,7 kW teljesítmény. A lengőaljzatban lévő A típ. áram-védőkapcsolóval rendelkezik és a beépített Type2 töltőkábellel tudja autóját csatlakoztatni.

Az eCABLE+ Home Premium az elektromos autók gyors töltésére szolgáló 3 fázisú töltőberendezés. Saját töltőkábellel rendelkezik, amely végén a szabványnak megfelelő Type2 csatlakozó van. A készülékbe kiemelkedően nagy biztonságot nyújtó, „B” típusú áram-védőkapcsoló (FI-relé) és megfelelő túláram-védelem van beépítve.

Az ePLUG+ Home Premium beépített Type2 csatlakozó aljzattal rendelkezik. Optimális megoldás, ha több tölthető autó van, amelyek különböző töltőcsatlakozóval (Type1, illetve Type2) vannak szerelve. A készülékbe kiemelkedően nagy biztonságot nyújtó, „B” típusú áram-védőkapcsoló (FI-relé) és megfelelő túláram-védelem van beépítve.

A töltőkábellel tudja a töltőpontot az autó töltőbemenetével összekapcsolni. Figyelni kell, hogy a kábel csatlakozója olyan típusú legyen, mint autóján a Type1 töltő aljzat.

A töltőkábellel tudja a töltőpontot az autó töltőbemenetével összekapcsolni. Figyelni kell, hogy a kábel csatlakozója olyan típusú legyen, mint autóján a Type2 töltő aljzat.

Használjon e-START professzionális elektromos csatlakozót autója töltőjéhez! Szabványos, 230 V / 400 V-os csatlakozó a hibrid és az elektromos autók aktív kábeles mobil töltőjéhez, beépített áramütés elleni védelemmel és opcionális fogyasztásmérővel.

Az elektromos könnyű-járművek töltéséhez (kerékpárok, robogók, stb.) ú.n. „Shuko” csatlakozót használnak. Az eBike egy olyan hálózati csatlakozó pont, amely megfelel az érintésvédelmi előírásoknak és biztosítja az ilyen töltőt használó járművek tulajdonosainak a biztonságot.

Egy és többfázisú installációs készletek, tartóoszlop védőtetővel, egyedi szín, fali kábeltartó, kulcsos kapcsoló stb. Egyes töltőkészülékeink egyedi és különleges megjelenéséhez közel 60 RAL színből választhat. Ezen készülékeket alapáron azúrkék színben szállítjuk.

Ez a hordozható aktív kábeles töltő, az elektromos és hibrid autók 230 V-os hálózati konnektorról történő töltéséhez használható. A készülék egyik kábelének a végén a konnektorba csatlakozó villásdugó, a másik végén pedig az autó típusának megfelelő töltőcsatlakozó van.

További információkat olvashat termékeinkről a letölthető termékkatalógusunkban.