Termékek

ViatorPower töltőpontok ás kiegészítők

Az új Advanced termékek a tisztán elektromos és hibrid autók akkumulátorainak az elektromos hálózatról történő töltésére szolgáló berendezések (angol elnevezése: EVSE – Electric Vehicle Supply Equipment). A készülékek vagy egy szabványos Type2 aljzattal, vagy fixen beépített, szabványos töltőkábellel csatlakoztathatók az elektromos járműhöz. A beépített töltőkábel – az autó bemeneti csatlakozója típusától függően – lehet ú.n. Type1, vagy Type2 típusú. Az Advanced termékek univerzálisan használható bármely, az európai szabványoknak megfelelő autótípushoz. Ideális megoldás nemcsak otthoni használatra, munkahelyi parkolókba és garázsokba is.

Segítünk a választásban: +36 30 394 5456

ViatorPower Advanced termékek

A ViatorPower töltőpontok egy hazai gyártású elektromos autó töltő készülékcsalád a járművek gyors és biztonságos töltéséhez. A webáruházunk is segítséget nyújt ahhoz, hogy megismerje az elektromos töltéshez kapcsolódó fontosabb ismereteket és ki tudja választani az autójához optimális egyéni és a kisközösségi töltőkészüléket.

A termékek függőleges felületre, vagy töltőoszlopként szerelhető fel, célszerűen ott, ahol az elektromos járművel parkolni szoktak – garázsban, beállóban, parkolóhelyen – bel- és kültéren is egyaránt. A készülékek egyszerűen, gyorsan üzembe helyezhetők.

eCABLE Pillar elektromos autó töltőoszlop

A ViatorPower Pillar elektromos autó töltőoszlop beépített Type2 töltőkábellel ideális megoldás lehet minden helyen, ahol nem áll rendelkezésünkre olyan függőleges, stabil, (fal)felület, amelyre falitöltő készüléket lehet szerelni. A töltőoszlop kitűnően használható például kültéri parkolókban.

ViatorPower töltőkábel termékek

A elektromos autó töltőkábelen nagy áramerősség folyik át, amikor tölti a járművet. Ezért a kábelek fontos paramétere, hogy mekkora maximális töltőáramra vannak méretezve. Ha a vezeték keresztmetszete nem elegendően nagy a töltőáramhoz, akkor a kábel melegedni fog, extrém esetben elolvadhat és kigyulladhat. Ezért nagyon fontos, hogy csak minőségi és megbízható forrásból származó, minőségi töltőkábelt használjon.

A házilag barkácsolt töltőkábelek nagyon veszélyesek!

A ViatorPower töltőkábelek különlegessége egy, a csatlakozókba épített hőérzékelő elem, amely a kábel veszélyes túlmelegedése esetén automatikusan lecsökkenti a töltőáramot és megelőzve ezzel egy esetleg tűzveszélyes helyzet kialakulását. A töltőkábelek csatlakozóiba egy ellenállás van beépítve, aminek értéke alapján a töltőkészülék és az autó azonosítani tudja, hogy milyen maximális töltőárammal terhelhető a kábel. A készülék mindig csak akkora töltőáramot engedélyez, amire a töltőkábel méretezve van. Ezért a töltőkábel is befolyásolja, hogy milyen teljesítménnyel – és így milyen gyorsan – tudja feltölteni autóját.

Nagyon fontos az is, hogy a töltőcsatlakozót mindig teljesen, ütközésig tolja be az aljzatba, mert a kontaktusok csak akkor érintkeznek megfelelően. Ha nem megfelelő a csatlakozás, akkor a töltés nem fog elindulni.

Bízunk benne, hogy a készülékek hosszú távon hozzásegítik Önt ahhoz, hogy élvezze az elektromos autózás örömét és mindig elegendő energia álljon rendelkezésére ahhoz, hogy biztonságosan elérje célját.