ePLUG töltőpont

ePLUG töltőpont elektromos autók gyorstöltésére

188.900 Ft199.800 Ft

Az ePLUG töltőpont gyorstöltő készüléket ajánljuk Önnek, ha szeretné autóját legalább 30-40%-kal, de akár többször gyorsabban tölteni, mint az autó mobil töltőjével. Akkor is ideális megoldás, ha az elektromos autó töltőt nem csak Ön, hanem többen, különböző típusú járművekhez használják (pl. társas-házakba, munkahelyi parkolókba, stb.) Az ePLUG töltőpont felszerelhető bárhol, ahol járműve parkolni szokott – garázsban, beállóban, parkolóhelyen – beltéréren és kültéren egyaránt.

Törlés
Cikkszám: PLU-xx-X Kategória: Címke:

Leírás

ePLUG töltőpont

Az ePLUG töltőpont a tisztán elektromos és plug-in-hybrid autók akkumulátorainak gyors töltésére szolgáló ú.n. Mode3 töltő. Az ePLUG nem rendelkezik saját töltőkábellel, hanem egy Type2 (female) csatlakozó aljzatot tartalmaz, amelyhez szabványos töltőkábel csatlakoztatható. (Ha nem rendelkezik töltőkábellel, akkor nálunk azt is beszerezheti.) A készülék 1 és 3 fázisú, 16A és 32A maximális töltőáramú (3,7kW, 7,4kW, 11kW, 22kW teljesítményű) változatokban rendelhető. 

Opcionálisan választhat olyan kivitelt is, amelyben beépített érintésvédelmi áram-védőkapcsoló is van (ePLUG Plus), így olyan helyekre is telepíthető, ahol az ingatlan elektromos elosztószekrényében ez nincs kiépítve (elsősorban régebbi építésű ingatlanok esetén fordulhat ez elő). Az ePLUG fali gyorstöltő IP54 védettségű, bel- és kültéren egyaránt felszerelhető.

A készülékhez választható összes opció leírását a letölthető termékleírásban találja.

Műszaki adatok:

Cikkszám: PLU-16-x ... PLU-32-x*
Névleges feszültség: 230V AC (1 fázis), vagy 3 x 230V AC (3 fázis)*
Maximális töltőáram: max. 16A vagy 32A*
Töltő teljesítmény: 3,7kW, 7,4kW, 11kW, 22kW*
Beépített túláram és áramütés elleni védelem: Opcionális
Töltőkábel: nem tartozék
Csatlakozó: Type2 (female) aljzat
Kijelző: 3 színű LED
Készülékház: Láng- és ütésálló, üvegszál-erősítésű préselt poliészter, festett
IP védettség: IP54
Működési hőmérséklet: - 20 ... + 70ºC
Befoglaló méretek: 160 x 260 x 120 mm
Tömeg: kb. 5 kg
Jótállás: 2 év

* Típustól függően

A ePLUG töltőpont készülékben nincs beépített áram-védőkapcsoló, ezért kizárólag olyan hálózatba köthető, ahol a készülék áramkörének túláram- és áramütés elleni védelme az ingatlan elektromos elosztószekrényében megoldott. Ellenkező esetben a telepítés során az elektromos elosztószekrényben a töltőkészülék áramköréhez azt ki kell építeni. A készülék függőleges (fal)felületre, vagy opcionálisan megrendelhető tartóoszlopra szerelhető fel, célszerűen ott, ahol járműve parkolni szokott – garázsban, beállóban, parkolóhelyen – egyaránt. 

Felhívjuk figyelmét arra, hogy a készülék telepítését és szerelését kizárólag szakképzett villanyszerelő végezheti!

Figyelem! A maximális töltőáram (maximális teljesítmény) csak azt jelöli, hogy a töltőkészülék milyen maximális teljesítmény leadására képes. Azonban az, hogy ezt a maximális töltési teljesítményt teljesen ki tudja-e használni, az a jármű fedélzeti berendezésétől függ. Ezt a megfelelő töltőkészülék kiválasztásánál célszerű figyelembe venni.

Érdekelhetnek még…