Hordozható Type1 hálózati töltő hibrid és elektromos autókhoz > 230 V AC > 10 A.

Hordozható Type1 töltő 10A (max.) töltéshez hibrid és elektromos autókhoz. Ez, egy hálózati töltőkészülék mely a Type1 töltőcsatlakozóval rendelkező hibrid és elektromos autók, védőföldeléssel rendelkező 230 V-os háztartási konnektorból való töltéséhez használható. Maximálisan 10 A töltőáramot, 2,3 kW töltési teljesítményt biztosít. Garázsban és kültéren egyaránt használható.

95.800 Ft

Cikkszám: D-EVSE-T1-10A-5 Kategória: Címke
Duosida hordozható Type1 töltő elektromos és hibrid autókhoz, 230 V, 10 A, 2,3 kW.

Duosida hordozható Type1 töltő, a legtöbb Type1 töltőcsatlakozóval rendelkező hibrid és elektromos autó, bármilyen védőföldeléssel rendelkező 230 V-os háztartási konnektorból való töltéséhez használható. A készülék 10 A töltőáramot és 2,3 kW töltési teljesítményt (nem változtathatót) biztosít. Másfajta (Pl. Type2) csatlakozóval szerelt elektromos és hibrid autót ezzel az aktív töltőkábellel nem lehet tölteni, mivel a csatlakozók érintkezőkiosztása nem egyezik meg, így a biztonságos töltés eltérő típusú csatlakozók esetén nem garantálható.

 • Duosida hordozható Type1 töltő részei:
  Type1 csatlakozó. Töltő, töltésvezérlővel és négy színes LED-del.
  Gumi zárókupak. 5 méter hosszú elektromos töltőkábel;
  Hálózati konnektor villásdugó 230 V AC).
 • Hálózati csatlakozás:
  Bemeneti feszültség: 220 –240 V ~ / 50 Hz. Teljesítmény: max. 2.3 kW.
 • Autócsatlakozás:
  Kimenő feszültség: 220 –240 V ~ / 50 Hz. Töltőáram: max. 10 A

Segítünk a választásban: +36 30 394 5456

Duosida hordozható Type1 töltő

A töltőt egyszerűen csak csatlakoztassa a hálózati konnektorba és a csatlakoztatás után a készülékben egy inicializálási folyamat indul el. Ez néhány másodpercig tart. Az áramforráshoz való csatlakoztatást követően a vezérlőpanelen a Piros LED fénnyel jelzi az üzemkész állapotot. A Type1-es töltő csatlakozó autóba való illesztését követően a készülék automatikusan elkezdi tölteni az autót és ezt a Zöld LED világítása (Kommunikáció) majd a Kék LED villogása (Töltés) jelzi.

A világító Kék LED jelzi, hogy a töltés befejeződött. Ha az autó reteszelte a kábelt, akkor lecsatlakoztatás előtt a reteszelést meg kell szüntetni. A retesz kioldását a töltőkábel érzékeli, leállítja a töltést és átvált készenléti üzemmódba. Felhívjuk figyelmét, hogy a készülék kizárólag megfelelő védőföldeléssel rendelkező hálózati konnektorról használható. Ha a védőföldelés nem megfelelő, a mobil töltő nem fog megfelelően működni!

Duosida hordozható Type1 töltő készülékeket, a következő autó típusokhoz is ajánljuk:

Chevrolet Volt, Citroën C-Zero, Citroën Berlingo Electric, Ford C-Max Energi, Kia Soul EV, Mercedes Vito e-Cell Van, Mitsubishi i-Miev, Mitsubishi Outlander PHEV, Nissan Leaf, Nissan eNV200, Opel Ampera, Peugeot iON, Renault Fluence ZE EV, Toyota Prius (2012).