Duosida hordozható Type1 töltő elektromos és hibrid autók töltéséhez ~ 10 A ~ 2,3 kW.

86.900 Ft

Segítünk a választásban:  +36 30 394 5456

A Duosida hordozható Type1 töltő, egy aktív kábeles hálózati töltőkészülék mely a legtöbb Type1 töltőcsatlakozóval rendelkező elektromos és hibrid autó, védőföldeléssel rendelkező 230 V-os háztartási konnektorból való töltéséhez használható. 10 A töltőáramot, 2,3 kW töltési teljesítményt biztosít. Beltéren és kültéren egyaránt használható.

Cikkszám: D-EVSE-T1-10A-5 Kategória: Címke:

Leírás

Duosida hordozható Type1 töltő elektromos és hibrid autókhoz, 230 V, 10 A, 2,3 kW.
 • Duosida hordozható Type1 töltő részei:
  Type1 csatlakozó.
  Töltő, töltésvezérlővel, négy színes LED-del.
  Gumi zárókupak.
  5 méter hosszú elektromos töltőkábel;
  Hálózati konnektor villásdugó 230 V AC).
 • Hálózati csatlakozás:
  Bemeneti feszültség: 220 –240 V ~ / 50 Hz
  Teljesítmény: max. 2.3 kW.
 • Autócsatlakozás:
  Kimenő feszültség: 220 –240 V ~ / 50 Hz
  Töltőáram: max. 10 A

Duosida hordozható Type1 töltő, a legtöbb Type1 töltőcsatlakozóval rendelkező hibrid és elektromos autó, bármilyen védőföldeléssel rendelkező 230 V-os háztartási konnektorból való töltéséhez használható. A készülék 10 A töltőáramot és 2,3 kW töltési teljesítményt (nem változtathatót) biztosít. Másfajta (Pl. Type2) csatlakozóval szerelt elektromos és hibrid autót ezzel az aktív töltőkábellel nem lehet tölteni, mivel a csatlakozók érintkezőkiosztása nem egyezik meg, így a biztonságos töltés eltérő típusú csatlakozók esetén nem garantálható.

A töltőt egyszerűen csak csatlakoztassa a hálózati konnektorba. A csatlakoztatás után a készülékben egy inicializálási folyamat indul el. Ez néhány másodpercig tart. Az áramforráshoz való csatlakoztatást követően a vezérlőpanelen a Piros LED fénnyel jelzi az üzemkész állapotot. A Type1-es dugó autóhoz való csatlakoztatását követően automatikusan elkezdi tölteni az autót. Ezt a Zöld LED világítása (Kommunikáció) majd a Kék LED villogása (Töltés) jelzi.

A világító Kék LED jelzi, hogy a töltés befejeződött. Ha az autó reteszelte a kábelt, akkor lecsatlakoztatás előtt a reteszelést meg kell szüntetni. A retesz kioldását a töltőkábel érzékeli, leállítja a töltést és átvált készenléti üzemmódba. Felhívjuk figyelmét, hogy a készülék kizárólag megfelelő védőföldeléssel rendelkező hálózati konnektorról használható. Ha a védőföldelés nem megfelelő, a mobil töltő nem fog megfelelően működni!

Duosida hordozható Type1 töltő készülékeket, a következő autó típusokhoz is ajánljuk:

További információkat olvashat termékeinkről a letölthető termékkatalógusunkban.

Érdekelhetnek még…