Elektromos autó Type2 töltőkábel Volkswagen Passat GTE hibrid-hez

69.500 Ft

Elektromos autó Type2 töltőkábel segítségével tudja a hálózati gyorstöltőt autója töltőbemenetére csatlakoztatni. Ha olyan töltőponthoz akar csatlakozni, amelyben nincs beépített kábel, csak egy csatlakozó aljzat, akkor egy külön töltőkábelt kell használnia.

Cikkszám: C16-2M2F-1P-5-PGTE Kategóriák: , Címke:

Leírás

Elektromos autó Type2 töltőkábel Volkswagen Passat GTE hibrid autókhoz: 3,7 kW.

A töltőpontok csatlakozója egész Európában szabványos, így ugyanaz a - Type2 töltőkábel Volkswagen Passat GTE - kábel kapcsolódhat bármely töltőponthoz belföldön és külföldön egyaránt. Felhívjuk a figyelmét hogy a töltőkábelen nagy áramerősség folyik át, amikor tölti a járművet, ezért a kábelek nagyon fontos paramétere, hogy mekkora maximális töltőáramra vannak méretezve. Ha a vezeték keresztmetszete nem elegendően nagy a töltőáramhoz, akkor a kábel melegedni fog, extrém esetben akár elolvadhat és kigyulladhat.

Nagyon fontos, hogy csak minőségi, megbízható forrásból származó töltőkábelt használjon. A házilag barkácsolt kábelek nagyon veszélyesek. A töltőkábelek csatlakozóiba olyan ellenállás van beépítve, aminek értéke alapján a töltőkészülék azonosítani tudja, hogy milyen maximális töltőárammal terhelhető a kábel. A készülék mindig csak akkora töltőáramot engedélyez, amire a töltőkábel méretezve van.

Műszaki adatok:

Cikkszám: C16-2M2F-1P-5
Funkció: EV töltőkábel
Méret: 5 m
Gyári csatlakozók: Type2 > Type2
Hálózat: 1 fázis, 230 V AC
Áramerősség: max. 16 A
Névleges teljesítmény: 3,7 kW

Az általunk ajánlott - Type2 töltőkábel Volkswagen - kábel, 1 fázisú, 16 A áramerősségre méretezett töltőkábel. A kábel hossza 5 m, egyedi megrendelésre 10 m hosszú kábelt is tudunk szállítani. A gyorstöltő kábelen nagy áramerősség folyik át, amikor tölti a járművet. Ezért a Type2 töltőkábel fontos paramétere, hogy mekkora maximális töltőáramra van méretezve. A töltőkábel is befolyásolja, hogy milyen teljesítménnyel – és így milyen gyorsan – tudja feltölteni autóját.

Fontos! Soha ne használjon semmilyen átalakítót, toldót és hosszabbítót a töltőkábelhez! Ezt a vonatkozó szabvány is kifejezetten tiltja, mert életveszélyes lehet! A töltőkábelek és csatlakozók karbantartás nem igényelnek, arra azonban figyelni kell, hogy a csatlakozót minden szennyeződéstől óvni kell. A töltés befejeztével a töltőkábeleket a töltőaljzatból mindig ki kell húzni! A töltőkábelt esőben, hóban is használhatja, de ügyeljen arra, hogy a csatlakozó vízbe, sárba ne kerüljön, a csatlakozót nedvesen soha ne tisztítsa!

Az egyfázisú, 16 A-es Type2-Type2 töltőkábel - többek között - a következő autótípusokhoz is használható: Kia Optima Hybrid, Volkswagen e-Up, VW Golf GTE hybrid, Volvo XC90 Twin Engine hibrid.

Érdekelhetnek még…