Barion Pixel

Elektromos autó töltőpont jelzőtábla - Kék

Elsősorban nyilvános-, kisközösségi- és munkahelyi parkolókba, mélygarázsokba telepített autó töltőpontokhoz ajánljuk ViatorPower információs tábláinkat. A táblák figyelemfelkeltő módon, jól láthatóan jelzik az autóval érkezőknek a töltőpont helyét. A táblákon (egyedi rendelésre) egyéb, a töltőpontok használatával kapcsolatos információ is elhelyezhető.

9.960 Ft

Cikkszám: EV-CPT-K-A3 Kategória:

Elektromos autó töltőpont jelzőtábla (műanyag).

Elsősorban nyilvános-, kisközösségi- és munkahelyi parkolókba, mélygarázsokba telepített elektromos autó töltőpontokhoz ajánljuk információs jelzőtábláinkat. A táblák figyelemfelkeltő módon, jól láthatóan jelzik az elektromos autóval érkezőknek a töltőpont helyét. A táblákon – opcionálisan – egyéb, a töltőpontok használatával kapcsolatos információ is elhelyezhető.

További típusok:

  • Zöld
  • Fehér

A táblákat 297 x 420 mm (A3) méretűek, időjárás- és UV álló fóliára nyomtatjuk és 5 mm-es PVC lemezre kasírozzuk. Megfelelő felületen csavarral és/vagy kétoldalas ragasztóval rögzíthetők. Háromféle kivitelben kínáljuk kész tábláinkat, de lehetőség van egyedi méretű és kivitelű, a felhasználó által megadott képi és szöveges információkat tartalmazó táblák megrendelésére is. Ilyen igény esetén kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot.