Barion Pixel

ViatorPower műanyag falitartó Type2 töltőkábel csatlakozóhoz

ViatorPower falitartó Type2 töltőcsatlakozóhoz. A töltő-csatlakozó biztonságos tárolását teszi lehetővé ez a masszív és robusztus fali tartó. Tulajdonképpen egy vak-aljzat a csatlakozó számára, amikor azt nem használja töltéshez. A műanyag vak-aljzatba be tudja illeszteni a csatlakozót, így az nem szennyeződik és nem sérül.

Cikkszám: CTADY-T2 Kategória:

ViatorPower falitartó Type2 csatlakozóhoz:

A töltő-csatlakozó biztonságos tárolását teszi lehetővé ez a masszív és robusztus fali tartó. Tulajdonképpen egy vak-aljzat a csatlakozó számára, amikor azt nem használja töltéshez. A műanyag vak-aljzatba be tudja illeszteni a csatlakozót, így az nem szennyeződik és nem sérül.

A precízen kialakított műanyag vak-aljzat megvédi a csatlakozót a szennyeződésektől, sérülésektől. A lefelé döntött tartószerkezet azt is megakadályozza, hogy a csatlakozóba víz, vagy szennyeződés kerüljön. Ezen kívül helytakarékos is, mert a töltő-csatlakozó kevésbé áll ki a falfelülettől, mint az egyenes kialakítású aljzatok esetén.

A fali-tartót négy csavarral lehet a függőleges felületre rögzíteni. Kültéren és beltéren egyaránt használható. Rendelhető Type2 és Type1 csatlakozóhoz is – válassza az ön töltőkábelének megfelelő típust.

ViatorPower falitartó Type2 csatlakozóhoz

ViatorPower falitartó Type2 csatlakozóhoz