Barion Pixel

Segítünk a választásban: +36 30 394 5456

ViatorPower töltőpont egyedi előlap hibrid és elektromos autó töltőkhöz

Az új ViatorPower olyan töltőkészülék termékcsalád, mellyel hibrid és elektromos autó tölthető otthoni, munkahelyi, társasházi, vagy más kisközösségi parkolókban. Megjelenése azonban olyan egyedi, amelynek előlapján szinte bármilyen információ elhelyezhető. Az opcionálisan választható előlapok mellett egyedi designnal is rendelhető, így akár céglogó, akár reklám, akár más, egyedi megszemélyesítés elhelyezése lehetséges.

9.850 Ft

Cikkszám: ADV-EP-x Kategória:

ViatorPower töltőpont egyedi előlap

Az eCABLE Advanced egy olyan univerzális elektromos autó töltőkészülék, amellyel bármilyen elektromos és plug-in hibrid autó tölthető, beltéren és kültéren egyaránt. Töltőként korszerű, megbízható, biztonságos és univerzális. Megjelenése azonban egyedi – a piacon jelenleg feltehetően az egyetlen – olyan készülék, amelynek előlapján szinte bármilyen adat és információ elhelyezhető.

Előlap típus:

  1. Vörös – kék – fekete.
  2. Zöld – kék – fekete.
  3. Sötétkék.
  4. Színes oroszlán.
  5. Középkék.
  6. Metálkék.
  7. Fekete autó.
  8. Zöld rendszám.

A választható előlapi képek mellett opcionálisan egyedi designnal is rendelhető (feláras szolgáltatás), így akár céglogó és reklám, akár más, egyedi színes megszemélyesítés elhelyezése lehetséges a készüléken. Ha a speciális előlapot nem is rendeli külön meg, akkor a készüléket véletlenszerűen kiválasztott előlappal szállítjuk, feltehetően a fentiek egyikével.

Előlap eSTART hálózati csatlakozóhoz

A speciális hálózati csatlakozó készülékekbe – amelyeket eSTART márkanéven forgalmazunk – előre beépítjük a szabvány által előírt biztonsági és érintésvédelmi kapcsolókat (kismegszakító, FI-relé). Ha a töltővel együtt rendeli meg a töltőponthoz megfelelő eSTART hálózati csatlakozó szettet, akkor ez a készülék is a ViatorPower töltőpont egyedi előlapjához illeszkedő grafikát is fog kapni. Csak válassza ki a rendeléskor, hogy  „igen kérem az eSTART hálózati csatlakozót” opciót!