Barion Pixel

Type1 töltőkábel Mitsubishi hibrid és elektromos autókhoz > 32 A - 7,4 kW

A töltőkábel segítségével tudja a gyorstöltő készülékeket autója bemenetére csatlakoztatni. ha olyan töltőponthoz szeretne csatlakozni, amelyben nincs beépített kábel, csak egy csatlakozó aljzat. Annak, aki elektromos autóval rendelkezik mindenképpen érdemes egy ilyen töltőkábelt beszereznie, mert a nyilvános töltőpontok többségéhez ezzel tudja autóját hozzákapcsolni.

92.600 Ft

Cikkszám: C32-2M1F-1P-5-MBI Kategória: Címke

ELEKTROMOS AUTÓ TYPE1 TÖLTŐKÁBEL MITSUBISHI AUTÓKHOZ: 32 A - 7,4 KW.

A Type2-Type1 töltőkábel segítségével tudja a gyorstöltő készülékeket Mitsubishi elektromos autója töltőbemenetére csatlakoztatni. Ha olyan töltőponthoz szeretne csatlakozni, amelyben nincs beépített kábel, csak egy csatlakozó aljzat, akkor egy külön töltőkábelt kell használnia. Type2-Type1 töltőkábel Mitsubishi autókhoz való vásárlás előtt mindig ellenőrizni kell, hogy az adott elektromos autó-típushoz milyen csatlakozóval szerelt kábelt lehet használni. A töltőpontok csatlakozója egész Európában szabványos, így ugyanazzal a kábellel bármely töltőponthoz kapcsolódhat Mitsubishi autójával belföldön és külföldön egyaránt.

A Type2-Type1 töltőkábel csatlakozóiba olyan ellenállás van beépítve, aminek értéke alapján a gyorstöltő készülék azonosítani tudja, hogy milyen maximális töltőárammal terhelhető a kábel. A készülék mindig csak akkora töltőáramot engedélyez, amire a gyorstöltő kábel méretezve van. Ezért a töltőkábel is befolyásolja, hogy milyen teljesítménnyel – és így milyen gyorsan – tudja feltölteni autóját.

Műszaki adatok:

  • Cikkszám: C32-2M1F-1P-5
  • Funkció: Elektromos autó töltőkábel
  • Méret: 5 m
  • Gyári csatlakozók: Type2 > Type1
  • Hálózat: 1 fázis, 230 V
  • Áramerősség: max. 32 A
  • Névleges teljesítmény: 7,4 kW
Type2-Type1 töltőkábel Mitsubishi

Annak, aki elektromos autóval rendelkezik mindenképpen érdemes egy ilyen töltőkábelt beszereznie, mert a nyilvános töltőpontok többségéhez csak ezzel tudja autóját hozzákapcsolni. Az általunk ajánlott Type2-Type1 töltőkábel 32 A áramerősségre méretezett töltőkábel. A kábel hossza 5 m, egyedi megrendelésre hosszabb kábelt is tudunk szállítani.

A gyorstöltő kábelen nagy áramerősség folyik át, amikor tölti a járművet. Ezért a Type2-Type1 töltőkábel fontos paramétere, hogy mekkora maximális töltőáramra van méretezve. Ha a vezeték keresztmetszete nem elegendően nagy a töltőáramhoz, akkor a kábel melegedni fog, extrém esetben megolvadhat és kigyulladhat. Ezért nagyon fontos, hogy csak minőségi, megbízható forrásból származó töltőkábelt használjon.

Fontos! Soha ne használjon semmilyen átalakítót, toldót és hosszabbítót a töltőkábelhez!

Ezt a vonatkozó szabvány is kifejezetten tiltja, mert életveszélyes lehet! A töltőkábelek és csatlakozók karbantartás nem igényelnek, arra azonban figyelni kell, hogy a csatlakozót minden szennyeződéstől óvni kell. A töltés befejeztével a töltőkábeleket a töltőaljzatból mindig ki kell húzni! A töltőkábelt esőben, hóban is használhatja, de ügyeljen arra, hogy a csatlakozó vízbe, sárba ne kerüljön, a csatlakozót nedvesen soha ne tisztítsa!

Ajánljuk további figyelmébe:

Type1 fali töltő Mitsubishi Outlander Hibrid autók töltéséhez
Töltőpont Mitsubishi elektromos autókhoz
Elektromos fali töltőpont Mitsubishi autókhoz > 32 A - 7,4 kW
egyfázisú fali töltőpont Ford
Fali töltőpont Mitsubishi Outlander Hibrid autók töltéséhez > 7,4 kW
egyfázisú fali töltőpont Ford
ePLUG fali töltőpont Mitsubishi elektromos autókhoz > 32 A - 7,4 kW