Elektromos eCABLE Type2 fali gyors töltő Audi A3 e-tron hybrid autóhoz – 3,7 kW

188.900 Ft

Segítünk a választásban: +36 30 394 5456

ViatorPower eCABLE fali gyorstöltő, amelybe az 5 m hosszú töltőkábel fixen be van építve. A kábel végén az autója típusának megfelelő Type2 csatlakozó van. Ezzel tudja csatlakoztatni a töltőt járműhöz. Elektromos autó változtatás esetén, kicserélhető a beépített töltőkábel.

Cikkszám: CAB-16-1-5T2-AA3 Kategória: Címke:

Leírás

Az eCABLE Type2 töltő Audi A3 e-tron autóhoz való készüléket egyfázisú, 16 A maximális töltőáramú, 3,7 kW teljesítményű változatban ajánljuk, ami biztosítja az optimális töltést és a rövidebb töltési időt. Ennek megfelelően érdemes választani a gyorstöltőt. A maximális töltőáram nagysága az üzembe helyezés során egy amperes lépésekben állítható a telepítés helyén rendelkezésre álló elektromos energia függvényében. Így elkerülhető, hogy az elektromos jármű töltése túlterhelést okozzon az ingatlan elektromos rendszerében.

A telepítést végző villanyszerelő - típustól függően 6 A és 16 A, között - Amperenként be tudja állítani a maximális töltőáramot. Akár már a megrendeléskor is kérheti, hogy a töltőt az Ön által meghatározott maximális áramerősségre – a beprogramozott 16 A-től eltérő értékre – beállítva szállítsuk. Ha ilyen igénye van, kérjük jelezze megrendeléskor a megjegyzés rovatban. A fali gyorstöltő IP54 védettségű, beltéren és kültéren egyaránt felszerelhető.

Cikkszám: CAB-16-1-5T2-AA3
Névleges feszültség: 230 V AC
Maximális töltőáram: max. 16 A
Töltő teljesítmény: 3,7 kW
Töltőkábel: 5 m
Csatlakozó: Type2
Kijelző: 3 színű LED
Készülékház: Láng- és ütésálló, üvegszál-erősítésű préselt poliészter, festett
IP védettség: IP54
Működési hőmérséklet: - 20 ... + 70 ºC
Befoglaló méretek: 160 x 260 x 120 mm
Tömeg: kb. 7 kg
Jótállás: 2 év

A készülék telepítését és szerelését szakképzett villanyszerelő végezheti!

Az elektromos autó töltők ezen típusába, a vonatkozó szabvány által előírt érintésvédelmi áram-védőkapcsoló és túláram-védelem nincs beépítve. Azt a felszerelés helyén, a telepítést végző villanyszerelőnek kell a töltőkészülék áramkörébe bekötnie. Ezek az eszközök nem részei a készletnek, azokat külön kell megvásárolni. Figyelmébe ajánljuk az elektromos autó töltőhöz kínált, külön megrendelhető installációs készletet, amely ezeket a biztonsági eszközöket tartalmazza. Ezek a töltőkhöz a vonatkozó szabvány által kötelezően előírt, széles körben használt villanyszerelési eszközök természetesen más forrásból is beszerezhetők.

Az eCABLE töltő Audi A3 készülék függőleges (fal)felületre, vagy opcionálisan megrendelhető tartóoszlopra szerelhető fel, célszerűen ott, ahol járműve parkolni szokott – garázsban, beállóban, parkolóhelyen – egyaránt. Fontos, hogy a töltőcsatlakozót mindig teljesen, ütközésig tolja be a töltendő autó aljzatába, mert a kontaktusok csak akkor érintkeznek megfelelően. Ha nem megfelelő a csatlakozás, akkor a töltés nem fog elindulni.

Figyelem! A maximális töltőáram (maximális teljesítmény) csak azt jelöli, hogy a töltőkészülék milyen maximális teljesítmény leadására képes. Azonban az, hogy ezt a maximális töltési teljesítményt teljesen ki tudja-e használni, az a jármű fedélzeti berendezésétől függ. Ezt a megfelelő töltőkészülék kiválasztásánál célszerű figyelembe venni. Fontos, hogy a töltőcsatlakozót mindig teljesen, ütközésig tolja be az aljzatba, mert a kontaktusok csak akkor érintkeznek megfelelően. Ha nem megfelelő a csatlakozás, akkor a töltés nem fog elindulni.

Termékkatalógus letöltése >>

Érdekelhetnek még…