Elektromos autó töltőkábel Audi e-tron autók töltéséhez ~ 11 kW

86.800 Ft

Segítünk a választásban: +36 30 394 5456

Elektromos autó Type2 töltőkábel segítségével tudja a töltőt autója bemenetére csatlakoztatni. Aki hibrid, vagy elektromos autóval rendelkezik érdemes egy kábelt beszerezni, mert a nyilvános töltőpontok többségéhez ezzel tud kapcsolódni. Rendeljen garanciával, ingyenes házhoz szállítással.

Cikkszám: C16-2M2F-3P-5-AU3 Kategóriák: , Címke:

Leírás

Elektromos autó töltőkábel Audi e-tron autókhoz: 16 A - 11 kW.

A töltőpontok csatlakozója egész Európában szabványos, így ugyanaz az elektromos töltőkábel Audi e-tron Type2 autókhoz ajánlott - készlet kapcsolódhat bármely töltőponthoz belföldön és külföldön egyaránt. Felhívjuk a figyelmét hogy a töltőkábelen nagy áramerősség folyik át, amikor tölti a járművet. A kábelek nagyon fontos paramétere, hogy mekkora maximális töltőáramra vannak méretezve. Ha a vezeték keresztmetszete nem elegendően nagy a töltőáramhoz, akkor a kábel melegedni fog, extrém esetben akár elolvadhat és kigyulladhat.

Nagyon fontos, hogy csak minőségi, megbízható forrásból származó töltőkábelt használjon. A házilag barkácsolt kábelek nagyon veszélyesek. A töltőkábelek csatlakozóiba olyan ellenállás van beépítve, aminek értéke alapján a töltőkészülék azonosítani tudja, hogy milyen maximális töltőárammal terhelhető a kábel. A készülék mindig csak akkora töltőáramot engedélyez, amire a töltőkábel méretezve van.

Cikkszám: C16-2M2F-3P-5
Funkció: EV töltőkábel
Méret: 5 m
Gyári csatlakozók: Type2 > Type2
Hálózat: 3 fázis, 3 x 230 V AC
Áramerősség: max. 16 A
Névleges teljesítmény: 11 kW

Az általunk ajánlott töltőkábel Audi e-tron Type2 kábel, 3 fázisú, 16 A áramerősségre méretezett töltőkábel. A kábel hossza 5 m, egyedi megrendelésre 10 m hosszú kábelt is tudunk szállítani. A gyorstöltő kábelen nagy áramerősség folyik át, amikor tölti a járművet. Ezért a Type2 töltőkábel fontos paramétere, hogy mekkora maximális töltőáramra van méretezve.

A töltőkábel is befolyásolja, hogy milyen teljesítménnyel – és így milyen gyorsan – tudja feltölteni autóját. Ezért célszerű nagyobb kapacitású (3 fázisú Type2-Type2) töltőkábelt vásárolni. Ezek az 1 fázisú töltőkábeleknél néhány ezer forinttal ugyan többe kerülnek, de már rövid távon is megtérül ez a minimális többlet befektetés a gyorsabb töltés lehetőségében és a nagyobb biztonságban.

Fontos! Soha ne használjon semmilyen átalakítót, toldót és hosszabbítót a töltőkábelhez! Ezt a vonatkozó szabvány is kifejezetten tiltja, mert életveszélyes lehet! A töltőkábelek és csatlakozók karbantartás nem igényelnek, arra azonban figyelni kell, hogy a csatlakozót minden szennyeződéstől óvni kell. A töltés befejeztével a töltőkábeleket a töltőaljzatból mindig ki kell húzni! A töltőkábelt esőben, hóban is használhatja, de ügyeljen arra, hogy a csatlakozó vízbe, sárba ne kerüljön, a csatlakozót nedvesen soha ne tisztítsa!

A 3 fázisú, 16 A-es Type2-Type2 töltőkábel - többek között - a következő autótípusokhoz is használható: BMW i3Mercedes-Benz Sports Tourer B-250e, Volkswagen ID.3.

Érdekelhetnek még…