Barion Pixel

Segítünk a választásban: +36 30 394 5456

Hordozható hálózati töltő Type2 hibrid és elektromos autókhoz > 230 V AC > 10 A.

A hordozható hálózati töltő Type2 készülék a Type2 töltőcsatlakozóval rendelkező hibrid és elektromos autók, bármilyen védőföldeléssel rendelkező 230 V AC hálózati konnektorból való töltéséhez használható. A készülék maximálisan 10 A töltőáramot, 2,3 kW töltési teljesítményt (nem változtathatót) biztosít. Biztonságosan használható otthonában, garázsában, parkolóban és a munkahelyén egyaránt.

Cikkszám: D-EVSE-T2-10A-5 Kategória:

A hordozható hálózati töltő részei:

 • A töltőkészlet részei:
  Type2 csatlakozó.
  Töltő, töltésvezérlővel és négy színes LED-del.
  Gumi zárókupak.
  5 méter hosszú elektromos töltőkábel;
  Hálózati konnektor villásdugó 230 V AC).
 • Hálózati csatlakozás:
  Bemeneti feszültség: 220 –240 V ~ / 50 Hz
  Teljesítmény: max. 2.3 kW.
 • Autócsatlakozás:
  Kimenő feszültség: 220 –240 V ~ / 50 Hz
  Töltőáram: max. 10 A

Hálózati hordozható töltő, a legtöbb Type2 töltőcsatlakozóval rendelkező hibrid és elektromos autó, bármilyen védőföldeléssel rendelkező 230 V-os háztartási konnektorból való töltéséhez használható. A készülék 10 A töltőáramot és 2,3 kW töltési teljesítményt (nem változtathatót) biztosít. 

Másfajta (Pl. Type1) csatlakozóval szerelt elektromos és hibrid autót ezzel az aktív töltőkábellel nem lehet tölteni, mivel a csatlakozók érintkezőkiosztása nem egyezik meg, így a biztonságos töltés eltérő típusú csatlakozók esetén nem garantálható. A töltőt egyszerűen csak csatlakoztassa a hálózati konnektorba és a csatlakoztatás után a készülékben egy inicializálási folyamat indul el. 

Ez csak néhány másodpercig tart és az áramforráshoz való csatlakoztatást követően a vezérlőpanelen a Piros LED fénnyel jelzi az üzemkész állapotot.  A Type2-es dugó autóhoz való csatlakoztatását követően automatikusan elkezdi tölteni az autót. Ezt a Zöld LED világítása (Kommunikáció) majd a Kék LED villogása (Töltés) jelzi. A világító Kék LED jelzi, hogy a töltés befejeződött. Ha az autó reteszelte a kábelt, akkor lecsatlakoztatás előtt a reteszelést meg kell szüntetni. 

A retesz kioldását a töltőkábel érzékeli és leállítja a töltést és átvált készenléti üzemmódba. Felhívjuk figyelmét, hogy a készülék kizárólag megfelelő védőföldeléssel rendelkező hálózati konnektorról használható. Ha a védőföldelés nem megfelelő, akkor a mobil töltő nem fog megfelelően működni!

A hálózati hordozható töltő készüléket többek között a következő autó típusokhoz is ajánljuk:

Audi A3 Sportback E-Tron, Audi Q7 e-tron, BMW i3,  Mercedes-Benz Sports Tourer B-250e, Mercedes-Benz C-350e, Porshe Cayenne S E-hybrid, Porshe Panamera S E-hybrid, Renault Zoe, Smart ForTwo Electric Drive, Tesla Model 3, Tesla Model S,  Volkswagen e-Up, Volkswagen e-Golf,  Volvo V60 (Polestar),  Volvo XC90 T8.