Barion Pixel

Hordozható aktív kábeles hálózati töltő, Type2 hibrid és elektromos autókhoz > 6 - 16 A

Hordozható aktív kábeles töltő, hibrid és elektromos autók töltéséhez. Ez a hálózati töltőkészülék a Type2 töltőcsatlakozóval rendelkező hibrid és elektromos autók, védőföldeléssel rendelkező 230 V-os hálózati csatlakozóról való töltéséhez is használható. Szabályozható 6 – 10 – 12 és 16 A töltőáram között, mely 1,3 kW és 3,7 kW közötti töltési teljesítményt biztosít. Garázsban és parkolóban egyaránt használható, IP66 vízálló, kültéri és beltéri használatra is alkalmas.

134.600 Ft

Cikkszám: B-EVSE-T2-6-16A Kategória:

Hordozható hálózati töltő Type2 elektromos és hibrid autókhoz

A hordozható töltőkészülék, a Type2 töltőcsatlakozóval rendelkező hibrid és elektromos autók, bármilyen védőföldeléssel rendelkező 230 V-os háztartási konnektorból való töltéséhez használható. A töltő az otthoni töltéshez is alkalmas, mert állítható (6 A – 10 A – 12 A és 16 A) áramerősséggel képes tölteni az autóját. A készülék 1,4 – 3,7 kW között szabályozható töltési teljesítményt biztosít. Különlegessége, hogy az üzemi hőmérsékletet figyelembe véve csökkenti a teljesítményét automatikusan. Másfajta (Pl. Type1) csatlakozóval szerelt elektromos és hibrid autót ezzel az aktív töltőkábellel nem lehet tölteni, mivel a csatlakozók érintkezőkiosztása nem egyezik meg.

Hordozható hálózati töltő Type2  – részei:

  • Type2 csatlakozó és gumi zárókupak.
  • kb. 6 méter hosszú elektromos kábel.
  • Hálózati konnektorhoz villásdugó (230 V AC).
  • Bemeneti feszültség: 230 V AC ~ 50 Hz.
  • Kimeneti feszültség: 230 V AC ~ 50 Hz.
  • Szabályozható töltőáram: 6 – 10 – 12 – vagy 16 A.
  • Szabályozható teljesítmény: max. 1,4 – 3,7 kW között.

A töltőt egyszerűen csak csatlakoztassa a hálózati konnektorba és a csatlakoztatás után a készülékben egy inicializálási folyamat indul el. A Type2-es töltő csatlakozó autóba való illesztését követően a készülék automatikusan elkezdi tölteni az autót. Ha a töltés befejeződött, és ha az autó reteszelte a kábelt, akkor lecsatlakoztatás előtt a reteszelést meg kell szüntetni. A retesz kioldását a töltőkábel érzékeli, leállítja a töltést és átvált készenléti üzemmódba. Felhívjuk figyelmét, hogy a készülék kizárólag megfelelő védőföldeléssel rendelkező hálózati konnektorról használható. Ha a védőföldelés nem megfelelő, a készülék töltő nem fog megfelelően működni!