Barion Pixel

ViatorPower fali tartó Type1 csatlakozóhoz

Akció > Ingyenes kiszállítással!

ViatorPower fali tartó Type1 töltőcsatlakozóhoz. A töltő-csatlakozó biztonságos tárolását teszi lehetővé ez a masszív és robusztus fali tartó. Tulajdonképpen egy vak-aljzat a csatlakozó számára, amikor azt nem használja töltéshez. A műanyag vak-aljzatba be tudja illeszteni a csatlakozót, így az nem szennyeződik és nem sérül.

9.800 Ft

ViatorPower fali tartó Type1 csatlakozóhoz:

A töltő-csatlakozó biztonságos tárolását teszi lehetővé ez a masszív és robusztus fali tartó. Tulajdonképpen egy vak-aljzat a csatlakozó számára, amikor azt nem használja töltéshez. A műanyag vak-aljzatba be tudja illeszteni a csatlakozót, így az nem szennyeződik és nem sérül.

A precízen kialakított műanyag vak-aljzat megvédi a csatlakozót a szennyeződésektől, sérülésektől. A lefelé döntött tartószerkezet azt is megakadályozza, hogy a csatlakozóba víz, vagy szennyeződés kerüljön. Ezen kívül helytakarékos is, mert a töltő-csatlakozó kevésbé áll ki a falfelülettől, mint az egyenes kialakítású aljzatok esetén.

A fali-tartót négy csavarral lehet a függőleges felületre rögzíteni. Kültéren és beltéren egyaránt használható. Rendelhető Type1 ésType2 csatlakozóhoz is – válassza az ön töltőkábelének megfelelő típust.

Akció > Ingyenes kiszállítással!

ViatorPower fali tartó Type1 csatlakozóhoz