Elektromos autó töltőpont jelzőtábla

6.900 Ft9.900 Ft

Segítünk a választásban: +36 30 394 5456

Elsősorban nyilvános-, kisközösségi- és munkahelyi parkolókba, mélygarázsokba telepített elektromos autó töltőpontokhoz ajánljuk ViatorPower információs jelzőtábláinkat. A táblák figyelemfelkeltő módon, jól láthatóan jelzik az elektromos autóval érkezőknek a töltőpont helyét. A táblákon – opcionálisan – egyéb, a töltőpontok használatával kapcsolatos információ is elhelyezhető.

Törlés
Cikkszám: EV-CPT-xAx Kategória:

Leírás

Elektromos autó töltőpont jelzőtábla

Elektromos autó töltőpont jelzőtábla: Elsősorban nyilvános-, kisközösségi- és munkahelyi parkolókba, mélygarázsokba telepített elektromos autó töltőpontokhoz ajánljuk információs jelzőtábláinkat.

A táblák figyelemfelkeltő módon, jól láthatóan jelzik az elektromos autóval érkezőknek a töltőpont helyét. A táblákon – opcionálisan – egyéb, a töltőpontok használatával kapcsolatos információ is elhelyezhető.

A táblákat 297 x 420 mm (A3) méretűek, időjárás- és UV álló fóliára nyomtatjuk és 5 mm-es PVC lemezre kasírozzuk. Megfelelő felületen csavarral és/vagy kétoldalas ragasztóval rögzíthetők.

Háromféle kivitelben kínáljuk kész tábláinkat, de lehetőség van egyedi méretű és kivitelű, a felhasználó által megadott képi és szöveges információkat tartalmazó táblák megrendelésére is. Ilyen igény esetén kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot.

További kiegészítők és tartozékok >>

Amit az elektromos autók töltéséről tudni kell  >>

További információk

Tábla típus

Fehér, Kék, Zöld, Egyedi grafikával

Érdekelhetnek még…