Segítünk a választásban: +36 30 394 5456

Elektromos autó töltőpont jelzőtábla

Elsősorban nyilvános-, kisközösségi- és munkahelyi parkolókba, mélygarázsokba telepített elektromos autó töltőpontokhoz ajánljuk ViatorPower információs jelzőtábláinkat. A táblák figyelemfelkeltő módon, jól láthatóan jelzik az elektromos autóval érkezőknek a töltőpont helyét. A táblákon (egyedi rendelésre) egyéb, a töltőpontok használatával kapcsolatos információ is elhelyezhető.

6.900 Ft

Törlés
Cikkszám: EV-CPT-xAx Kategória:

Elektromos autó töltőpont jelzőtábla (műanyag)

Elektromos autó töltőpont jelzőtábla: Elsősorban nyilvános-, kisközösségi- és munkahelyi parkolókba, mélygarázsokba telepített elektromos autó töltőpontokhoz ajánljuk információs jelzőtábláinkat. A táblák figyelemfelkeltő módon, jól láthatóan jelzik az elektromos autóval érkezőknek a töltőpont helyét. A táblákon – opcionálisan – egyéb, a töltőpontok használatával kapcsolatos információ is elhelyezhető.

Tábla típusok:

  • Kék
  • Fehér
  • Zöld

A táblákat 297 x 420 mm (A3) méretűek, időjárás- és UV álló fóliára nyomtatjuk és 5 mm-es PVC lemezre kasírozzuk. Megfelelő felületen csavarral és/vagy kétoldalas ragasztóval rögzíthetők. Háromféle kivitelben kínáljuk kész tábláinkat, de lehetőség van egyedi méretű és kivitelű, a felhasználó által megadott képi és szöveges információkat tartalmazó táblák megrendelésére is. Ilyen igény esetén kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot.