eCABLE MB Sports Tourer

Fali gyorstöltő Type2 eCABLE MB Sports Tourer B-250e autókhoz – 11 kW

219.800 Ft

A ViatorPower eCABLE fali gyorstöltő, amelybe az 5 m-es töltőkábel fixen be van építve. A kábel végén az elektromos autó típusának megfelelő csatlakozó (Type2) van. Ezzel tudja csatlakoztatni a töltőt járműhöz. Az optimális töltést és a legrövidebb töltési időt a háromfázisú, 3 x 16 A töltőáramú (11 kW teljesítményű) töltőpont biztosítja.

Cikkszám: CAB-16-3-5T2-MB2 Kategória: Címke:

Leírás

Fali gyorstöltő Type2 eCABLE MB Sports Tourer B-250e elektromos autóhoz

A Type2 fali gyorstöltő eCABLE MB Sports Tourer B-250e autóhoz való készüléket 3 fázisú, 16 A maximális töltőáramú, 11 kW teljesítményű változatban ajánljuk, ami biztosítja az optimális töltést és a rövidebb töltési időt. A ViatorPower töltőkészülék rendelkezik saját töltőkábellel, mely egy szabványos Type2 csatlakozót tartalmaz. Opcionálisan választhat olyan kivitelt is, amelyben beépített érintésvédelmi áram-védőkapcsoló is van. A fali gyorstöltő IP54 védettségű, bel- és kültéren egyaránt felszerelhető.

A maximális töltőáram nagysága az üzembe helyezés során egy amperes lépésekben állítható a telepítés helyén rendelkezésre álló elektromos energia függvényében. Így elkerülhető, hogy az elektromos jármű töltése túlterhelést okozzon az ingatlan elektromos rendszerében. A telepítést végző villanyszerelő - típustól függően 6 A és 16 A, illetve 6 A és 32 A között - Amperenként be tudja állítani a maximális töltőáramot. Akár már a megrendeléskor is kérheti, hogy a töltőt az Ön által meghatározott maximális áramerősségre – a beprogramozott 16 A-től, illetve 32 A-től eltérő értékre – beállítva szállítsuk. Ha ilyen igénye van, kérjük jelezze megrendeléskor a megjegyzés rovatban.

A készülékhez választható összes opció leírását a letölthető termékleírásban találja.

Cikkszám: CAB-16-3-5T2-MB2
Névleges feszültség: 3 x 230 V AC (3 fázis)
Maximális töltőáram: max. 16 A
Töltő teljesítmény: 11 kW
Beépített túláram és áramütés elleni védelem: Opcionális
Töltőkábel: 5 m
Csatlakozó: Type2
Kijelző: 3 színű LED
Készülékház: Láng- és ütésálló, üvegszál-erősítésű préselt poliészter, festett
IP védettség: IP54
Működési hőmérséklet: - 20 ... + 70 ºC
Befoglaló méretek: 160 x 260 x 120 mm
Tömeg: kb. 7 kg
Jótállás: 2 év

Az eCABLE fali gyorstöltő készülékben nincs beépített áram-védőkapcsoló, ezért kizárólag olyan hálózatba köthető, ahol a készülék áramkörének túláram- és áramütés elleni védelme az ingatlan elektromos elosztószekrényében megoldott. Ellenkező esetben a telepítés során az elektromos elosztószekrényben a töltőkészülék áramköréhez azt ki kell építeni. A készülék függőleges (fal)felületre, vagy opcionálisan megrendelhető tartóoszlopra szerelhető fel, célszerűen ott, ahol járműve parkolni szokott – garázsban, beállóban, parkolóhelyen – egyaránt.

Felhívjuk figyelmét, hogy a készülék telepítését és szerelését kizárólag szakképzett villanyszerelő végezheti!

Figyelem! A maximális töltőáram (maximális teljesítmény) csak azt jelöli, hogy a töltőkészülék milyen maximális teljesítmény leadására képes. Azonban az, hogy ezt a maximális töltési teljesítményt teljesen ki tudja-e használni, az a jármű fedélzeti berendezésétől függ. Ezt a megfelelő töltőkészülék kiválasztásánál célszerű figyelembe venni.

Érdekelhetnek még…