Elektromos autó töltő Type2 eCABLE MB Sports Tourer B-250e autóhoz ~ 11 kW

229.800 Ft

Segítünk a választásban: +36 30 394 5456

Az eCABLE elektromos autó fali töltőbe 5 m-es töltőkábel fixen van beépítve, mely végén Type2 csatlakozó van. Elektromos autó változtatás esetén, kicserélhető a beépített töltőkábel. Az optimális töltést a háromfázisú, 3 x 16 A töltőáramú (11 kW teljesítményű) töltő biztosítja.

Cikkszám: CAB-16-3-5T2-MB2 Kategória: Címke:

Leírás

Fali gyorstöltő Type2 eCABLE MB Sports Tourer B-250e elektromos autóhoz

A Type2 fali gyorstöltő eCABLE MB Sports Tourer B-250e autóhoz való készüléket 3 fázisú, 16 A maximális töltőáramú, 11 kW teljesítményű változatban ajánljuk, ami biztosítja az optimális töltést és a rövidebb töltési időt. A ViatorPower töltőkészülék rendelkezik saját töltőkábellel, mely egy szabványos Type2 csatlakozót tartalmaz. A fali gyorstöltő IP54 védettségű, bel- és kültéren egyaránt felszerelhető. A maximális töltőáram nagysága az üzembe helyezés során egy amperes lépésekben állítható a telepítés helyén rendelkezésre álló elektromos energia függvényében.

Elkerülendő, hogy az elektromos jármű töltése túlterhelést okozzon az ingatlan elektromos rendszerében. A telepítést végző villanyszerelő - típustól függően 6 A és 16 A, illetve 6 A és 32 A között - Amperenként be tudja állítani a maximális töltőáramot. Akár már a megrendeléskor is kérheti, hogy a töltőt az Ön által meghatározott maximális áramerősségre – a beprogramozott 16 A-től, illetve 32 A-től eltérő értékre – beállítva szállítsuk. Ha ilyen igénye van, kérjük jelezze megrendeléskor a megjegyzés rovatban.

Cikkszám: CAB-16-3-5T2-MB2
Névleges feszültség: 400 V AC (3 fázis)
Maximális töltőáram: max. 16 A
Töltő teljesítmény: 11 kW
Töltőkábel: 5 m
Csatlakozó: Type2
Kijelző: 3 színű LED
Készülékház: Láng- és ütésálló, üvegszál-erősítésű préselt poliészter, festett
IP védettség: IP54
Működési hőmérséklet: - 20 ... + 70 ºC
Befoglaló méretek: 160 x 260 x 120 mm
Tömeg: kb. 7 kg
Jótállás: 2 év

A készülék telepítését és szerelését kizárólag szakképzett villanyszerelő végezheti!

Az elektromos autó töltők ezen típusába, a vonatkozó szabvány által előírt érintésvédelmi áram-védőkapcsoló és túláram-védelem nincs beépítve. Azt a felszerelés helyén, a telepítést végző villanyszerelőnek kell a töltőkészülék áramkörébe bekötnie. Ezek az eszközök nem részei a készletnek, azokat külön kell megvásárolni. Figyelmébe ajánljuk az elektromos autó töltőhöz kínált, külön megrendelhető installációs készletet, amely ezeket a biztonsági eszközöket tartalmazza. Ezek a töltőkhöz a vonatkozó szabvány által kötelezően előírt, széles körben használt villanyszerelési eszközök természetesen más forrásból is beszerezhetők.

A készülék függőleges (fal)felületre, vagy opcionálisan megrendelhető tartóoszlopra szerelhető fel, célszerűen ott, ahol járműve parkolni szokott – garázsban, beállóban, parkolóhelyen – egyaránt. Figyelem! A maximális töltőáram (maximális teljesítmény) csak azt jelöli, hogy a töltőkészülék milyen maximális teljesítmény leadására képes. Azonban az, hogy ezt a maximális töltési teljesítményt teljesen ki tudja-e használni, az a jármű fedélzeti berendezésétől függ. Ezt a megfelelő töltőkészülék kiválasztásánál célszerű figyelembe venni.

Érdekelhetnek még…