eCABLE Type1 töltőpont Opel Ampera hibrid autó gyors töltéséhez

179.900 Ft

A ViatorPower eCABLE elektromos autó fali gyorstöltő, amelybe az 5 m hosszú töltőkábel fixen be van építve. A kábel végén az autója típusának megfelelő Type1 csatlakozó van. Ezzel tudja csatlakoztatni a töltőt járműhöz. Egyfázisú, 16 A max. töltőáramú 3,7 kW teljesítményű töltőpont biztosítja az optimális töltést és a rövidebb töltési időt.

Cikkszám: CAB-16-1-5T1-AMP Kategória: Címke:

Leírás

eCABLE Type1 töltőpont Opel Ampera hibrid autó gyors töltéséhez

Az eCABLE Type1 fali töltőpont Opel Ampera autóhoz való készüléket 1 fázisú, 16 A maximális töltőáramú, 3,7 kW teljesítményű változatban ajánljuk, ami biztosítja az optimális töltést és a rövidebb töltési időt. A ViatorPower gyorstöltő készülék rendelkezik saját töltőkábellel, mely egy szabványos Type1 csatlakozót tartalmaz. Opcionálisan választhat olyan kivitelt is, amelyben beépített érintésvédelmi áram-védőkapcsoló is van.

A maximális töltőáram nagysága az üzembe helyezés során egy amperes lépésekben állítható a telepítés helyén rendelkezésre álló elektromos energia függvényében. Így elkerülhető, hogy az elektromos jármű töltése túlterhelést okozzon az ingatlan elektromos rendszerében. A telepítést végző villanyszerelő - típustól függően 6A és 16A, illetve 6A és 32A között - Amperenként be tudja állítani a maximális töltőáramot.

Akár már a megrendeléskor is kérheti, hogy a töltőt az Ön által meghatározott maximális áramerősségre – a beprogramozott 16A-től, illetve 32A-től eltérő értékre – beállítva szállítsuk. Ha ilyen igénye van, kérjük jelezze megrendeléskor a megjegyzés rovatban.

A készülékhez választható összes opció leírását a letölthető termékleírásban találja.

Cikkszám: CAB-16-1-5T1-AMP
Névleges feszültség: 230 V AC (1 fázis)
Maximális töltőáram: max. 16 A
Töltő teljesítmény: 3,7 kW
Beépített túláram és áramütés elleni védelem: Opcionális
Töltőkábel: 5 m
Csatlakozó: Type1
Kijelző: 3 színű LED
Készülékház: Láng- és ütésálló, üvegszál-erősítésű préselt poliészter, festett
IP védettség: IP54
Működési hőmérséklet: - 20 ... + 70 ºC
Befoglaló méretek: 160 x 260 x 120 mm
Tömeg: kb. 7 kg
Jótállás: 2 év

Az eCABLE fali gyors töltő készülék kizárólag olyan hálózatba köthető, ahol az eszköz áramkörének túláram védelme és áramütés elleni védelme az ingatlan elektromos elosztószekrényében megoldott. Ellenkező esetben a telepítés során az elektromos elosztószekrényben a töltőkészülék áramköréhez azt ki kell építeni. A készülék függőleges (fal)felületre, vagy opcionálisan megrendelhető tartóoszlopra szerelhető fel, célszerűen ott, ahol járműve parkolni szokott – garázsban, beállóban, parkolóhelyen – egyaránt.

Felhívjuk figyelmét, hogy a készülék telepítését és szerelését kizárólag szakképzett villanyszerelő végezheti!

Figyelem! A maximális töltőáram (maximális teljesítmény) csak azt jelöli, hogy a töltőkészülék milyen maximális teljesítmény leadására képes. Azonban az, hogy ezt a maximális töltési teljesítményt teljesen ki tudja-e használni, az a jármű fedélzeti berendezésétől függ. Ezt a megfelelő töltőkészülék kiválasztásánál célszerű figyelembe venni.

Érdekelhetnek még…