Akció!

eCABLE Type2 fali töltőpont Audi Q7 e-tron hibrid autók 3 fázisú gyors töltéséhez – 3 x 16 A – 11 kW.

229.800 Ft 198.900 Ft

Segítünk a választásban: +36 30 394 5456

Az eCABLE fali gyorstöltő, amelybe 5 m töltőkábel van beépítve. A kábel végén Type2 csatlakozó van. Ezzel tudja csatlakoztatni a járműhöz. Elektromos autó változtatás esetén, kicserélhető a beépített töltőkábel. Az optimális töltést és a legrövidebb töltési időt a 11 kW teljesítményű töltőpont biztosítja.

Cikkszám: CAB-16-3-5T2-AQ7 Kategória: Címke:

Leírás

eCABLE Type2 töltőpont Audi Q7 e-tron autóhoz való készüléket 3 fázisú, 16 A maximális töltőáramú, 11 kW teljesítményű változatban ajánljuk, ami biztosítja az optimális töltést és a rövidebb töltési időt. Ennek megfelelően érdemes választani a gyorstöltőt. A fali gyorstöltő IP54 védettségű, beltéren és kültéren egyaránt felszerelhető. A maximális töltőáram nagysága az üzembe helyezés során egy amperes lépésekben állítható a telepítés helyén rendelkezésre álló elektromos energia függvényében. Így elkerülhető, hogy az elektromos jármű töltése túlterhelést okozzon az ingatlan elektromos rendszerében.

A telepítést végző villanyszerelő - típustól függően 6 A és 16 A, illetve 6 A és 32 A között - Amperenként be tudja állítani a maximális töltőáramot. Akár már a megrendeléskor is kérheti, hogy a töltőt az Ön által meghatározott maximális áramerősségre – a beprogramozott 16 A-től, illetve 32 A-től eltérő értékre – beállítva szállítsuk. Ha ilyen igénye van, kérjük jelezze megrendeléskor a megjegyzés rovatban.

Műszaki adatok:

Cikkszám: CAB-16-3-5T2-AQ7
Névleges feszültség: 3 x 230 V AC
Maximális töltőáram: max. 16 A
Töltő teljesítmény: 11 kW
Töltőkábel: 5 m
Csatlakozó: Type2
Kijelző: 3 színű LED
Készülékház: Láng- és ütésálló, üvegszál-erősítésű préselt poliészter, festett
IP védettség: IP54
Működési hőmérséklet: - 20 ... + 70 ºC
Befoglaló méretek: 160 x 260 x 120 mm
Tömeg: kb. 7 kg
Jótállás: 2 év

A készülék telepítését és szerelését szakképzett villanyszerelő végezheti!

Az elektromos autó töltőpont Audi Q7 típusába, a vonatkozó szabvány által előírt érintésvédelmi áram-védőkapcsoló és túláram-védelem nincs beépítve. Azt a felszerelés helyén, a telepítést végző villanyszerelőnek kell a töltőkészülék áramkörébe bekötnie. Ezek az eszközök nem részei a készletnek, azokat külön kell megvásárolni. Figyelmébe ajánljuk az elektromos autó töltőhöz kínált, külön megrendelhető installációs készletet, amely ezeket a biztonsági eszközöket tartalmazza. Ezek a töltőkhöz a vonatkozó szabvány által kötelezően előírt, széles körben használt villanyszerelési eszközök természetesen más forrásból is beszerezhetők.

Az eCABLE töltőpont Audi Q7 készülék függőleges (fal)felületre, vagy opcionálisan megrendelhető tartóoszlopra szerelhető fel, célszerűen ott, ahol járműve parkolni szokott – garázsban, beállóban, parkolóhelyen – egyaránt. Fontos, hogy a töltőcsatlakozót mindig teljesen, ütközésig tolja be a töltendő autó aljzatába, mert a kontaktusok csak akkor érintkeznek megfelelően. Ha nem megfelelő a csatlakozás, akkor a töltés nem fog elindulni.

Figyelem! A maximális töltőáram (maximális teljesítmény) csak azt jelöli, hogy a töltőkészülék milyen maximális teljesítmény leadására képes. Azonban az, hogy ezt a maximális töltési teljesítményt teljesen ki tudja-e használni, az a jármű fedélzeti berendezésétől függ. Ezt a megfelelő töltőkészülék kiválasztásánál célszerű figyelembe venni. Fontos, hogy a töltőcsatlakozót mindig teljesen, ütközésig tolja be az aljzatba, mert a kontaktusok csak akkor érintkeznek megfelelően. Ha nem megfelelő a csatlakozás, akkor a töltés nem fog elindulni.

További információkat olvashat termékeinkről a letölthető termékkatalógusunkban.

Érdekelhetnek még…