eSTART-3×32 hálózati csatlakozó elektromos autók hordozható 3 fázisú töltőihez 3×32 A ~ 22 kW

39.900 Ft69.900 Ft

Segítünk a választásban:  +36 30 394 5456

Az eSTART-3×32 nem töltőkészülék. Szabványos 3 fázisú 3 x 32 A-es hálózati ipari csatlakozó, amelyhez a megfelelő CEE csatlakozás van szerelve, amihez aktív kábeles töltőkészüléket biztonságosan csatlakoztatják. Tartalmazza a szabványos előírt biztonsági érintésvédelmi kapcsolót (Fi-relét), és ezzel elősegíti az autó biztonságos feltöltését.

Kiürítés
Cikkszám: EST-32-3/-M Kategóriák: ,

Leírás

Műszaki adatok:

Megnevezés: e-START-3×32 három fázisú csatlakozó
Cikkszám: EST-32-3 / EST-32-3-M*
Bemenet: 400 V, 32 A. 3 fázis.
Kimenet: CEE csatlakozó, 400 V / 32 A,  védőérintkezős, csapófedeles
Védelem: Beépített kombinált áram-védőkapcsoló, 4 pol., C32A / 30 mA, A típ.
Fogyasztásmérés: opcionálisan rendelhető háromfázisú, digitális fogyasztásmérő (EST-32-3-M)*
Készülékház: ABS, ipari csatlakozó doboz
Védettség: IP54 (por ellen korlátozottan védett / védett minden irányból, fröccsenő víz ellen)
Működési hőmérséklet: – 20 … + 50 ºC
Méretek: 230 x 130 x 80 mm (-M 300 x 230 x 115 mm) *
Tömeg: kb. 2 kg
Jótállás: 2 év                         * Típustól függően

e-Start-3×32 hálózati csatlakozó: Az elektromos járművek töltéséhez gyakran használnak ú.n. aktív kábeles töltőket, amelyeket közvetlenül az elektromos hálózathoz kell csatlakoztatni megfelelő ipari csatlakozókon keresztül. A szabvány előírja, hogy e töltők esetében a töltésre használt hálózat rendelkezzen érintésvédelmi áram-védőkapcsolóval. A ViatorPower e-Start-3×32 hálózati csatlakozó nem töltőkészülék. A készülék egy olyan hálózati csatlakozó, amely mindenben megfelel az érintésvédelmi előírásoknak, és biztosítja az ilyen töltőt használó elektromos járművek tulajdonosainak az előírt és elvárt biztonságot, baleset-, élet- és vagyonvédelmet.

A készülék egy olyan bel- és kültéren egyaránt használható 400 V AC / max. 32 A, robusztus ipari csatlakozó aljzatot biztosít, amely egy kombinált áram-védőkapcsolót – azaz egy kombinált kapcsolóba épített kismegszakítót és FI-relét tartalmaz. A e-Start-3×32 hálózati csatlakozó ütésálló, ABS műanyag házának védettsége (IP54) és mechanikai tulajdonságai lehetővé teszik mind a beltéri, mind a kültéri elhelyezést. A kombinált áram-védőkapcsoló egy felnyitható kezelőablak mögött került elhelyezésre, biztosítva a könnyű kezelhetőséget. A készüléket függőleges (fal)felületre lehet négy csavarral rögzíteni a készülékházon erre a célra kialakított furatokon keresztül.

A készülék felszerelését és bekötését kizárólag villanyszerelő végezheti!

Az e-Start-3×32 hálózati csatlakozó készülékbe egy kombinált áram-védőkapcsoló van beépítve, amely túláram- és áramütés elleni védelmet biztosít. Automatikusan lekapcsolja az áramot a robusztus, ipari kivitelű konnektorról, ha valaki véletlenül érintkezésbe kerül a hálózati feszültséggel. Ha bármilyen okból a megengedett 32 ampernél nagyobb az áramterhelés a konnektoron (pl. zárlat keletkezik), a készülék akkor is automatikusan lekapcsol.

Az eSTART készülékbe opcióként rendelhet fogyasztásmérőt is. Ennek segítségével járműve energiafogyasztását követheti nyomon és abban is segít, ha a felhasznált elektromos áram költségét szeretné pontosan elszámolni. Az eSTART készülékbe opcionálisan beépített fogyasztásmérő a csatlakozó aljzatról felhasznált elektromos energia mennyiségét méri (függetlenül attól, hogy azt járműve töltésére, vagy más elektromos fogyasztó működtetésére használta). A kijelzett érték kWh-ban mutatja a felhasznált energiamennyiséget.

További információk

Tömeg N/A
Méretek N/A
Beépített fogyasztásmérő

Háromfázisú mérő, Nincs

Érdekelhetnek még…