eSTART

eSTART Hálózati csatlakozó hibrid és elektromos autók hordozható töltőjéhez.

Töltse elektromos autóját biztonságosan és megbízhatóan! Használjon professzionális elektromos csatlakozót autója aktív kábeles töltőjéhez! Az elektromos autók konnektoros töltőit csak megfelelő elektromos csatlakozó aljzatról szabad üzemeltetni.

Olyan konnektorról, amely: Biztonságosan és hosszú távon is elbírja az autó töltő által felvett, viszonylag nagy áramerősséget. Megfelelő védőföldeléssel rendelkezik. A szabvány által előírt túláram- és áram-védőkapcsoló (FI-relé) védi a használó személyeket.

A eSTART készülék önmagában nem töltő, hanem olyan biztonságos elektromos hálózati csatlakozás, amelyhez az elektromos és plug-in-hybrid autók gyári, konnektorról működő töltőit csatlakoztatni lehet. A készülék a töltés során biztosítja az előírt biztonságot, a túláram- és áramütés elleni védelmet

A csatlakozó készülékbe egy kombinált áram-védőkapcsoló van beépítve, amely túláram- és áramütés elleni védelmet biztosít. Automatikusan lekapcsolja az áramot a robusztus, ipari kivitelű konnektorról, ha valaki véletlenül érintkezésbe kerül a hálózati feszültséggel.

Ha bármilyen okból a megengedett 16 ampernél nagyobb az áramterhelés a konnektoron (pl. zárlat keletkezik), a készülék akkor is automatikusan lekapcsol. A termékbe opcióként rendelhet digitális fogyasztásmérőt is. Ennek segítségével járműve energiafogyasztását követheti nyomon.

Mind a(z) 5 találat megjelenítve