Segítünk a választásban: +36 30 394 5456

e-START 3x32 A hálózati csatlakozó 3 fázisú elektromos autók töltőjéhez 3 x (16 ~ 32 A).

Az eSTART 3×32 A hálózati csatlakozó nem töltőkészülék. Szabványos 3 fázisú 3 x 16-32 A-es hálózati ipari csatlakozó, amelyhez a megfelelő CEE csatlakozás van szerelve, amihez aktív kábeles töltőkészüléket biztonságosan csatlakoztatják. Tartalmazza a szabványos előírt biztonsági érintésvédelmi kapcsolót (Fi-relét), és ezzel elősegíti az autó biztonságos feltöltését.

98.700 Ft125.300 Ft

Törlés
Cikkszám: EST-xx-3/-x Kategóriák ,

e-Start 3x32 A hálózati csatlakozó 3 x (16-32 A), 11-22 kW.

e-Start-3x 16/32 hálózati csatlakozó: Az elektromos járművek töltéséhez gyakran használnak ú.n. aktív kábeles töltőket, amelyeket közvetlenül az elektromos hálózathoz kell csatlakoztatni megfelelő ipari csatlakozókon keresztül. A szabvány előírja, hogy e töltők esetében a töltésre használt hálózat rendelkezzen érintésvédelmi áram-védőkapcsolóval.

A ViatorPower e-Start-3x hálózati csatlakozó nem töltőkészülék. A készülék egy olyan hálózati csatlakozó, amely mindenben megfelel az érintésvédelmi előírásoknak, és biztosítja az ilyen töltőt használó elektromos járművek tulajdonosainak az előírt és elvárt biztonságot, baleset-, élet- és vagyonvédelmet.

 • Cikkszámok: EST-16-3 / EST-32-3 / EST-16-3-M / EST-32-3-M*
 • Bemenet: 400 V, 16 A – 32 A. 3 fázis.*
 • Kimenet: CEE csatlakozó, 400 V / 16-32 A,  védő érintkezős, csapófedeles
 • Védelem: Beépített kombinált áram-védőkapcsoló, 4 pol., C32A / 30 mA, A típ.
 • Fogyasztásmérés: opcionálisan rendelhető 3 fázisú, digitális fogyasztásmérő (EST-16/32-3-M)*
 • Készülékház: ABS, ipari csatlakozó doboz
 • Védettség: IP54 (por ellen korlátozottan védett / védett minden irányból, fröccsenő víz ellen)
 • Működési hőmérséklet: – 20 … + 50 ºC
 • Méretek: 230 x 130 x 80 mm (-M 300 x 230 x 115 mm) *
 • Tömeg: kb. 2 kg
 • Jótállás: 2 év                         * Típustól függően

A készülék egy olyan bel- és kültéren egyaránt használható 400 V AC / max. 16/32 A, robusztus ipari csatlakozó aljzatot biztosít, amely egy kombinált áram-védőkapcsolót – azaz egy kombinált kapcsolóba épített kismegszakítót és FI-relét tartalmaz. A e-Start-3×32 hálózati csatlakozó ütésálló, ABS műanyag házának védettsége (IP54) és mechanikai tulajdonságai lehetővé teszik mind a beltéri, mind a kültéri elhelyezést.

A kombinált áram-védőkapcsoló egy felnyitható kezelőablak mögött került elhelyezésre, biztosítva a könnyű kezelhetőséget. A készüléket függőleges (fal)felületre lehet négy csavarral rögzíteni a készülékházon erre a célra kialakított furatokon keresztül.

Az e-Start-3x hálózati csatlakozó készülékbe egy kombinált áram-védőkapcsoló van beépítve, amely túláram- és áramütés elleni védelmet biztosít. Automatikusan lekapcsolja az áramot a robusztus, ipari kivitelű konnektorról, ha valaki véletlenül érintkezésbe kerül a hálózati feszültséggel. Ha bármilyen okból a megengedett 16/32 ampernél nagyobb az áramterhelés a konnektoron (pl. zárlat keletkezik), a készülék akkor is automatikusan lekapcsol.

Az eSTART készülékbe opcióként rendelhet fogyasztásmérőt is. Ennek segítségével járműve energiafogyasztását követheti nyomon és abban is segít, ha a felhasznált elektromos áram költségét szeretné pontosan elszámolni. Az eSTART készülékbe opcionálisan beépített fogyasztásmérő a csatlakozó aljzatról felhasznált elektromos energia mennyiségét méri (függetlenül attól, hogy azt járműve töltésére, vagy más elektromos fogyasztó működtetésére használta). A kijelzett érték kWh-ban mutatja a felhasznált energiamennyiséget.