e-Bike töltőpont elektromos kerékpárok és könnyű-járművek töltéséhez – 1 x 18 A / 3 x 6 A.

65.800 Ft

Segítünk a választásban: +36 30 394 5456

Az elektromos könnyű-járművek töltéséhez (elektromos kerékpárok, robogók, scooterek, elektromos rokkantkocsik) szabványos, ú.n. „Shuko” csatlakozó aljzatot használnak. A ViatorPower eBike egy olyan hálózati csatlakozó pont, amely mindenben megfelel az érintésvédelmi előírásoknak és biztosítja az ilyen töltőt használó elektromos járművek tulajdonosainak az előírt és elvárt biztonságot.

Törlés
Cikkszám: EST-18-1/6-3-EBK Kategória:

Leírás

Az e-Bike töltőpont egy olyan elektromos három konnektoros csatlakozó pont, amelyhez az elektromos kerékpárok, robogók, scooterek, elektromos rokkantkocsik töltőit csatlakoztathatja és feltöltheti ezen járművek akkumulátorait. A készülék a járműnek a 230V-os elektromos hálózatról való töltése során biztosítja a legmagasabb fokú biztonságot – túláram- és áramütés elleni védelmet – valamint a megbízható töltést a kerékpár, vagy egyéb elektromos könnyű jármű számára.

Az e-bike töltőpont egyszerre három olyan bel- és kültéren egyaránt használható 230 V AC / max. 6 A (3 x 1,4 kW teljesítményű) csatlakozó aljzatot biztosít, amelyek mindegyikéhez egy kombinált áram-védőkapcsoló csatlakozik, azok egymástól teljesen függetlenül használhatók töltésre. A kimenetek mindegyikére egyenként max. 6 A áramfogyasztású készülék csatlakoztatható, ami elegendő a legtöbb forgalomban lévő elektromos könnyű-jármű töltéséhez.

Műszaki adatok:

 

Használati útmutató

* Típustól függően
Az EST-6-3-EBK típusszámú készülék 3 fázisú, 3 x 6 A.
Az EST-18-1-EBK típusszámú készülék 1 fázisú, 1 x 18 A (három kimeneten 3 x 6 A-re elosztva).

Névleges feszültség: 400 V AC (3 fázis), vagy 230 V AC (1 fázis) *
Névleges áramerősség: max. 3 x 6 A, vagy max. 18 A (3 felé elosztva) *
Túláram- és áramütés elleni védelem: Beépített kombinált áram-védőkapcsoló, 3 x C6A / 30 mA, AC típ.
Csatlakozó: 3 db ’Shuko’ csatlakozó aljzat, egyenként max. 250 V/ 16 A, oldalsó védőérintkezős, csapófedeles
IP védettség: IP54 (Por behatolása ellen korlátozottan védett / védett minden irányból érkező fröcskölő víz ellen)
Érintésvédelem: II. érintésvédelmi osztály (csak védőföldeléssel rendelkező hálózatba kapcsolható)
Működési hőmérséklet: - 20 ... + 50 ºC
Méretek: kb. 300 x 230 x 115 mm
Jótállás: 2 év

Ha a csatlakoztatott e-bike áramfelvétele nagyobb, mint 6 A, akkor az adott kimenethez (csatlakozó aljzathoz) tartozó túláramvédelmi kapcsoló lekapcsolja azt a hálózatról. Ezzel megelőzhető, hogy a készülékről nagy teljesítményű fogyasztókat (pl. nagyteljesítményű elektromos autó töltőket) üzemeltessenek.

A készülék felszerelését és elektromos bekötését kizárólag gyakorlott villanyszerelő végezheti!

Az e-bike töltőpont függőleges (fal)felületre szerelhető fel, célszerűen ott, ahol ezek a járművek parkolni tudnak, leállíthatók, bel- és kültéren egyaránt. Az e-bike töltőpont egy robusztus, ütésálló, ABS dobozban került elhelyezésre, amelynek védettsége és mechanikai tulajdonságai lehetővé teszik mind a beltéri, mind a kültéri elhelyezést. A készülék IP54 védettségű. A kombinált áram-védőkapcsolók egy felnyitható kezelőablak mögött kerültek elhelyezésre, biztosítva a könnyű kezelhetőséget és hozzáférést. A készüléket függőleges (fal)felületre lehet négy csavarral rögzíteni a készülékházon erre a célra kialakított furatokon keresztül.

Soha ne csatlakoztassa a jármű töltőjét, vagy más fogyasztót a készülékhez hosszabbítón és/vagy elosztón keresztül, mert ebben az esetben a készülék életvédelmi áram-védő kapcsolója nem biztos, hogy megfelelően fog működni!

További információk

Típusváltozat

1 fázisú, 1 x 18 A., 3 fázisú, 3 x 6 A.

Érdekelhetnek még…