e-Bike töltőpont elektromos kerékpárok és könnyű-járművek töltéséhez - 1 x 18 A / 3 x 6 A.

Segítünk a választásban: +36 30 394 5456

Az elektromos könnyű-járművek töltéséhez (elektromos kerékpárok, robogók, elektromos rokkantkocsik) szabványos, ú.n. „Shuko” csatlakozó aljzatot használnak. A ViatorPower eBike egy olyan hálózati csatlakozó pont, amely mindenben megfelel az érintésvédelmi előírásoknak és biztosítja az ilyen töltőt használó elektromos járművek tulajdonosainak az előírt és elvárt biztonságot.

69.500 Ft

Törlés
Cikkszám: EST-x-x-EBK Kategória:

Az e-Bike töltőpont egy olyan elektromos három konnektoros csatlakozó pont, amelyhez az elektromos kerékpárok, robogók, scooterek, elektromos rokkantkocsik töltőit csatlakoztathatja és feltöltheti ezen járművek akkumulátorait. A készülék a járműnek a 230V-os elektromos hálózatról való töltése során biztosítja a legmagasabb fokú biztonságot – túláram- és áramütés elleni védelmet – valamint a megbízható töltést a kerékpár, vagy egyéb elektromos könnyű jármű számára.

Az e-bike töltőpont egyszerre három olyan bel- és kültéren egyaránt használható 230 V AC / max. 6 A (3 x 1,4 kW teljesítményű) csatlakozó aljzatot biztosít, amelyek mindegyikéhez egy kombinált áram-védőkapcsoló csatlakozik, azok egymástól teljesen függetlenül használhatók töltésre. A kimenetek mindegyikére egyenként max. 6 A áramfogyasztású készülék csatlakoztatható, ami elegendő a legtöbb forgalomban lévő elektromos könnyű-jármű töltéséhez.

Műszaki adatok:

  1. Névleges feszültség: 400 V AC (3 fázis), vagy 230 V AC (1fázis) *
  2. Névleges áramerősség: max. 3 x 6 A, vagy max. 18 A (3 felé elosztva) *
  3. Túláram- és áramütés elleni védelem: Beépített kombinált áram-védőkapcsoló, 3 x C6A / 30 mA, AC típ.
  4. Csatlakozó: 3 db ’Shuko’ csatlakozó aljzat, egyenként max. 250 V/ 16 A, oldalsó védő-érintkezős, csapófedeles
  5. IP védettség: IP54 (Por behatolása ellen korlátozottan védett / védett minden irányból érkező fröcskölő víz ellen)
  6. Érintésvédelem: II. érintésvédelmi osztály (csak védőföldeléssel rendelkező hálózatba kapcsolható)
  7. Működési hőmérséklet: – 20 … + 50 ºC
  8. Méretek: kb. 300 x 230 x 115 mm
  9. Jótállás: 2 év
* Típustól függően:
Az EST-6-3-EBK típusszámú készülék 3 fázisú, 3 x 6 A. Illetve az EST-18-1-EBK típusszámú készülék 1 fázisú, 1 x 18 A (három kimeneten 3 x 6 A-re elosztva).
e-bike 3 fázisú fali

A készülék felszerelését és elektromos bekötését kizárólag villanyszerelő végezheti!

Ha a csatlakoztatott e-bike áramfelvétele nagyobb, mint 6 A, akkor az adott kimenethez (csatlakozó aljzathoz) tartozó túláramvédelmi kapcsoló lekapcsolja azt a hálózatról. Ezzel megelőzhető, hogy a készülékről nagy teljesítményű fogyasztókat (pl. nagyteljesítményű elektromos autó töltőket) üzemeltessenek.
Az e-bike töltőpont függőleges (fal)felületre szerelhető fel, célszerűen ott, ahol ezek a járművek parkolni tudnak, leállíthatók, bel- és kültéren egyaránt. Az e-bike töltőpont egy robusztus, ütésálló, ABS dobozban került elhelyezésre, amelynek védettsége és mechanikai tulajdonságai lehetővé teszik mind a beltéri, mind a kültéri elhelyezést. A készülék IP54 védettségű. A kombinált áram-védőkapcsolók egy felnyitható kezelőablak mögött kerültek elhelyezésre, biztosítva a könnyű kezelhetőséget és hozzáférést. A készüléket függőleges (fal)felületre lehet négy csavarral rögzíteni a készülékházon erre a célra kialakított furatokon keresztül.

Soha ne csatlakoztassa a jármű töltőjét, vagy más fogyasztót a készülékhez hosszabbítón és/vagy elosztón keresztül, mert ebben az esetben a készülék életvédelmi áram-védő kapcsolója nem biztos, hogy megfelelően fog működni!