Barion Pixel

Segítünk a választásban: +36 30 394 5456

e-Bike töltő csatlakozó pont elektromos kerékpárok és könnyű-járművekhez – 6 A.

Az elektromos könnyű-járművek töltéséhez (elektromos kerékpárok, robogók, scooterek, elektromos rokkantkocsik) szabványos, ú.n. „Shuko” csatlakozó aljzatot használnak. A ViatorPower e-Bike töltő csatlakozó pont mindenben megfelel az érintésvédelmi előírásoknak és biztosítja az előírt és elvárt biztonságot.

43.860 Ft54.900 Ft

Cikkszám: EST-6-1-EBK-x/M Kategória: Címke

e-Bike töltő csatlakozó pont elektromos kerékpárok és könnyű-járművekhez

A töltőhely egy olyan konnektoros elektromos csatlakozó pont, amelyhez az elektromos kerékpárok, robogók, scooterek, elektromos rokkantkocsik töltőit csatlakoztathatja és feltöltheti ezen járművek akkumulátorait. A készülék a járműnek a 230V-os elektromos hálózatról való töltése során biztosítja a legmagasabb fokú biztonságot – túláram- és áramütés elleni védelmet – valamint a megbízható töltést a kerékpár, vagy egyéb elektromos könnyű jármű számára.

Az e-bike töltő olyan bel- és kültéren egyaránt használható 230 V AC / max. 6 A (1,4 kW teljesítményű) csatlakozó aljzatot biztosít, amelyhez egy kombinált áram-védőkapcsoló csatlakozik. A kimenetre max. 6 A áramfogyasztású készülék csatlakoztatható, ami elegendő a legtöbb forgalomban lévő elektromos könnyű-jármű töltéséhez.

Ha a csatlakoztatott e-bike áramfelvétele nagyobb, mint 6 A, akkor az adott kimenethez (csatlakozó aljzathoz) tartozó túláram védelmi kapcsoló lekapcsolja azt a hálózatról. Ezzel megelőzhető, hogy a készülékről nagy teljesítményű fogyasztókat (pl. nagy teljesítményű elektromos autó töltőket) üzemeltessenek.

e-bike töltő műszaki adatok:

  • Névleges feszültség: 230 V AC (1 fázis) 50 Hz.
  • Névleges áramerősség: max. 6 A.
  • Túláram- és áramütés elleni védelem: Beépített kombinált áram-védőkapcsoló, C6A / 30 mA, AC típ.
  • Csatlakozó: 1 db ’Shuko’ csatlakozó aljzat, max. 250 V/ 16 A, oldalsó védő érintkezős, csapófedeles
  • IP védettség: IP54 (Por behatolása ellen korlátozottan védett / védett minden irányból érkező fröcskölő víz ellen)
  • Érintésvédelem: (csak védőföldeléssel rendelkező hálózatba kapcsolható)
  • Működési hőmérséklet: – 20 … + 50 ºC
  • Méretek: kb. 230 x 130 x 80 mm
  • Jótállás: 2 év.
Opcionális digitális fogyasztásmérő:
egyfazisu-mero
A készülék felszerelését és elektromos bekötését kizárólag villanyszerelő végezheti!

Az e-bike töltő függőleges (fal)felületre szerelhető fel, célszerűen ott, ahol ezek a járművek parkolni tudnak, leállíthatók, bel- és kültéren egyaránt. Az e-bike töltőpont egy robusztus, ütésálló, ABS dobozban került elhelyezésre, amelynek védettsége és mechanikai tulajdonságai lehetővé teszik mind a beltéri, mind a kültéri elhelyezést. A készülék IP54 védettségű.

A kombinált áram-védőkapcsoló egy felnyitható kezelőablak mögött került elhelyezésre, biztosítva a könnyű kezelhetőséget és hozzáférést. A készüléket függőleges (fal)felületre lehet négy csavarral rögzíteni a készülékházon erre a célra kialakított furatokon keresztül.

Soha ne csatlakoztassa a jármű töltőjét, vagy más fogyasztót a készülékhez hosszabbítón és/vagy elosztón keresztül, mert ebben az esetben a készülék életvédelmi áram-védő kapcsolója nem biztos, hogy megfelelően fog működni!

Magyar termék

A ViatorPower e-bike töltők hazai gyártású, az egyik legjobb ár / érték aránnyal rendelkező ilyen készülékek a piacon. Korszerű, megbízható és biztonságos készülék, amely valamennyi vonatkozó szabványnak megfelel. Egyszerűen és gyorsan üzembe lehet helyezni. Tetszetős dizájnnal rendelkezik. A készüléket rövid határidővel – raktárról, vagy néhány munkanapon belül – díjmentesen, futárszolgálattal szállítjuk ki bármely magyarországi címre. A készülékre 2 év jótállást biztosítunk.