e-Bike töltőpontok

Az e-Bike töltőpontok elektromos kerékpárokhoz és könnyű-járművek töltéséhez ajánlott fali csatlakozó készülékek. Az e-kerékpárok, robogók és elektromos rokkantkocsik, stb. szabványos, ú.n. „Shuko” csatlakozó aljzatot használnak.

Ez egy olyan hálózati csatlakozó pont, amely mindenben megfelel az érintésvédelmi előírásoknak és biztosítja az ilyen töltőt használóknak az előírt biztonságot. Az e-bike töltőpontok olyan bel- és kültéren egyaránt használható csatlakozó aljzatot biztosítanak, amelyek mindegyikéhez kombinált áram-védőkapcsoló csatlakozik, azok egymástól függetlenül használhatók töltésre.

A kimenetek mindegyikére egyenként max. 6 A áramfogyasztású készülék csatlakoztatása lehetséges, ami elegendő a legtöbb forgalomban lévő elektromos könnyű-jármű töltéséhez. Az e-bike töltőpontok függőleges (fal)felületre szerelhetők fel, célszerűen ott, ahol ezek a járművek parkolni tudnak, leállíthatók, bel- és kültéren egyaránt.

A töltőpontok robusztus, ütésálló dobozba kerültek, amelynek védettsége és mechanikai tulajdonságai lehetővé teszik mind a beltéri, mind a kültéri elhelyezést. A készülékek IP54 védettségűek.

Az alábbi termékeinket ajánljuk szíves figyelmébe:

Segítünk a választásban: +36 30 394 5456

Mind a(z) 3 találat megjelenítve