ePLUG Advanced fali gyorstöltő Nissan LEAF elektromos autók egyfázisú töltéséhez: 32 A – 7,4 kW.

218.900 Ft

Segítünk a választásban: +36 30 394 5456

Az ePLUG Advanced elektromos autó töltőpontok a hazai gyártású ViatorPower elektromos autó fali töltőkészülék-család legújabb tagjai. A fali töltőbe Type2 csatlakozó aljzat van beépítve, ezen keresztül tudja csatlakoztatni a járműhöz. Az optimális töltést az egyfázisú, 32 A töltőáramú (7,4 kW teljesítményű) töltő biztosítja.

Cikkszám: PLU-32-1-NLF8 Kategóriák: , Címke:

Leírás

Műszaki adatok:

ePLUG Advanced fali gyorstöltő Nissan LEAF autókhoz

 • Névleges feszültség: 230 V AC (1 fázis), 50 Hz.
 • Maximális töltőáram: 1 x 32 A. 
 • Töltő teljesítmény: 7,4 kW.
 • Túláram védelem: Nincs beépítve, a felszerelés helyén kell kiépíteni.
 • Áramütés elleni védelem: Nincs beépítve, a felszereléskor kell kiépíteni.
 • Csatlakozó: Type2 (female) aljzat.
 • Kijelző: 3 színű LED.
 • Készülékház: ABS.
 • IP védettség: IP 54.
 • Működési hőmérséklet: – 20 … + 50 ºC.
 • Méretek: kb. 170 x 260 x 120 mm. kb. 5 kg.

ePLUG Advanced fali gyorstöltő Nissan LEAF elektromos autók egyfázisú töltéséhez: 32 A – 7,4 kW.

Az ePLUG Advanced egy olyan univerzális elektromos autó töltőkészülék, amellyel bármilyen tisztán elektromos és plug-in hibrid autó tölthető. Akár otthoni körülmények között, akár munkahelyi, társasházi, vagy más kisközösségi parkolókban elhelyezhető – beltéren és kültéren egyaránt. Töltőként korszerű, megbízható, biztonságos és univerzális. Megjelenése azonban egyedi – a piacon jelenleg feltehetően az egyetlen olyan készülék, amelynek előlapján szinte bármilyen információ elhelyezhető. A választható előlapi képek mellett opcionálisan egyedi designnal is rendelhető (feláras szolgáltatás), így akár céglogó, akár reklám, akár más, egyedi színes megszemélyesítés elhelyezése lehetséges a készülék előlapján.

Csatlakozás az ePLUG Advanced elektromos autó töltőpontokhoz

Az ePLUG Advanced egy szabványos Type2 csatlakozó aljzaton keresztül az autó utcai töltőkábelével csatlakoztatható az elektromos járműhöz (a töltőkábel nem tartozéka a készüléknek). A legkorszerűbb mikroprocesszoros vezérlés szabályozza az elektromos jármű töltésének folyamatát. Amint csatlakoztatja a töltőponthoz az autót, azonnal, automatikusan elindul a töltés és amikor az jármű akkumulátorai teljesen feltöltődtek, a készülék leállítja a töltést és lekapcsolja az autót az elektromos hálózatról. Önnek nem kell bonyolult beállításokkal, mindenféle alkalmazásokon keresztüli indítással és időzítéssel bajlódnia – csak csatlakoztatja az autót és az már töltődik is. Természetesen, ha meg szeretné akadályozni, hogy illetéktelenek használják, az is lehetséges – rendelje meg hozzá az opcionális RFID kártyával működő kapcsolót és máris csak az tud vele tölteni, aki hozzáérinti az egyedi RFID kártyáját.

Ha az egyedi előlapot nem rendeli meg, akkor a készüléket véletlenszerűen kiválasztott előlappal szállítjuk, feltehetően az alábbiak egyikével.

Egy elektromos autó töltőkészülék üzembe helyezése sem lehet egyszerűbb, mint az ePLUG Advanced töltőponté. Ha a garázsában van felszerelve egy megfelelő teljesítményű és a vonatkozó szabvány előírásai szerinti érintésvédelmi FI-relével szerelt ipari csatlakozó aljzat, akkor 4 csavarral csak fel kell csavaroznia a töltőkészüléket és bedugni csatlakozóját az aljzatba. Az ePLUG Advanced készülékeket ugyanis ipari csatlakozóval szerelve szállítjuk. Ha esetleg megfelelő aljzat nem áll rendelkezésre, akkor azt is megrendelheti a készülékkel együtt.

eSTART hálózati csatlakozó

Ezekbe az aljzatokba – amelyeket eSTART márkanéven forgalmazunk – már előre beépítjük a szabvány által előírt biztonsági, érintésvédelmi kapcsolókat (kismegszakító, FI-relé) így elegendő, ha azt felszerelteti és bekötteti villanyszerelővel. A töltőpont üzembe helyezését ezután akár saját maga is el tudja végezni. Ha a töltővel együtt rendeli meg a töltőponthoz megfelelő eSTART hálózati csatlakozó szettet, akkor jelentős kedvezménnyel juthat hozzá. 

Ha a készüléket (részben) nyilvános, mások által is hozzáférhető helyen szerelik fel, akkor természetesen célszerű azt fixen bekötni az elektromos hálózatba. Az ePLUG Advanced készülék erre is lehetőséget biztosít. Ebben az esetben olyan installációs készletet is rendelhet hozzá, amely a kábel kiépítéséhez szükséges anyagokon kívül tartalmaz minden olyan, a vonatkozó szabvány által előírt biztonsági eszközt (kismegszakító, FI-relé), amit a villanyszerelőnek be kell építenie az üzembe helyezéskor. A bekötést bármely villanyszerelő könnyen és gyorsan el tudja végezni a készülékhez melléket útmutató alapján.

Szabályozható töltési teljesítmény

Az ePLUG Adavanced maximális töltőárama 1 amperes lépésekben állítható a készülékben, a helyszínen rendelkezésre álló szabad elektromos energia függvényében. Így elkerülhető, hogy az elektromos jármű töltése túlterhelést okozzon az ingatlan elektromos rendszerében. Ha szükséges, akár a megrendeléskor is kérheti, hogy a töltőt az Ön által meghatározott maximális áramerősségre – a beprogramozott 16 A-től, illetve 32 A-től eltérő értékre – beállítva szállítsuk. Ha ilyen igénye van, kérjük jelezze megrendeléskor a megjegyzés rovatban.

Magyar termék

A ViatorPower ePLUG Advanced töltőpontok hazai gyártású, az egyik legjobb ár / érték aránnyal rendelkező ilyen készülékek a piacon. Korszerű, megbízható és biztonságos készülék, amely valamennyi vonatkozó szabványnak megfelel. Egyszerűen és gyorsan üzembe lehet helyezni. Tetszetős, egyedi dizájnnal rendelkezik. A ViatorPower ePLUG Advanced töltőpont elektromos autóját nagyságrendekkel gyorsabban tölti fel, mint a kis teljesítményű konnektoros töltőkábelek. A készüléket rövid határidővel – raktárról, vagy néhány munkanapon belül – díjmentesen, futárszolgálattal szállítjuk ki bármely magyarországi címre. A készülékre 2 év jótállást biztosítunk.

További információkat olvashat termékeinkről a letölthető termékkatalógusunkban.

Érdekelhetnek még…