Elektromos autó ePLUG fali töltő Nissan LEAF autókhoz

209.900 Ft229.900 Ft

Segítünk a választásban: +36 30 394 5456

Az ePLUG fali töltő Type2 aljzatába kell csatlakoztatni a töltőkábelt. (Ha nincs kábele, akkor nálunk beszerezheti.) A 3,3 kW-os fedélzeti töltős autóhoz a 3,7 kW teljesítményű töltőpont a jó választás. Opcionális 6,6 kW-os fedélzeti töltőhöz a 32 A-es, 7,4 kW-os töltőpontot javasoljuk.

Törlés
Cikkszám: PLU-xx-1-NL Kategóriák: , Címke:

Leírás

Elektromos autó ePLUG fali töltőpont Nissan LEAF (2017) autókhoz: 3,7 - 7,4 kW.

Az ePLUG töltőpont Nissan LEAF (2017) elektromos autóhoz ajánlott készülék, az elektromos autók akkumulátorainak gyors töltésére szolgáló ú.n. Mode3 töltő. Az ePLUG nem rendelkezik saját töltőkábellel, hanem egy Type2 (female) csatlakozó aljzatot tartalmaz, amelyhez szabványos töltőkábel csatlakoztatható. (Ha nem rendelkezik töltőkábellel, akkor nálunk azt is beszerezheti.) Az autót alapesetben 3,3 kW-os fedélzeti töltővel szállítja a gyártó.

Ehhez a változathoz az egyfázisú, 16 A maximális töltőáramú (3,7 kW teljesítményű) az optimális választás. Ugyanakkor az autóhoz opcionálisan rendelhető 6,6 kW-os fedélzeti töltő is. Ebben az esetben az egyfázisú, 32 A maximális töltőáramú (7,4 kW teljesítményű) töltőt javasoljuk, ami a leggyorsabb töltést biztosítja. Az ePLUG fali gyorstöltő IP54 védettségű, bel- és kültéren egyaránt felszerelhető.

Cikkszám: PLU-16-1, PLU-32-1*
Névleges feszültség: 230 V AC (1 fázis)
Maximális töltőáram: max. 16 A vagy 32 A*
Töltő teljesítmény: 3,7 kW, 7,4 kW*
Töltőkábel: nem tartozék
Csatlakozó: Type2 (female) aljzat
Kijelző: 3 színű LED
Készülékház: Láng- és ütésálló, üvegszál-erősítésű préselt poliészter, festett
IP védettség: IP54
Működési hőmérséklet: - 20 ... + 70 ºC
Befoglaló méretek: 160 x 260 x 120 mm
Tömeg: kb. 5 kg
Jótállás: 2 év                  * Típustól függően.

A készülék telepítését és szerelését kizárólag villanyszerelő végezheti!

Az elektromos autó töltők ezen típusába, a vonatkozó szabvány által előírt érintésvédelmi áram-védőkapcsoló és túláram-védelem nincs beépítve. Azt a felszerelés helyén, a telepítést végző villanyszerelőnek kell a töltőkészülék áramkörébe bekötnie. Ezek az eszközök nem részei a készletnek, azokat külön kell megvásárolni. Figyelmébe ajánljuk az elektromos autó töltőhöz kínált, külön megrendelhető installációs készletet, amely ezeket a biztonsági eszközöket tartalmazza. Ezek a töltőkhöz a vonatkozó szabvány által kötelezően előírt, széles körben használt villanyszerelési eszközök természetesen más forrásból is beszerezhetők.

A maximális töltőáram nagysága az üzembe helyezés során egy amperes lépésekben állítható a telepítés helyén rendelkezésre álló elektromos energia függvényében. Így elkerülhető, hogy az elektromos jármű töltése túlterhelést okozzon az ingatlan elektromos rendszerében. A telepítést végző villanyszerelő - típustól függően 6 A és 16 A, illetve 6 A és 32 A között - Amperenként be tudja állítani a maximális töltőáramot. Akár már a megrendeléskor is kérheti, hogy a töltőt az Ön által meghatározott maximális áramerősségre – a beprogramozott 16 A-től, illetve 32 A-től eltérő értékre – beállítva szállítsuk. Ha ilyen igénye van, kérjük jelezze megrendeléskor a megjegyzés rovatban.

A készülék függőleges (fal)felületre, vagy opcionálisan megrendelhető tartóoszlopra szerelhető fel, célszerűen ott, ahol járműve parkolni szokott – garázsban, beállóban, parkolóhelyen – egyaránt. Figyelem! A maximális töltőáram (maximális teljesítmény) csak azt jelöli, hogy a töltőkészülék milyen maximális teljesítmény leadására képes. Azonban az, hogy ezt a maximális töltési teljesítményt teljesen ki tudja-e használni, az a jármű fedélzeti berendezésétől függ. Ezt a megfelelő töltőkészülék kiválasztásánál célszerű figyelembe venni.

Érdekelhetnek még…