Barion Pixel

3 fázisú fali töltőpont Nissan elektromos autókhoz > 3 x 32 A - 22 kW

A Nissan elektromos autók töltéséhez ajánlott eCABLE fali töltőpontba 5 m hosszú töltőkábel van beépítve, mely végén Type2 csatlakozó van. Ezzel tudja csatlakoztatni a készüléket a járműhöz. A töltőpont 3 fázisú, 3 x 32 A töltőárammal, 22 kW teljesítménnyel biztosítja a hatékony és gyors töltést.

289.700 Ft

Cikkszám: CAB-32-3-5T2-NIS Kategória:

Töltőpont Nissan elektromos autókhoz > 22 kW

Az eCABLE Advanced egy olyan univerzális elektromos autó töltőkészülék, amellyel bármilyen tisztán elektromos és plug-in hibrid autó tölthető. Akár otthoni körülmények között, akár munkahelyi, társasházi, vagy más kisközösségi parkolókban elhelyezhető – beltéren és kültéren egyaránt. Töltőként korszerű, megbízható, biztonságos és univerzális. Megjelenése azonban egyedi – a piacon jelenleg feltehetően az egyetlen olyan készülék, amelynek előlapján szinte bármilyen információ elhelyezhető. A választható előlapi képek mellett opcionálisan egyedi designnal is rendelhető (feláras szolgáltatás), így akár céglogó, akár reklám, akár más, egyedi színes megszemélyesítés elhelyezése lehetséges a készülék előlapján.

Csatlakozás az eCABLE Advanced töltőpontokhoz

Az eCABLE Advanced egy szabványos 5 m hosszú, beépített, Type2 csatlakozóval rendelkező töltőkábelével illeszthető az elektromos járműhöz. A legkorszerűbb mikroprocesszoros vezérlés szabályozza az elektromos jármű töltésének folyamatát. Amint csatlakoztatja a töltőponthoz az autót, azonnal, automatikusan elindul a töltés és amikor az jármű akkumulátorai teljesen feltöltődtek, a készülék leállítja a töltést és lekapcsolja az autót az elektromos hálózatról. Önnek nem kell bonyolult beállításokkal, mindenféle alkalmazásokon keresztüli indítással és időzítéssel bajlódnia – csak csatlakoztatja az autót és az már töltődik is. Természetesen, ha meg szeretné akadályozni, hogy illetéktelenek használják, az is lehetséges – rendelje meg hozzá az opcionális RFID kártyával működő kapcsolót és máris csak az tud vele tölteni, aki hozzáérinti az egyedi RFID kártyáját.

Műszaki adatok:

 • Tápfeszültség: 400 V AC (3 fázis), 50 Hz.
 • Maximális töltőáram: 3 x 32 A
 • Maximális töltő-teljesítmény:  22 kW
 • Túláram védelem: Nincs beépítve, a felszerelés helyén kell kiépíteni.
 • Áramütés elleni védelem: Nincs beépítve, a felszereléskor kell kiépíteni.
 • Töltőkábel: Beépített, Type2, 5 m.
 • Kijelző: 3 színű LED.
 • Készülékház: ABS.
 • IP védettség: IP 54.
 • Működési hőmérséklet: – 20 … + 50 ºC.
 • Méretek: kb. 170 x 260 x 120 mm.
 • Tömeg: kb. 7 kg.
Három alapváltozatban kapható:

Ha az egyedi előlapot nem rendeli meg, akkor a készüléket véletlenszerűen kiválasztott előlappal szállítjuk, feltehetően az alábbiak egyikével.

Az eCABLE Advanced töltőpontok háromféle teljesítményben készülnek – 1 fázisú, 7,4 kW (32 A) valamint háromfázisú, 11 kW (3 x 16 A) és 22 kW (3 x 32 A) változatokban. Munkatársaink szívesen segítenek az Ön autójához legoptimálisabb készülék kiválasztásában.

Egy elektromos autó töltőkészülék üzembe helyezése sem lehet egyszerűbb, mint az Advanced töltőponté. Ha a garázsában van felszerelve egy megfelelő teljesítményű és a vonatkozó szabvány előírásai szerinti érintésvédelmi FI-relével szerelt ipari csatlakozó aljzat, akkor 4 csavarral csak fel kell csavaroznia a töltőkészüléket és bedugni csatlakozóját az aljzatba. Az eCABLE Advanced készülékeket ugyanis ipari csatlakozóval szerelve szállítjuk. Ha esetleg megfelelő aljzat nem áll rendelkezésre, akkor azt is megrendelheti a készülékkel együtt.

eSTART hálózati csatlakozó

Ezekbe az aljzatokba – amelyeket eSTART márkanéven forgalmazunk – már előre beépítjük a szabvány által előírt biztonsági, érintésvédelmi kapcsolókat (kismegszakító, FI-relé) így elegendő, ha azt felszerelteti és bekötteti villanyszerelővel. A töltőpont üzembe helyezését ezután akár saját maga is el tudja végezni. Ha a töltővel együtt rendeli meg a töltőponthoz megfelelő eSTART hálózati csatlakozó szettet, akkor jelentős kedvezménnyel juthat hozzá. Csak válassza ki a fent, a kosárgomb feletti választókapcsolóval az „igen kérem az eSTART hálózati csatlakozót” opciót!

Ha a készüléket (részben) nyilvános, mások által is hozzáférhető helyen szerelik fel, akkor természetesen célszerű azt fixen bekötni az elektromos hálózatba. Az Advanced készülék erre is lehetőséget biztosít. Ebben az esetben olyan installációs készletet is rendelhet hozzá, amely a kábel kiépítéséhez szükséges anyagokon kívül tartalmaz minden olyan, a vonatkozó szabvány által előírt biztonsági eszközt (kismegszakító, FI-relé), amit a villanyszerelőnek be kell építenie az üzembe helyezéskor. A bekötést bármely villanyszerelő könnyen és gyorsan el tudja végezni a készülékhez melléket útmutató alapján.

Szabályozható töltési teljesítmény

Az eCABLE Advanced maximális töltőárama 1 amperes lépésekben állítható a készülékben, a helyszínen rendelkezésre álló szabad elektromos energia függvényében. Így elkerülhető, hogy az elektromos jármű töltése túlterhelést okozzon az ingatlan elektromos rendszerében. Ha szükséges, akár a megrendeléskor is kérheti, hogy a töltőt az Ön által meghatározott maximális áramerősségre – a beprogramozott 16 A-től, illetve 32 A-től eltérő értékre – beállítva szállítsuk. Ha ilyen igénye van, kérjük jelezze megrendeléskor a megjegyzés rovatban.

Magyar termék

Töltőpont Nissan elektromos autókhoz

A ViatorPower Advanced töltőpontok hazai gyártású, az egyik legjobb ár / érték aránnyal rendelkező ilyen készülékek a piacon. Korszerű, megbízható és biztonságos készülék, amely valamennyi vonatkozó szabványnak megfelel. Egyszerűen és gyorsan üzembe lehet helyezni. Tetszetős, egyedi dizájnnal rendelkezik. A ViatorPower Advanced töltőpont elektromos autóját nagyságrendekkel gyorsabban tölti fel, mint a kis teljesítményű konnektoros töltőkábelek. A készüléket rövid határidővel – raktárról, vagy néhány munkanapon belül – díjmentesen, futárszolgálattal szállítjuk ki bármely magyarországi címre. A készülékre 2 év jótállást biztosítunk.