Barion Pixel

3 fázisú elektromos autó fali töltőpont, beépített töltőkábellel > 3 x 16 A ~ 11 kW

A 3 fázisú Advanced elektromos autó fali töltőpont, a hazai gyártású ViatorPower termékcsalád tagja. Az Advanced nem csak formai megújítását jelenti a népszerű, számos referenciával rendelkező ViatorPower készülékeknek, hanem több új műszaki megoldást is tartalmaz. Használható az otthonában, garázsban, parkolóban vagy a  munkahelyén is.

289.700 Ft

Cikkszám: CAB-16-3-5T2 Kategória:

3 fázisú elektromos töltőpont, beépített töltőkábellel

Cégünk olyan egyéni és kisközösségi töltőpontokat gyárt, illetve forgalmaz, amelyek alkalmasak az Európában forgalomban lévő, az EU szabványoknak megfelelő elektromos járművek töltésére.

Az eCABLE töltőpont a tisztán elektromos és plug-in-hybrid autók akkumulátorainak az elektromos hálózatról történő töltésére szolgáló berendezés (angol elnevezése: EVSE – Electric Vehicle Supply Equipment). A készülék egy szabványos egy fixen beépített, szabványos töltőkábellel csatlakoztatható az elektromos járműhöz. A beépített töltőkábel – az autó bemeneti csatlakozója típusától függően – lehet ú.n. Type1, vagy Type2 típusú. Az eCABLE Advanced töltőpont univerzálisan használható bármely, az európai szabványoknak megfelelő autótípushoz. Ideális megoldás nemcsak otthoni használatra, munkahelyi parkolókba, garázsokba is.

Megjelenése azonban egyedi – a piacon jelenleg feltehetően az egyetlen olyan készülék, amelynek előlapján szinte bármilyen információ elhelyezhető. A választható előlapi képek mellett opcionálisan egyedi designnal is rendelhető (feláras szolgáltatás), így akár céglogó, akár reklám, akár más, egyedi színes megszemélyesítés elhelyezése lehetséges a készülék előlapján.

A termék függőleges (fal)felületre szerelhető fel, (vagy opcionálisan tartóoszloppal egybeépítve, rendelhető) célszerűen oda, ahol az elektromos járművel parkolni szoktak – garázsban, beállóban, parkolóhelyen – bel- és kültéren egyaránt. A készülék egyszerűen, gyorsan üzembe helyezhető. Javasoljuk, hogy a készülék felszerelését, üzembe helyezését bízza szakképzett villanyszerelőre, aki a felszerelés helyén az elektromos hálózat biztonsági ellenőrzését is el tudja végezni.

Csatlakozás az elektromos autó fali töltőponthoz

Az eCABLE Advanced egy szabványos 5 m hosszú, beépített, Type2 csatlakozóval rendelkező töltőkábelével illeszthető az elektromos járműhöz. A legkorszerűbb mikroprocesszoros vezérlés szabályozza az elektromos jármű töltésének folyamatát. Amint csatlakoztatja a töltőponthoz az autót, azonnal, automatikusan elindul a töltés és amikor az jármű akkumulátorai teljesen feltöltődtek, a készülék leállítja a töltést és lekapcsolja az autót az elektromos hálózatról.

RFID kártya *

(Opcionális)

Önnek nem kell bonyolult beállításokkal, mindenféle alkalmazásokon keresztüli indítással és időzítéssel bajlódnia – csak csatlakoztatja az autót és az már töltődik is. Természetesen, ha meg szeretné akadályozni, hogy illetéktelenek használják, az is lehetséges – rendelje meg hozzá az opcionális RFID kártyával működő kapcsolót és máris csak az tud vele tölteni, aki hozzáérinti az egyedi RFID kártyáját.

Műszaki adatok:

 • Névleges feszültség: 400 V AC (3 fázis), 50 Hz.
 • Maximális töltőáram: 3 x 16 A.
 • Töltő teljesítmény:  11 kW.
 • Túláram védelem: Nincs beépítve, a felszerelés helyén kell kiépíteni.
 • Áramütés elleni védelem: Nincs beépítve, a felszereléskor kell kiépíteni.
 • Töltőkábel: Beépített Type2, 5 m.
 • Kijelző: 3 színű LED.
 • Készülékház: ABS.
 • IP védettség: IP 54.
 • Működési hőmérséklet: – 20 … + 50 ºC.
 • Méretek: kb. 170 x 260 x 120 mm.
 • Tömeg: kb. 7 kg. 
3 változatban kapható:

Ha az egyedi előlapot nem rendeli meg, akkor a készüléket véletlenszerűen kiválasztott előlappal szállítjuk, feltehetően az alábbiak egyikével.

Advanced elektromos autó töltő

Az Advanced töltőpontok háromféle teljesítményben készülnek – 1 fázisú, 7,4 kW (32 A) valamint háromfázisú, 11 kW (3 x 16 A) és 22 kW (3 x 32 A) változatokban. Munkatársaink szívesen segítenek az Ön autójához legoptimálisabb készülék kiválasztásában. Egy elektromos autó töltőkészülék üzembe helyezése sem lehet egyszerűbb, mint az Advanced töltőponté.

Ha a garázsában van felszerelve egy megfelelő teljesítményű és a vonatkozó szabvány előírásai szerinti érintésvédelmi FI-relével szerelt ipari csatlakozó aljzat, akkor 4 csavarral csak fel kell csavaroznia a töltőkészüléket és bedugni csatlakozóját az aljzatba. Az eCABLE Advanced készülékeket ugyanis ipari csatlakozóval szerelve szállítjuk. Ha esetleg megfelelő aljzat nem áll rendelkezésre, akkor azt is megrendelheti a készülékkel együtt.

eSTART hálózati csatlakozó

Ezekbe az aljzatokba – amelyeket eSTART márkanéven forgalmazunk – már előre beépítjük a szabvány által előírt biztonsági, érintésvédelmi kapcsolókat (kismegszakító, FI-relé) így elegendő, ha azt felszerelteti és bekötteti villanyszerelővel. A töltőpont üzembe helyezését ezután akár saját maga is el tudja végezni.

Ha a töltővel együtt rendeli meg a töltőponthoz megfelelő eSTART hálózati csatlakozó szettet, akkor jelentős kedvezménnyel juthat hozzá. Csak válassza ki a fent, a kosárgomb feletti választókapcsolóval az „igen kérem az eSTART hálózati csatlakozót” opciót!

Hálózati installációs készlet

Ha a készüléket (részben) nyilvános, mások által is hozzáférhető helyen szerelik fel, akkor természetesen célszerű azt fixen bekötni az elektromos hálózatba. Az Advanced készülék erre is lehetőséget biztosít. Ebben az esetben olyan installációs készletet is rendelhet hozzá.

Ez a készlet a kábel kiépítéséhez szükséges anyagokon kívül tartalmaz minden olyan, a vonatkozó szabvány által előírt biztonsági eszközt (kismegszakító, FI-relé), amit a villanyszerelőnek be kell építenie az üzembe helyezéskor. A bekötést bármely villanyszerelő könnyen és gyorsan el tudja végezni a készülékhez melléket útmutató alapján.

e-start 3x32 A hálózati csatlakozó
Advanced elektromos autó töltő
Szabályozható töltési teljesítmény

Az eCABLE Advanced maximális töltőárama 1 amperes lépésekben állítható a készülékben, a helyszínen rendelkezésre álló szabad elektromos energia függvényében. Így elkerülhető, hogy az elektromos jármű töltése túlterhelést okozzon az ingatlan elektromos rendszerében.

Ha szükséges, akár a megrendeléskor is kérheti, hogy a töltőt az Ön által meghatározott maximális áramerősségre – a beprogramozott 16 A-től, illetve 32 A-től eltérő értékre – beállítva szállítsuk. Ha ilyen igénye van, kérjük jelezze megrendeléskor a megjegyzés rovatban.

Magyar termék

3 fázisú elektromos töltőpont

Az elektromos autó töltő, a hazai gyártású, az egyik legjobb ár / érték aránnyal rendelkező ilyen készülékek a piacon. Korszerű, megbízható és biztonságos készülék, amely valamennyi vonatkozó szabványnak megfelel. Egyszerűen és gyorsan üzembe lehet helyezni. Tetszetős, egyedi dizájnnal rendelkezik.

A ViatorPower Advanced töltőpont elektromos autóját nagyságrendekkel gyorsabban tölti fel, mint a kis teljesítményű konnektoros töltőkábelek. A készüléket rövid határidővel – raktárról, vagy néhány munkanapon belül – díjmentesen, futárszolgálattal szállítjuk ki bármely magyarországi címre. A készülékre 2 év jótállást biztosítunk.

Ajánljuk további figyelmébe:

3 fázisú elektromos töltőpont
3 fázisú fali töltőpont Audi elektromos autókhoz > 3 x 16 A - 11 kW
3 fázisú elektromos töltőpont
Fali töltőpont BMW elektromos autókhoz > 3 x 16 A - 11 kW
Fali töltőpont Opel autókhoz
Elektromos fali töltőpont Opel autókhoz > 32 A - 7,4 kW
egyfázisú fali töltőpont Ford
ePLUG elektromos autó töltőpont, Type2 aljzattal > 3 x 16 A - 11 kW