Töltőoszlopok

 

A ViatorPower Pillar töltőoszlop ideális megoldás minden helyen, ahol nem áll rendelkezésre olyan falfelület, amelyre falitöltőt lehet szerelni. A töltőoszlopok kitűnően használhatók kültéri parkolókban, teremgarázsokban, vagy akár otthoni, vagy munkahelyi gépkocsibeállókban. A ViatorPower Pillar technikai paramétereiben megegyezik a ViatorPower Advanced töltőkészülékkel. Háromféle teljesítmény-változatban rendelhető – 7,4 kW (1 fázis – 32 A); 11 kW (3 fázis – 3 x 16 A); 22 kW (3 fázis – 3 x 32 A) kivitelekben. A készüléket beépített RFID kapcsolóval szállítjuk.

A töltőoszlopok kábelcsatlakozása alsó bevezetés, vagy M32 tömszelencén keresztül hátlapi bevezetés az oszlop hátsó oldalán alul, vagy felül (a hátlapi bevezetések ki vannak alakítva, de zárócsavarral le vannak zárva). Max. érátmérő, amit a készülék fogadni tud 16mm2. Az oszlopot a hálózati védőföldeléssel össze kell kötni. Az oszlop anyaga rozsdamentes acéllemez, porfestéssel. Teljes mértékben időjárás- és korrózióálló. Mérete Sz: 150 mm, H: 250 mm, M: 1400 mm, azaz 15 x 25 cm alapterületet foglal.

A töltőoszlopok hátlapja szintén csavaros rögzítésű. Ha külön betonalapot kell készíteni, akkor ennek javasolt mérete 40 x 60cm, min. 30 cm mélyen. Az oszlop színe RAL7024 grafitszürke, de felárért szinte bármilyen más szín is választható. A ViatorPower ePLUG Pillar készülékhez is használhatók elektromos opcionális installációs készleteink, ugyanazok, mint a falitöltőkhöz – szabvány szerinti FI-relé és kismegszakító. (Külön kell megrendelni).

Mind a(z) 2 találat megjelenítve