Segítünk a választásban: +36 30 394 5456

ViatorPower ePLUG Pillar töltőoszlop elektromos autókhoz Type2 aljzattal (7,4 ~ 22 kW).

A ViatorPower ePLUG Pillar töltőoszlop ideális megoldás lehet minden helyen, ahol nem áll rendelkezésünkre olyan függőleges, stabil, (fal)felület, amelyre falitöltő készüléket lehet felszerelni. A töltőoszlop kitűnően használható kültéri parkolókban, teremgarázsokban, munkahelyi vagy otthoni gépkocsi beállókban.

418.700 Ft458.700 Ft

Törlés
Cikkszám: PLU-xx-x-PIL Kategória: Címke

ViatorPower ePLUG PILLAR töltőtöltőoszlop

A ViatorPower ePLUG Pillar töltőoszlop ideális megoldás minden helyen, ahol nem áll rendelkezésre olyan falfelület, amelyre falitöltőt lehet szerelni. Így kitűnően használható kültéri parkolókban, teremgarázsokban, vagy akár otthoni gépkocsibeállókban. Az ePLUG Pillar technikai paramétereiben megegyezik az Advanced töltőkészülékkel.

Háromféle teljesítmény-változatban rendelhető – 7,4 kW (1 fázis – 32 A); 11 kW (3 fázis – 3 x 16 A); 22 kW (3 fázis – 3 x 32 A) kivitelekben. Az oszlopokat beépített RFID kapcsolóval szállítjuk.

Az elektromos autó töltőoszlop kialakítása

Kábelcsatlakozás: alsó bevezetés, vagy M32 tömszelencén keresztül hátlapi bevezetés az oszlop hátsó oldalán alul, vagy felül (a hátlapi bevezetések ki vannak alakítva, de zárócsavarral le vannak zárva). Max. érátmérő, amit a készülék fogadni tud 16 mm2. Az oszlopot a hálózati védőföldeléssel össze kell kötni. Az oszlop anyaga rozsdamentes acéllemez, porfestéssel. Teljes mértékben időjárás- és korrózióálló.

Mérete Sz: 150 mm, H: 250 mm, M: 1400 mm, azaz 15 x 25 cm alapterületet foglal. A mellékelt szerelési készlettel (ragasztható dűbelek és ragasztó) sík betonfelületre a rozsdamentes rögzítő keret és erre a keretre kell rögzíteni magát az oszlopot 4 db csavarral. A hátlap szintén csavaros rögzítésű.

Műszaki adatok:

 • Névleges feszültség: 230 V AC (1 fázis), vagy 400 V AC (3 fázis)*, 50 Hz.
 • Maximális töltőáram: 1 x 32 A, vagy 3 x 16 A vagy 3 x 32 A*
 • Töltő teljesítmény:  7,4 kW, vagy 11 kW, vagy 22 kW*
 • Túláram védelem: Nincs beépítve, a felszerelés helyén kell kiépíteni.
 • Áramütés elleni védelem: Nincs beépítve, a felszereléskor kell kiépíteni.
 • Csatlakozó: Type2 (female) aljzat.
 • Kijelző: 3 színű LED.
 • Készülékház: ABS és porfestett, rozsdamentes acéllemez.
 • IP védettség: IP 54.
 • Működési hőmérséklet: – 20 … + 50 ºC.
 • Befoglaló méretek: kb.170 x 250 x 1400 mm.
 • Tömeg: kb. 15 kg.
 • Cikkszámtól függően. *
ViatorPower ePLUG Pillar töltőoszlop
Az oszlopok háromféle változatban kaphatók, amelyek eltérő teljesítmény leadására képesek:
ViatorPower ePLUG Pillar töltőoszlop

Ha külön betonalapot kell készíteni, akkor ennek javasolt mérete 40 x 60 cm, min. 30 cm mélyen. Az oszlopba beépített töltő és bekötő doboz vízálló (IP65). Az oszlop színe RAL7024 grafitszürke, de felárért bármilyen más szín is választható.

Hálózati installációs készlet

Az ePLUG Pillar készülékhez is használhatók elektromos opcionális installációs készleteink, ugyanazok, mint a falitöltőkhöz – szabvány szerinti FI-relé és kismegszakító. (Külön kell megrendelni). ViatorPower egy- és háromfázisú installációs készletek:

Szabályozható töltési teljesítmény

A ViatorPower ePLUG Pillar töltőoszlop maximális töltőárama 1 amperes lépésekben állítható a készülékben, a helyszínen rendelkezésre álló szabad elektromos energia függvényében. Így elkerülhető, hogy az elektromos jármű töltése túlterhelést okozzon az ingatlan elektromos rendszerében.

Ha szükséges, akár a megrendeléskor is kérheti, hogy a töltőt az Ön által meghatározott maximális áramerősségre – a beprogramozott 16 A-től, illetve 32 A-től eltérő értékre – beállítva szállítsuk. Ha ilyen igénye van, kérjük jelezze megrendeléskor a megjegyzés rovatban.

Magyar termék

flag-hu

A ViatorPower ePLUG Pillar töltőoszlopok hazai gyártású, az egyik legjobb ár / érték aránnyal rendelkező ilyen termékek a piacon. Korszerű, megbízható és biztonságos, amely valamennyi vonatkozó szabványnak megfelel. Egyszerűen és gyorsan üzembe lehet helyezni. Tetszetős, egyedi dizájnnal rendelkezik.

A töltőoszlop az elektromos autóját nagyságrendekkel gyorsabban tölti fel, mint a kis teljesítményű konnektoros töltőkábelek. A töltőoszlopokat rövid határidővel, díjmentesen, futárszolgálattal szállítjuk ki bármely magyarországi címre, melyre 2 év jótállást biztosítunk.