eCABLE Pillar elektromos autó töltőoszlop fix Type2 töltőkábellel (1~ 3 fázis / 16 ~ 32 A / 7,4 ~ 22 kW).

418.700 Ft458.700 Ft

Segítünk a választásban: +36 30 394 5456

A ViatorPower eCABLE Pillar elektromos autó töltőoszlop, beépített Type2 töltőkábellel ideális megoldás lehet minden helyen, ahol nem áll rendelkezésünkre olyan függőleges, stabil, (fal)felület, amelyre falitöltő készüléket lehet szerelni. A töltőoszlop kitűnően használható kültéri parkolókban, teremgarázsokban, munkahelyi vagy akár otthoni gépkocsibeállókban.

Törlés
Cikkszám: CAB-xx-x-PIL Kategória: Címke:

Leírás

ViatorPower eCABLE PILLAR töltőtöltőoszlop - fix töltőkábellel

A ViatorPower töltőoszlop ideális megoldás minden helyen, ahol nem áll rendelkezésre olyan falfelület, amelyre falitöltőt lehet szerelni. Így kitűnően használható kültéri parkolókban, teremgarázsokban, vagy akár otthoni gépkocsibeállókban. Az eCABLE Pillar készülékbe egy kb.4,5 m hosszú töltőkábel van fixen beépítve, amelynek másik végén egy Type2 (female) csatlakozó dugó található – az európai szabványú elektromos jármű töltő-csatlakozónak megfelelően. Az eCABLE Pillar technikai paramétereiben megegyezik a ViatorPower eCABLE Advanced töltőkészülékkel. Háromféle teljesítmény-változatban rendelhető – 7,4 kW (1 fázis – 32 A); 11 kW (3 fázis – 3 x 16 A); 22 kW (3 fázis – 3 x 32 A) kivitelekben. Az oszlopokat  beépített RFID kapcsolóval szállítjuk.

Az elektromos autó töltőoszlop kialakítása

Kábelcsatlakozás: alsó bevezetés, vagy M32 tömszelencén keresztül hátlapi bevezetés az oszlop hátsó oldalán alul, vagy felül (a hátlapi bevezetések ki vannak alakítva, de zárócsavarral le vannak zárva). Max. érátmérő, amit a készülék fogadni tud 16 mm2. Az oszlopot a hálózati védőföldeléssel össze kell kötni. Az oszlop anyaga rozsdamentes acéllemez, porfestéssel. Teljes mértékben időjárás- és korrózióálló. Mérete Sz: 150 mm, H: 250 mm, M: 1400 mm, azaz 15 x 25 cm alapterületet foglal. A mellékelt szerelési készlettel (ragasztható dűbelek és ragasztó) sík betonfelületre a rozsdamentes rögzítő keret és erre a keretre kell rögzíteni magát az oszlopot 4 db csavarral. A hátlap szintén csavaros rögzítésű.

Műszaki adatok:

 • Névleges feszültség: 230 V AC (1 fázis), vagy 400 V AC (3 fázis)*, 50 Hz.
 • Maximális töltőáram: 1 x 32 A, vagy 3 x 16 A vagy 3 x 32 A*
 • Töltő teljesítmény:  7,4 kW, vagy 11 kW, vagy 22 kW*
 • Túláram védelem: Nincs beépítve, a felszerelés helyén kell kiépíteni.
 • Áramütés elleni védelem: Nincs beépítve, a felszereléskor kell kiépíteni.
 • Töltőkábel: Fixen beépített, kb.4,5 m hosszú.
 • Csatlakozó: Type2 (female) csatlakozó dugó
 • Kijelző: 3 színű LED.
 • RFID: beépített kapcsoló
 • Készülékház: ABS és porfestett, rozsdamentes acéllemez.
 • IP védettség: IP 54.
 • Működési hőmérséklet: – 20 … + 50 ºC.
 • Oszlop szín: RAL7024 – grafitszürke.
 • Befoglaló méretek: kb.170 x 250 x 1400 mm.
 • Tömeg: kb. 18 kg.
 • Cikkszámtól függően. *
A Pillar elektromos autó töltőoszlop 3 féle változatban rendelhető, amely eltérő teljesítményű:
Pillar elektromos autó töltőoszlop

Ha külön betonalapot kell készíteni, akkor ennek javasolt mérete 40 x 60 cm, min. 30 cm mélyen. Az oszlopba beépített töltő és bekötő doboz vízálló (IP65). Az oszlop színe RAL7024 grafitszürke, de felárért bármilyen más szín is választható.

Hálózati installációs készlet

Az eCABLE Pillar készülékhez is használhatók elektromos opcionális installációs készleteink, ugyanazok, mint a falitöltőkhöz – szabvány szerinti FI-relé és kismegszakító. (Külön kell megrendelni). ViatorPower egy- és háromfázisú installációs készletek:

Szabályozható töltési teljesítmény

Az eCABLE Pillar töltőoszlop maximális töltőárama 1 amperes lépésekben állítható a készülékben, a helyszínen rendelkezésre álló szabad elektromos energia függvényében. Így elkerülhető, hogy az elektromos jármű töltése túlterhelést okozzon az ingatlan elektromos rendszerében. Ha szükséges, akár a megrendeléskor is kérheti, hogy a töltőt az Ön által meghatározott maximális áramerősségre – a beprogramozott 16 A-től, illetve 32 A-től eltérő értékre – beállítva szállítsuk. Ha ilyen igénye van, kérjük jelezze megrendeléskor a megjegyzés rovatban.

Magyar termék

A ViatorPower eCABLE Pillar töltőoszlopok hazai gyártású, az egyik legjobb ár / érték aránnyal rendelkező ilyen termékek a piacon. Korszerű, megbízható és biztonságos, amely valamennyi vonatkozó szabványnak megfelel. Egyszerűen és gyorsan üzembe lehet helyezni. Tetszetős, egyedi dizájnnal rendelkezik. A töltőoszlop az elektromos autóját nagyságrendekkel gyorsabban tölti fel, mint a kis teljesítményű konnektoros töltőkábelek. A töltőoszlopokat rövid határidővel, díjmentesen, futárszolgálattal szállítjuk ki bármely magyarországi címre, melyre 2 év jótállást biztosítunk.

További információkat olvashat termékeinkről a letölthető termékkatalógusunkban.

További információk

Töltési max. teljesítmény

11 kW – 3 fázis – 16 A, 22 kW – 3 fázis – 32 A, 7,4 kW – 1 fázis – 32 A

Érdekelhetnek még…