Barion Pixel

Segítünk a választásban: +36 30 394 5456

3 fázisú eCABLE Pillar elektromos autó töltőoszlop Type2 töltőkábellel > 22 kW

A ViatorPower Pillar elektromos autó töltőoszlop beépített Type2 töltőkábellel ideális megoldás lehet minden helyen, ahol nem áll rendelkezésünkre olyan függőleges, stabil, (fal)felület, amelyre falitöltő készüléket lehet szerelni. A töltőoszlop kitűnően használható kültéri parkolókban, teremgarázsokban, munkahelyi vagy otthoni gépkocsibeállókban.

958.700 Ft

Elfogyott

Cikkszám: CAB-32-3-PIL Kategória:

ViatorPower töltőtöltőoszlop - fix töltőkábellel

A töltőoszlop ideális megoldás minden helyen, ahol nem áll rendelkezésre olyan falfelület, amelyre falitöltőt lehet szerelni. Kitűnően használható kültéri parkolókban és teremgarázsokban, vagy akár otthoni gépkocsibeállókban. Az készülékbe egy kb.4,5 m hosszú töltőkábel van fixen beépítve, amelynek másik végén egy Type2 (female) csatlakozó dugó található – az európai szabványú elektromos jármű töltő-csatlakozónak megfelelően. A technikai paramétereiben megegyezik a ViatorPower eCABLE Advanced töltőkészülékkel. Az oszlopokat beépített RFID kapcsolóval szállítjuk.

A Pillar elektromos autó töltőoszlop kialakítása

Kábelcsatlakozás: alsó bevezetés, vagy M32 tömszelencén keresztül hátlapi bevezetés az oszlop hátsó oldalán alul, vagy felül (a hátlapi bevezetések ki vannak alakítva, de zárócsavarral le vannak zárva). Max. érátmérő, amit a készülék fogadni tud 16 mm2. Az oszlopot a hálózati védőföldeléssel össze kell kötni. Az oszlop anyaga rozsdamentes acéllemez és porfestéssel van ellátva. Teljes mértékben időjárás- és korrózióálló.

Mérete Sz: 150 mm, H: 250 mm és a magassága: 1.400 mm, azaz 15 x 25 cm alapterületet foglal. A mellékelt szerelési készlettel (ragasztható dűbelek és ragasztó) sík betonfelületre a rozsdamentes rögzítő keret és erre a keretre kell rögzíteni magát az oszlopot 4 db csavarral. A hátlap szintén csavaros rögzítésű.

Műszaki adatok:

 • Névleges feszültség: 400 V AC (3 fázis), 50 Hz.
 • Maximális töltőáram: 3 x 32 A
 • Töltő teljesítmény:  22 kW
 • Túláram védelem: Nincs beépítve, a felszerelés helyén kell kiépíteni.
 • Áramütés elleni védelem: Nincs beépítve, a felszereléskor kell kiépíteni.
 • Töltőkábel: Fixen beépített, kb. 5 m.
 • Csatlakozó: Type2 (female) csatlakozó dugó
 • Kijelző: 3 színű LED.
 • RFID: beépített kapcsoló
 • Készülékház: ABS és porfestett, rozsdamentes acéllemez.
 • IP védettség: IP 54.
 • Működési hőmérséklet: – 20 … + 50 ºC.
 • Oszlop szín: RAL7024 – grafitszürke.
 • Befoglaló méretek: kb. 170 x 250 x 1400 mm.
 • Tömeg: kb. 18 kg. 
Pillar autó töltőoszlop

Ha külön betonalapot kell készíteni, akkor ennek javasolt mérete 40 x 60 cm és min. 30 cm mélyen. Az oszlopba beépített töltő és bekötő doboz vízálló (IP65). Az oszlop színe RAL7024 grafitszürke, de felárért bármilyen más szín is választható.

Hálózati installációs készlet

A Pillar készülékhez is használhatók elektromos opcionális installációs készleteink, ugyanazok, mint a falitöltőkhöz – szabvány szerinti FI-relé és kismegszakító. (Külön kell kérni és  megrendelni). ViatorPower egy- és háromfázisú installációs készletek:

Szabályozható töltési teljesítmény

A Pillar elektromos autó töltőoszlop maximális töltőárama 1 amperes lépésekben állítható a készülékben, a helyszínen rendelkezésre álló szabad elektromos energia függvényében. Így elkerülhető, hogy az elektromos jármű töltése túlterhelést okozzon az ingatlan elektromos rendszerében.

Ha szükséges, akár a megrendeléskor is kérheti, hogy a töltőt az Ön által meghatározott maximális áramerősségre – a beprogramozott 16 A-től, illetve 32 A-től eltérő értékre – beállítva szállítsuk. Ha ilyen igénye van, kérjük jelezze megrendeléskor a megjegyzés rovatban.

Magyar termék

zaszlo-hu

A ViatorPower töltőoszlopok hazai gyártású, az egyik legjobb ár / érték aránnyal rendelkező ilyen termékek a piacon. Korszerű, megbízható és biztonságos, amely valamennyi vonatkozó szabványnak megfelel. Egyszerűen és gyorsan üzembe lehet helyezni. Tetszetős és egyedi dizájnnal rendelkezik.

A töltőoszlop az elektromos autóját nagyságrendekkel gyorsabban tölti fel, mint a kis teljesítményű konnektoros töltőkábelek. A töltőoszlopokat futárszolgálattal szállítjuk ki bármely magyarországi címre, melyre 2 év jótállást biztosítunk.